Praktische hulpmiddelen bij cozy coloring voor een klein prijsje
Via het Instagram-account van julia.anna.jes kwam de tip van de swatchkaart voor Ohuhu alcoholmarkers voorbij. Deze is gemaakt door creative.with.ester. Ik vind cozy coloring geweldig en heb meerdere spulletjes aangeschaft. En toch ging ik er niet lekker mee aan de slag, omdat ik door de hoeveelheid kleuren niet uit het swatchen kwam en daardoor werd het resultaat niet zoals gehoopt. Met deze swatchkaart kan ik het kleuren weer lekker oppakken. Uiteraard ook nog wat andere spulletjes besteld, waaronder een superhandig doordrukvel dat wel perfect past in mijn kleurboeken zodat ik niet de hele tijd heen en weer aan het schuiven ben. Als je online iets besteld is niets zo frusterend als een paar dagen moeten wachten, omdat je er eigenlijk gelijk mee aan de slag wil. Ik kreeg echter al binnen een kwartier nadat ik de bestelling gedaan had een mail dat mijn pakketje verstuurd was en het pakketje is de volgende ochtend al bezorgd. Alles netjes verpakt en met een schattige gratis kleurplaat en een leuke postcard erbij. Helemaal super, een aanrader hier te bestellen!