Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

BRUG IKKE DETTE FIRMA! Min kæreste og jeg havde booket dem til at flytte for os d. 28. marts og havde fået bekræftet på skrift at de ville komme ml. Kl. 7-9. Vi venter hele morgenen og ringer til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De reddede os da et andet flyttefirma aflyste på dagen, mens alle vores møbler stod klar på gaden til at blive hentet. Professionelle og venlige mennesker, kan kun anbefales.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor fleksibilitet og kundeservice helt i top! Ene flyttemand var dog lidt hårdhændet med et par kasser og billeder, hvilket medførte et par ødelagte ting( fad og billedramme) Men bortset fra det,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På trods af en lidt bøvlet start med forsinkelse pga nedbrud på flyttebilen, blev min flytning med cph logistikhuset til en super god oplevelse. Pga forsinkelsen kom der 4 meget arbejdsomme mænd. De h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizing en opslag

Geschreven door het bedrijf

CPH-Logistikhuset er en veletableret flyttevirksomhed, og vi sætter en ære i at give vores kunder en god service og flytteproces. Med vores erfaring og ekspertise har vi været en pålidelig partner for en bred vifte af kunder, der har valgt os til at håndtere deres flytninger i løbet af de sidste 7 år. Vi går den ekstra mil for vores kunder, fordi vi tror på, at en flytning ikke bare handler om at transportere ejendele fra et sted til et andet. Det handler om at skabe en behagelig overgang til et nyt hjem.

3,9

1 ster

Heeft 22% van zijn negatieve reviews beantwoord

BRUG IKKE DETTE FIRMA

BRUG IKKE DETTE FIRMA!
Min kæreste og jeg havde booket dem til at flytte for os d. 28. marts og havde fået bekræftet på skrift at de ville komme ml. Kl. 7-9. Vi venter hele morgenen og ringer til koordinatoren kl 9.10, da ingen er dukket op. Han siger at flyttemanden først kommer ml. 9-10, og han sender os nummeret på flyttemanden.
Da vi ringer nummeret op, er nummeret ugyldigt og kan ikke ringes op. Ingen flyttemænd kommer og vi ringer MANGE gange til koordinatoren, men han ignorerer alle vores opkald. Efter et par timer bliver vi nødt til at ringe til et andet flyttefirma, der kan hjælpe os akut og det bliver en langt dyrere regning for os.
Nogle dage efter får vi fat på koordinatoren igen som ikke tager noget ansvar for den manglende flytning og ikke vil betale for vores ekstra regning.

28 maart 2026

Manglende kvittering

Bookede dem til en opgave på timepris. Flytningen gik som sådan fint nok - vi måtte anvende tolk for at kunne kommunikere med flyttemændene.

Processen efterfølgende er kritisabel.
Betaling via MobilePay og efterfølgende mange rykkere for at få en kvittering. De nævner flere gange at ville sende den samme dag, men her længe efter fortsat ikke modtaget kvittering. Der giver mig ekstra bøvl at de ikke sender den kvittering som de lover. Det er under al kritik.

9 maart 2026

Det værste flyttefirma

Det værste flyttefirma, alle mine møbler blev hakket, ridset, helt og delvist ødelagt.
Mine flyttekasser blev stablet fra gulv til loft i bilen fastgørelse.
Flytningen tog 13 timer og jeg blev efterladt med et stort kaos.
Derudover blev samtlige gulve I min nye bolig ridset fordi man syntes at kasser og møbler skulle trækkes/skubbes hen over gulvet.
Midt i Flytningen bad de om yderligere 4000,00 kr. trods der var givet et tilbud. Hvis de ikke fik de 4000.- ville de ikke flytte for mig.
JEG KAN UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANBEFALE DETTE FIRMA TIL NOGEN.
HOLD JER LANGT VÆK.

17 maart 2026

Utroligt flinke flyttefolk

Professionelle og venlige mennesker, kan kun anbefales.

1 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det her var min føreste flytning og alt gik så godt med det her firma vildt nemme og mega effektive jeg have remlig mange ting og tunge men alligevel tog det dem 20-25 minutter en to tre så var de færdige og kørte op til lejligheden det kalder jeg nemt nemt nemt anbefaleder det her firma tak for en rigtig god og nem flytning

2 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

anyone else is better then this.

Strong advice to select any other moving company, but not this one.

We came fast to a great price and timing - full appartement within 1 day for 10k dkk with 3 people to move, with no agreement on when / how to pay for the service.
When they arrived, they were only with 2, as their colleagues stayed in the truck doing nothing.
After a full day of moving, we have 40k dkk costs of damages on our furniture, when asking to the company how they want to settle this, they fully block / stop communication. no replies on email, phone calls or anything.

even after bellows reply, sending an additional mail to them to contact and understand the situation. there is no change or acknowledgement.

3 januari 2026
Logo Cph Logistikhuset

Antwoord van Cph Logistikhuset

Kære anmelder,

Vi kan desværre ikke genkende denne sag.

Efter at have gennemgået vores systemer, kalender og kundelister kan vi med sikkerhed sige, at vi ikke har udført nogen flytning for dig, og vi har ingen registreret aftale på den beskrevne opgave.

Vi tager skader og kundeklager meget alvorligt, og vi har altid håndteret sådanne sager professionelt via vores forsikring. Derfor undrer det os, at vi skulle have “blokeret kommunikationen”, når vi slet ikke kan finde nogen sag eller kontakt fra dig.

Vi vil meget gerne have oplyst:
• Fuldt navn
• Adresse for flytningen
• Dato for opgaven
• Faktura- eller ordrenummer

Så vi kan undersøge sagen nærmere.

Hvis anmeldelsen vedrører en anden virksomhed, vil vi venligst bede om, at den bliver rettet eller fjernet.

English

We are very surprised by this review, as we have no record of ever performing a moving job for you.

After carefully checking our booking system, customer database, and schedule, we can confirm that we have no registered agreement, order, or completed move under your name or the details described.

We take customer complaints and damage claims extremely seriously, and in any real case we handle matters professionally through proper documentation and insurance procedures. The claim that we “blocked communication” is therefore very concerning, especially since we cannot find any prior contact or case from you.

To investigate this properly, please provide:
• Full name
• Moving address
• Date of the move
• Invoice or order number

If this review was intended for another company, we kindly ask that you correct or remove it.

Lees meer over geverifieerde reviews.