Banner for Copenhagen Trackers

Copenhagen Trackers Reviews 1.543

TrustScore 4 uit 5

4,2

Tracker leek in eerste instantie slecht te werken, maar bleek dat hij pas na 7 dagen zijn tweede waarneming doorgaf. Hiervoor een vraag gesteld en duidelijk antwoord gekregen. Door de tracker anders (... Toon meer

EDIT: Na verschillende contact pogingen via de app, kreeg ik via de contact poging op de website wel reply (evenals op deze review). Tracker werkte niet, er is na enkele mails over en weer een nie... Toon meer

Goede en snelle service.De toestelen zijn robust en kunnen tegen een stoot.Ze werken tamelijk nauwkeurig en zijn eenvoudig te instaleren.Beste GPS.

1. Elektronicabedrijf

Over Copenhagen Trackers

Copenhagen Trackers: Intelligent Tracking. Zero Subscriptions.

Founded in Copenhagen in 2013 by Christian Olesen, Copenhagen Trackers began with a singular, ambitious mission: to end bike theft once and for all. What started as a local project to protect daily commuters has evolved into a global leader in subscription-free GPS tracking and professional OEM telematics. Today, we empower both individuals and enterprises to eliminate asset loss and ensure total fleet visibility without the "subscription drain".

Why Customers Choose Us

• No Monthly Fees: Our trackers come with a built-in SIM, providing professional tracking with zero ongoing subscription costs.
  • Gemstone™: Our most powerful tracker, offering up to 6 years of battery life without recharging (at 1 track/day).
  • Global Reach: Future-proof connectivity (4G LTE-M & NB-IoT) that operates effortlessly in over 150 countries.
  • Indoor Visibility: Using WiFi-sniffing, our devices can locate assets even inside warehouses, garages, or basements where GPS signals often fail (Premium Feature).

From One Bike to 100,000 Assets

Whether you are protecting a family car or managing a global fleet of 100,000+ industrial assets, our scalable, web-based dashboard provides real-time control. From recovering high-value cable drums to monitoring cold-chain logistics with integrated temperature sensors, we provide the "Asset Intelligence" needed to reduce waste and meet sustainability goals.

Danish Quality

Engineered on the island of Funen, Denmark, our hardware complies with rigorous EU standards (RED, EMC, RoHS). We are dedicated to providing the market’s lowest Total Cost of Ownership, ensuring your most valuable resources are always in safe hands.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede service na verkoop.

Ik had de Tracker vorig jaar gekocht en na een maand of 5 gaf hij geen signaal meer. Snel reactie gekregen om het probleem op te lossen via internet. Niet gelukt dus Tracker terug verzonden en 2 weken later zat hij terug in de brievenbus. Goede service, zoeken dadelijk naar een oplossing.

28 april 2026

Hallo Benny,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling – dat waarderen wij zeer! 😊

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service na verkoop en dat we het probleem met uw tracker samen hebben kunnen oplossen. We doen ons best om altijd snel te reageren en tot een passende oplossing te komen. BG

werkt zeer goed

1 december 2025

Geachte heer/mevrouw Maertens,

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles zeer goed werkt en dat u tevreden bent.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Bg

Gemakkelijk te installeren

Gemakkelijk te installeren, duidelijke plaats aanduiding.
Tot nu toe tevreden.

25 augustus 2025

Hi

Hartelijk dank voor uw positieve reactie op ons product.
We zijn erg blij dat het aan uw verwachtingen voldoet. BG

Onbetrouwbare niet werkende Gemstone

Een Gemstone gekocht. Aankoopprijs 175€ dacht ik!!!
Werkte 75% goed! Geeft NOOIT een positie door als de tracker in loods, magazijn of open parkeer gebouw is!!
Plots bleef die tracker op een bepaalde positie staan( Antwerpen) en blijf daar staan ook al was de tracker hier bij mij thuis op 100km van Antwerpen.
Dit gemeld en zonder problemen in garantie een nieuwe Gemstone tracker naar mij opgestuurd. HEEL PERFECT!!
Nu na +- 2 maand met die Gemstone die ik in garantie ontvangen heb EXACT DEZELDE PANNE aan deze tracker, Dit ook gemeld met als hun reply het us de batterij die slecht is..een nieuwe batterij van hen ontvangen, deze zelf moeten plaatsen! Maar deze Gemstone werkt nog altijd niet!!! Dit gemeld met de vraag om mij terug een nieuwe in garantie op te sturen, wat volgens hen niet mogelijk was!!! Sindsdien geen antwoord van hen mogen ontvangen!
Nu na x mails van mijn kant krijg ik geen antwoord meer van hen, Kopenhagen Trackers,
Jammer , hoopte dat Kopenhagen Trackers een solvabele te vertrouwen firma was ! NIET DUS! Bij een panne laten ze u in de steek en laten niks meer van hen horen.
Dus Mensen ..jammer dat ik dit moet schrijven!!! koop NOOIT EEN Kopenhagen tracker, deze werken nooit in een loods, magazijn en zelfs niet in een parkeergebouw met rondom open wanden!!

16 januari 2025

Geachte heer Wija,

Bedankt voor uw beoordeling en wij verontschuldigen ons voor uw ervaring met onze service. Wij proberen onze gebruikers altijd te helpen hun tracker optimaal te laten werken. Dat doen we natuurlijk ook als er fouten optreden.

Helaas herkennen wij uw interpretatie van de kwestie hier niet.

We hebben gedurende een paar maanden meerdere e-mails uitgewisseld en waren gedurende het hele proces bereikbaar. In eerste instantie hebben wij uw tracker gratis vervangen omdat u deze per ongeluk zelf kapot had gemaakt. Toen ze opnieuw problemen hadden met de nieuwe tracker, hebben we ze gratis een nieuw batterijpakket gestuurd. Maar deze keer hebben ze ook de nieuwe tracker kapotgemaakt bij het vervangen van de batterij. Vervolgens eisten ze dat we de tracker opnieuw gratis zouden omruilen.

Helaas, onze garantie dekt geen zelf veroorzaakte fouten.

Indien u dat wenst, kunnen wij de tracker tegen een reparatievergoeding proberen te repareren. Uiteraard hoeft u alleen te betalen als wij de reparatie daadwerkelijk kunnen uitvoeren.

Prettige dag,

/Christian O

Weggegooid geld.

Tracker werkte een tijdje, daarna helemaal niets meer.
Diverse keren teruggestuurd en geïnstalleerd, maar iedere keer hetzelfde verhaal.
In het begin goed werken, daarna reageert de tracker niet meer.
Is ook een heel gedoe om terugzend adres vast te krijgen van AI chatbot, die komt nl. met een heleboel vragen en zogenaamde ¨oplossing¨ die je totaal niet verder helpen.

21 februari 2025

Beste Joris,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent en we waarderen je feedback. Bij Copenhagen Trackers doen we ons best om de best mogelijke service te bieden, en we helpen je graag om een oplossing te vinden.

Neem gerust contact op met ons supportteam, zodat we je verder kunnen helpen:
📧 E-mail: support@cphtrackers.com
📞 Telefoon: +45 33 60 20 10

We staan voor je klaar en hopen dit samen op te lossen.
/Victoria

Ik heb deze tracker gekocht 1 maal

Ik heb deze tracker gekocht 1 maal
Verbinding had maar met 50 meter foutmarge in open lucht. Na het installeren geen enkele Verbinding meer gehad en ja op 5 verschillende plaatsen gemonteerd. Laatste zelfs op het dak van de auto ondr de luifel ter bescherming van de zon wan volgens de voorschriften mag het niet meer dan 55 graden celsius. Onder de blote hemel op het dak is geen optie.
30/7/2024
Na contact met de firma
Die snel reageren, lijkt het nu wel te lukken. Dus geeft ik 3 sterren.
Als de tracker behoorlijk blijft werken
Is ie zeker zijn geld waard.

29 juli 2024

Pech gehad maar goed opgelost.

EDIT:

Tracker werkte niet, er is na enkele mails over en weer een nieuwe verstuurd welke prima werkt.

7 november 2023

Update:

Bedankt voor deze nieuwe informatie!

Gebruik de link die onze support je heeft gestuurd en stuur het apparaat naar ons terug - wij zorgen ervoor dat je een volledig functionerend apparaat ontvangt!

Mijn excuses voor het ongemak.

/Christian O
---

Original:

Bedankt voor uw beoordeling.

Ik ben bang dat ik de beschrijving van onze app hier niet herken. Onze app geeft je live feedback over de registratie van het volgapparaat.

Als de tracker in het midden van de Ocean staat, is deze waarschijnlijk nog niet geactiveerd.

Heb je het apparaat geschud zoals aangegeven?

Als je een ticketnummer hebt, zal ik het ticket opzoeken en doorsturen naar ons ondersteuningsteam!

Vriendelijke groeten

Christian O

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)