Cphwatertaxi Reviews 16

2 sterren
1 ster

Mensen keken ook naar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

🚤❤️Jeg kan på det varmeste anbefale en…

Jeg kan på det varmeste anbefale en sejltur med Anders i hans utrolig flotte båd. Det er en gammel vandtaxa fra Venedig, som emmer af kvalitet og nostalgi. Den er velholdt til punkt og prikke med blankpoleret trægulv og det flotteste beige læderindtræk.
Anders er den bedste skipper til at sikre, at i får en uforglemmelig oplevelse. Han kender alle små afkroge i de københavnske kanaler samt de sjove historier om byen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En uforglemmelig aften med Anders’ venetianske vandtaxa

Vi var 10 personer, venner og familie, og havde en helt fantastisk tur med Anders’ venetianske vandtaxa. Vi blev sat af ved bryggen til middag efter en spænden rundfart, og hentet igen senere, super fleksibelt og meget elegant måde at gøre det på.
På vejen tilbage havde Anders planlagt en lille surprise, som gjorde stort indtryk på hele gruppen og løftede oplevelsen fra god til noget helt særligt. Man mærker tydeligt, at der er tænkt over detaljerne, og at turen ikke bare er transport, men en oplevelse i sig selv.
Båden er smuk, stemningen afslappet, og Anders er en rolig og nærværende skipper, som får alle til at føle sig godt tilpas.
Kan varmt anbefales, perfekt til både venner, familie og særlige anledninger. En virkelig unik måde at opleve København fra vandet. ⭐⭐⭐⭐⭐

11 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde fornøjelsen at fejre en…

Vi havde fornøjelsen at fejre en fødselar på 80 år, hvor vi kom rundt i Københavns havn og det var næste alle afkroge vi så.Megt spændende. Båden er flot og velholdt, og man mærker tydeligt, at der er lagt både tid og kærlighed i detaljerne.
Anders er en rolig og imødekommende skipper, som får alle til at føle sig godt tilpas. Samtidig deler han ud af sin viden om Kongens by.
Kan klart anbefales til alle, der vil opleve byen fra vandet på en anderledes og mere personlig måde.

15 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oplev København fra en autentisk veneziansk taxa-båd!!

At komme ud at sejle med Anders i hans super lækre taxa-boat er en kæmpe oplevelse 🤩🤩🤩🤩🤩
Alt står pudset og funklende flot i båden og der er tjek på det hele … og ovenikøbet udsøgt servering!! 🥂🍾
Man kan tydeligt mærke, hvordan Anders brænder for sit projekt. Hans entusiasme er enorm - og det samme er hans viden omkring Kbh.Havn. Imponerende hvad han ligger inde med af både tørre facts og ‘gode røverhistorier’ 😉 … alt sammen leveret med sødme og charme. Og så har Anders det smukkeste engelsk!! 👌Jeg var afsted på familietur - heriblandt en amerikansk svigerdatter - og alle var vi ‘blown away’ over hans helt suveræne formidling på engelsk!!
Kan på det varmeste anbefale en ‘veneziansk’ sejltur i København med Anders!! 🫶☀️🫶 Else Barsøe.

24 augustus 2025

Oplev København fra vandet

Jeg har sejlet med taxien mange gange og det er altid en stor og fantastisk oplevelse. Taxien er super lækker og gennemført italiensk. Anders og Betina, som ejer båden, er de perfekte værter på turen og giver samtidig en masse historisk viden om København under turen. Turen kan samtidig tilrettelægges med egne ønsker såsom champagne, tapas eller andre ønsker. Alle der besøger København skulle prøve turen som jeg klart vil anbefale.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt speciel oplevelse ....

En helt speciel oplevelse at sejle rundt i Københavns havn og tilstødende kanaler. En original taxi båd fra Venedig. Fedt. Kaptajnen er vidende og behagelig selskab. En super oplevelse som kun kan anbefales.

22 maart 2026

En helt unik oplevelse

En helt unik oplevelse. At se København fra denne eksklusive båd er en helt særlig oplevelse. Kaptajnen er fuld af gode fortællinger om byens historier og de mennesker som bor langs ruten.

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse - man kommer ind i alle de små kanaler og får mange spændende historiske fortællinger om alt mellem himmel og jord på turen. Fantastisk måde at se København på - kan anbefales på lige fod med gondolsejllads i Venedig.

21 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hat haft den fedeste tur med…

Vi har haft den fedeste tur med familien rundt I havnen . Super god skipper med 💯 styr på hvad der er at se, gode historier og fantastic service ombord. Jeg kan varmt anbefale ture med jer🫶🏻

21 juni 2025

Fantastik oplevelse

Fantastik oplevelse, at få opleve København fra vandet i en helt fantastisk båd, samtidig som Skipper fortæller om byens historie andre 🙌

12 juli 2025

Exclusive Private Guided Boat Tour - Copenhagen

This was one of the highlights of our holiday to Copenhagen. It was a special 60th birthday experience for my husband.

Our guide, Kristian, was extremely knowledgeable about the canals and waterways, the coast and the history of Copenhagen.

He took us on a wonderful tour of the old and new parts of the city by water and further afield to Trekroner Fort in the entrance to Copenhagen Harbour. The visit there was atmospheric and held a few centuries' of history as a defensive fort for the city.

We were treated to chilled Prosecco, soft drinks and snacks during our trip - very civilised and relaxing.

The highlights, though, were Kristian's warm and friendly demeanour and--of course--Anders' wonderfully restored Venetian water taxi! She's a beaut!

Would highly recommend this company to anybody!

11 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.