21 december 2023 een bestelling geplaatst. Er werd beloofd dat de bestelling dezelfde dag verzonden zou worden. 28 december 2023 maar even gemaild. Geen track en trace code en nog geen pakket o... Toon meer

1. Bierwinkel
  2. Alcoholwinkel

- De webshop voor échte craft bieren - Voor liefhebbers, door liefhebbers - Neem een kijkje op onze website: https://www.craftonly.nl/ Onze webshop staat vol met de allermooiste craftbieren en leuke bierpakketten!

2,4

Slecht

21 december 2023 een bestelling…

28 december 2023 maar even gemaild. Geen track en trace code en nog geen pakket ontvangen. Geen reactie van Craft Only. Nu 2 januari weer gemaild, en nog altijd geen reactie.

Heb mijn geld terug gevraagd, en een kind teleur moeten stellen.

2 januari 2024

Adventskalender 2023

Ook wij hebben de Adventskalender aangeschaft en zijn net als de andere personen die recent een review geplaatst hebben teleurgesteld. Het merendeel van de biertjes is inderdaad supermarkt bier en de kwaliteit valt tegen. Ook smaken veel biertjes hetzelfde. Erg jammer, want de Adventskalender 2022 van Craft Only was juist wel erg goed met verrassende en smakelijke biertjes.

24 december 2023

Waardeloze adventkalender

Ik had de adventkalender besteld, iets waar ik naar uit kijk in de decembermaand. Helaas een grote misser, veel zomerse biertjes die niet bij de tijd van het jaar passen, verder ook een aantal die je hier bij de supermarkt halen kan en dan wagen ze het ook nog om er 2 0,0 biertjes in te doen, iets waar ik normaal geen geld aan uit geef. Klacht ingediend, krijg je een lullig antwoord terug die geen voldoening bied. Alles bij elkaar doen besluiten om alle biertjes op te zoeken en de waarde eens te bepalen. Kom er ruim 30 euro aan tekort! Ga hier nooit meer bestellen!!!!

24 december 2023

De adventskalender van Craftonly (beer…

De adventskalender van Craftonly (beer adventure) is een flinke teleurstelling. Veel zomerse biertjes die je gewoon bij de supermarkt kan krijgen. Niks 'craftbeer' wat mij betreft. Je krijgt het gevoel dat er handig is omgegaan met overgebleven voorraden van het zomerseizoen. Het is mij het geld niet waard, zeker niet voor herhaling vatbaar.

22 december 2023

Nooit iets ontvangen

Ik heb begin November een bestelling gedaan van een advent bier kalender maar nog steeds niks ontvangen. Geen contact te krijgen met iemand van Craft only. Nu via Klarna op laten lossen. Ze krijgen geen cent van mij.

13 november 2023

Verzending en communicatie laat te wensen over

Vorige week vrijdag een bestelling gedaan. Tot op heden nog niet binnen. Terwijl er wordt aangegeven op de website voor 14.00 besteld is de volgende dag in huis.

In de bevestiging werd gezegd verzending met DPD. Na e-mail contact blijkt het PostNL te zijn.

Trackingcode opgevraagd maar daar is nog steeds geen reactie op gekomen.

Hopelijk ontvang ik het pakket wel voor 1 december.

17 november 2023

2 maanden voor levertijd een…

2 maanden voor levertijd een adventkalender besteld maar toen hij eenmaal geleverd moest worden ging er vanalles mis helaas.

Pakket werdt niet geleverd op het aangegeven adres, pakket was kwijtgeraakt en na wat lastig mailcontact bleek het pakket al een paar dagen bij een pickup point te liggen en ging al bijna retour.

Ook geprobeerd telefonisch te bereiken maar deze nummers zijn niet in gebruik wat het nog lastiger maakt om contact te hebben, dit is echt een no-go.

Na 6 dagen is dan eindelijk me pakket binnen na het eerste contact maar voor ons was dit helaas de laatste keer besteld bij deze aanbieder.

22 november 2023

Antwoord van Craft Only

Bedankt voor de bestelling en de review. Vervelend dat het verkeerd bezorgd is en dat de Track en Trace code niet is ontvangen om het pakket te volgen. Bij de bezorging zijn wij natuurlijk ook afhankelijk van de bezorgdienst. Gelukkig heb je jouw pakket nog wel binnen. Hoop dat je gaat genieten van de bieren die in de adventskalender zitten. Proot!

Geen leuke verpakking

2x een bierpakket van 12 bieren besteld. Ze adverteren het als het ideale cadeau maar verpakken het dus niet zo. Je krijgt alle flesjes los (met karton ertussen) in een doos, super onhandig en niks feestelijks aan. Voor zoveel geld mag er ook wel een cadeau verpakking omheen zitten (óf adverteer niet met dat het een feestelijk cadeau is).

4 december 2022

craftonly beer adventskalender 2022.

Voor het eerst dit jaar de advent bier box van craftonly besteld. Wat een goede keuze is dit geweest. Mooie verschillende soorten bier. Gelukkig niet de bieren die bierleveranciers kwijt moeten maar een mooi palet van smaken die ook nog horen bij de kersttijd. Je moest ook nog soort puzzels oplossen om naar het juiste vakje te gaan. Dat was soms wel even zoeken maar toch gelukt. Volgend jaar weer.

23 december 2022

Adventkalander

Voor dit jaar de craft only bier adventkalander besteld goeie survice netjes aangekomen leuke doos ook. Helaas zijn dit niet unieke biertjes en dus niet speciaal gemaakt voor de adventkalender .. sterker nog 21 biertjes van de 24 zijn ipa/zomer biertjes slecht want het is een kerst advent kalender en dus drink je het in december dan verwacht ik wel gewoon quadruppels/ stoutbiertjes en geen zure ipa biertjes!

15 december 2021

Leuke webshop, heerlijke bieren

Leuke webshop, snelle service en verrassende biertjes. Jammer dat er stond dat het de volgende dag geleverd zou worden en dat dit steeds met een dag werd opgeschoven, maar dit is eerder DHL dan Craft Only.

21 juni 2021

Prima site, maar bezorging thuis viel wat tegen

Prima site, goed assortiment, maar levering (via fietskoerier) viel tegen. Woensdagavond besteld, zou vrijdagavond worden thuisbezorgd. Dit gebeurde echter niet, en dit werd niet gemeld op de omslachtige track en trace (elke keer handmatig code kopiëren). Uiteindelijk kwam zaterdag einde ochtend in de track en trace dat de bezorging was opgeschoven naar maandag einde dag. Toch wel een iets te lange doorlooptijd vanaf bestellen op woensdag.

8 juni 2021

Antwoord van Craft Only

Bedankt voor je bestelling en review Rava! Dat is inderdaad een tegenvaller. Wij streven in ieder geval naar een zo snel mogelijke bezorging, maar zijn hierbij deels afhankelijk van de bezorgdienst. Fietskoeriers bezorgt doorgaans de volgende dag, dus wij hopen dat het de volgende keer een stuk beter verloopt! Geniet van je bieren en proost!

Geestige communicatie

Goede communicatie over levering. Geestige e-mails waardoor je het bedrijf nog meer gunt. Ik ga zeker nog eens bestellen.

8 juni 2021

Antwoord van Craft Only

Bedankt voor je review Joyce! We kijken uit naar je volgende bestelling en geniet van de bieren, proost!

Snel geleverd

Snel geleverd, lekker bier

4 juni 2021

Antwoord van Craft Only

Bedankt voor je bestelling, en voor je review Malwina! Goed om te horen! :)

perfect

alles naar wens

8 mei 2021

Antwoord van Craft Only

Bedankt voor je bestelling, en voor je review Ger! Goed om te horen! :)

Mooi verrassend pakket alleen jammer…

Mooi verrassend pakket alleen jammer dat het niet in een mooie doos zat aangezien het een cadeau is voor iemand

7 mei 2021

Antwoord van Craft Only

Bedankt voor je bestelling en je review Sabrina! Wij versturen de bieren in deze doos om verzekerd te zijn van een goede verzending en dat de bieren heel bij jouw aankomen. Veel plezier ermee! :)