BESTEL HIER NIETS! Wat een ongelooflijk slechte ervaring met CreaByAlinta. Resumé: na 3 maanden geen product, bijzonder slechte communicatie en na herhaaldelijk contact opnemen eindelijk... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Bedrukking van (bedrijfs) kleding, gepersonaliseerde artikelen, cadeaus en nog veel meer. Organiseren van workshops & kinderfeestjes stippen op porselein Wij maken (raam) stickers en leuke cadeautjes helemaal naar wens gepersonaliseerd. Ook kan je bij ons terecht voor leuke traktaties.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

BESTEL HIER NIETS

BESTEL HIER NIETS! Wat een ongelooflijk slechte ervaring met CreaByAlinta.

Resumé: na 3 maanden geen product, bijzonder slechte communicatie en na herhaaldelijk contact opnemen eindelijk mijn geld terug.

Toelichting:
Op 4 februari heb ik een gepersonaliseerd cadeau besteld, met een beloofde levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Na twee weken nog niets ontvangen, dus zelf maar contact opgenomen. Bleek dat ze op vakantie waren — zonder dit ergens te communiceren in mijn bestelproces. Daarna bleef het stil en moest ik wéér zelf mailen.
Vervolgens kreeg ik te horen dat mijn bestelling verzonden én zelfs al geleverd zou zijn volgens track&trace. Dit was simpelweg niet waar. Op mijn verzoek om een track&trace-code te delen werd nooit gereageerd. Daarna werd beloofd dat er een nieuw product zou worden opgestuurd, maar dat de benodigde materialen nog binnen moesten komen.
Weer weken later — inmiddels een maand verder — opnieuw zelf moeten informeren naar de status. Toen werd er beweerd dat ik een mail had gekregen over vertraging. Ook dit is onjuist: die mail heb ik nooit ontvangen (ook niet in de spam).
Na meer dan twee maanden wachten, zonder enige proactieve communicatie vanuit hun kant, kreeg ik uiteindelijk te horen dat mijn geld wordt teruggestort.  Geen excuses, geen toelichting, niets. Inmiddels 3 maanden later: op mail en WhatsApp wordt dagen later (na diverse reminders) gereageerd en ik heb geen product. Uiteindelijk heb ik een formele Ingebrekestelling per mail verstuurd en toen werd er eindelijk weer gereageerd dat er iets mis was in hun betaalsysteem. Uiteindelijk mijn geld 12 mei retour ontvangen.

Contact krijgen is een drama: op e-mails wordt pas gereageerd als je er herhaaldelijk via WhatsApp achteraan zit. Er worden elke keer smoesjes verzonnen. Een pro-actieve vorm van communicatie is er niet. Je moet er zelf bovenop zitten; anders gebeurt er niets. En de slotsom: geen product.
Mijn advies: bestel hier absoluut niets. Bespaar jezelf de frustratie, tijd en ergernis.

15 mei 2026

We hadden zo'n zin in de macrame…

We hadden zo'n zin in de macrame vlaggen work shop, in juni al betaald en helaas in september kon het door omstandigheden niet doorgaan. Dat kan gebeuren. Helaas nu januari geen vertrouwen meer in het geven van de workshop. Voelden ons een beetje aan het lijntje gehouden. Gelukkig was daar de mogelijkheid om ons geld retour te krijgen. Echter ging dit niet zo soepel als het zou kunnen. Niet fijn zo'n boekhouder. Maar door een tikkie te sturen is het opgelost. Voor alles begrip maar dit voelde zo niet goed. Gelukkig kwam het goed maar blijft jammer dat we geen work shop hebben kunnen volgen.

27 januari 2024

Slechte communicatie

In juni betaald voor een workshop eind september. Dit ging niet door vanwege privé omstandigheden en werd verzet naar eind november. Ook deze ging niet door en we zouden voor 15 december weer nieuwe datum krijgen. Deze hebben we niet ontvangen en na verdere malen contact te hebben gezocht zijn we het vertrouwen verloren en gevraagd voor geld terug. Ook dit ging met moeite en na bijna een maand achteraan zitten hebben we na het sturen van een tikkie het geld terug.

26 januari 2024

Eindresultaat was leuk

Workshop was leuk omdat het onderling leuk was en natuurlijk het resultaat. Alinta mag iets minder passief zijn. Echter zouden we nog een bakinstructie per mail toegestuurd krijgen maar vanaf het moment van weggaan van de locatie is het radiostilte. Ze reageert niet op mail, niet op telefoon of app. Ongelofelijk hoe je zo een bedrijf kunt runnen! Aangezien de beste reclame mond op mond reclame is zeg ik dom dom dom!! Wij zullen niemand naar haar doorverwijzen op deze manier

22 november 2023

Beste Karine,

Bedankt voor de feedback. Echter vind ik het bericht jammer om te lezen. Omdat de workshop al meer dan 3 maanden geleden heeft plaats gevonden.

Ik heb na afloop van de workshop om feedback gevraagd en daar geen negatieve feedback ontvangen.

Verder heb ik iedereen de afbakinstructie per email toegestuurd, ik begrijp uit deze review dat je deze niet hebt ontvangen?

Ik zou dit graag even met je oplossen en wil je vragen om mij een email te sturen info@creabyalinta.nl

Slechte communicatie en lange levertijd

Het pakketje zou tussen de 5-7 werkdagen geleverd worden, echter was dit niet het geval en hadden wij geen cadeau voor de bruiloft. Wel betaald, dus deze moet na gebracht worden. We hebben meerder keren via de mail en zelfs via WhatsApp contact gezocht, maar geen reactie. Inmiddels hebben wij het pakket ook nog niet ontvangen, dus we hopen dat deze alsnog komt.

29 juni 2023

Crea by Alinta heeft ons bizar snel aan…

Crea by Alinta heeft ons bizar snel aan een cadeau geholpen. Na contact te hebben gezocht via de contactgegevens werd al rap gereageerd en wij kregen (omdat wij aan de late kant waren met het uitzoeken van het cadeau) voorrang in het productieproces.
Na snelle betaling kregen we binnen het uur een bevestiging dat het cadeau gereed was voor verzending.

Echt ongelofelijk, ohja het cadeau viel zeer in de smaak en wordt iedere dag gebruikt (brandweerrugzak met naam)

Alle lof voor Crea by Alinta!!!

24 januari 2023

Geen service en snelheid

Geen service en snelheid, half december spullen besteld, uiteindelijk half februari order gedeeltelijk geannuleerd.
Alinta besteld spullen vanuit groothandel en van tevoren weet zij niet of deze op voorraad zijn. Wanneer dit het geval is kan je dus lang op je spullen wachten.
Comminucatie is ook niet servicegericht.
Ze zal alles best met de juiste intenties doen, maar ik ga in het vervolg naar een andere leverancier.

11 december 2022

Goede service bij bestellen, ruimte voor verbetering bij workshop

Twee er ervaringen. Ene positief andere ruimte voor verbetering.
1. Gekocht product was verzonden en niet ontvangen. Na contact een nieuw product ontvangen. Keurig opgelost dus.
2. Workshop stippen. Leuk materiaal om mee te werken. Helaas alleen aan het begin uitleg ontvangen over hoe je met het materiaal kunt werken. Ruimte voor verbetering dus door in de workshop ook actief tips te geven en je deelnemers te ondersteunen bij het creëren.

16 december 2022

Na 2 maanden geen producten, maar eindelijk mijn geld terug.

Ik heb de bestelde producten nooit ontvangen, terwijl dat ze wel beweerde deze 2x verzonden te hebben.
Na anderhalve maand kwam ze zelf met het voorstel om het geld terug te storen, wat overigens ook nog 2 weken duurde voordat ik het ontving.
Ik vind het erg storend dat iemand die een webshop heeft maar 1 dag in de week bereikbaar is en in deze 2 maanden tijd 2x vakantie heeft/gaat terwijl ik mijn geld niet terug heb ontvangen. Ik moet ook hard voor mijn centen werken en zo ga je niet met je klanten om.

2 januari 2023

Een gepersonaliseerde pieten pet …

Een gepersonaliseerde pieten pet besteld. Niks ontvangen. Het pakje staat gemeld in de post.nl app maar is niet verzonden. Had gehoopt dat ik hem had voor sinterklaas. Nu maar voor volgend jaar? Of moet hem dus maar volgend jaar ergens anders bestellen. Ik heb een teleurgesteld zoontje. Heel erg jammer dit.

12 december 2022

Antwoord van Crea by Alinta

Goedemorgen, zou u even contact op willen nemen met ons per email?

18e de tas besteld en nog steeds niet…

De rugtas heb ik ontvangen..prima exemplaar
mijn dank hier voor.
tas is van goede kwaliteit
ziet er top uit.

duurde even maar daar kan het bedrijf niets aan doen..drukte bij postnl denk ik

nogmaals hartelijk dank

1 december 2022

Antwoord van Crea by Alinta

Goedemorgen, Wij hebben contact met u gehad dat door de drukte bij postnl alles vertraagd was. U heeft aangegeven de tas te hebben ontvangen en uw review aan te passen. Helaas is dit nog niet gebeurd. Zou u voor ons alsnog de review willen aanpassen? alvast enorm bedankt!