Credit Prime Romania Reviews

228
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am fost ajutat atunci când am avut nevoie, chiar dacă, conștient fiind de riscurile financiare crescute ale unui astfel de ajutor, mi-am creat singur, acceptând, anumite probleme suplimentare. Dacă, d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sunt foarte multumita de serviciile companiei dvs. procesul de creditare, rambursare merge foarte usor. Faptul ca poti scoate doar cat ai nevoie si apoi mai retragi iar, daca mai ai nevoie peste catev... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aplicația nu merge , inițial par profesioniști , dar sunt niste gunoaie . Am avut de platit o rata la un credit cu ei și am transferat cuantumul platii in euro nu în lei și am cerut restiuirea banilor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. Kredietadvies
  4. Financieel adviseur
  5. Financiële instelling
  6. Leningbureau

Geschreven door het bedrijf

Credit Prime este înainte de toate un prieten de încredere, la care poţi apela în situaţii financiare neprevăzute. Ne dorim să îţi oferim o soluţie simplă şi eficientă, suport pas cu pas, şi să dezvoltăm o prietenie de lungă durată.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(228)

137 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bună seara!

Bună seara!
Numele meu este Botezatu Ciprian Ionel, CNP 1720718100078 și vă rog să luați la cunoștință și să și rezolvați următoarele situații inacceptabile:
1. Astăzi am obținut de la dvs. suma de 6000 pe un nou contract de creditare și am fost informat că în următoarele 5 zile trebuie să mă prezint la una din sucursalele BCR pentru a ridica banii, în numerar.
2. Sunt la al 3-4 - lea contract cu dvs. și NICIODATĂ, repet NICIODATĂ nu am făcut o astfel de solicitare de a primi banii în numerar.
3. Mai mult decât atât solicitarea a fost clar exprimată în contul de client ca suma să-mi fie remis pe cardul cu terminația ...1496, card care de altfel este înrolat de multă vreme în contul subsemnatului de client.
4. Am sunat, iar din call center, am fost informat în mod absolut mincinos că eu aș fi solicitat această modalitate de remitere a sumei (la sediul BCR în numerara) dar că se va încerca rezolvarea situației ceea ce ȘTIU BINE că este exclus. Nu va face NIMENI NIMIC! De unde știu? Simplu - din experiența cu dvs.!
5. Nu știu dacă aveți habar sau nu dar, cel mai sigur nu, orice discuție cu oricine de la dvs. devine absolut inutilă NICIODATĂ neexistând o minimă rezolvare a indiferent ce solicitare am făcut de-a lungul timpului. Credeți sau nu, aveți o mare problemă și va trebui să o rezolvați.
6. De cca 10 zile primesc zilnic cel puțin câte 2 SMS-uri cu tot felul de oferte de creditare și coduri de reducere a dobânzii. NICIUNUL nu a funcționat!
7. Sunt sunat pentru aceeași chestiune (indiferent care) de câte 2,3,5...10 operatori de parcă NIMENI nu are cunoștință despre NIMIC.

SUNT CONȘTIENT DE FAPTUL CĂ NU VEȚI FACE NIMIC ȘI NICI NU VEȚI RECUNOAȘTE NIMIC DAR MAI ȘTIU SIGUR CĂ ȘTIȚI CĂ CEEA CE AM SCRIS ESTE ADEVĂRAT. AVEȚI PROBLEME ȘI DIC CELE MARI.
PĂCAT!

Cu dezgust și dezamăgire profunde,

dr. Ciprian Ionel BOTEZATU

21 januari 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback și ne pare rău că experiența avută cu noi a fost una care ți-a creat această nemulțumire.

Tratăm cu seriozitate toate aspectele semnalate, inclusiv modalitatea de virare a fondurilor, comunicarea cu echipa noastră și mesajele promoționale primite. Ne dorim să analizăm fiecare situație în parte și să identificăm eventualele erori.

Te rugăm să ne transmiți sesizarea la adresa info@creditprime.ro, dacă nu ai făcut deja acest lucru, sau să răspunzi la mesajul existent. Colegii noștri vor verifica toate aspectele menționate și îți vor comunica rezultatul analizei în cel mai scurt timp.

Îți mulțumim pentru timpul acordat și pentru faptul că ai adus aceste aspecte în atenția noastră.

Super

Promptitudine

20 januari 2026

Mulțumim pentru feedback! 🙌

Ne bucurăm că ai apreciat promptitudinea serviciilor CreditPrime. Ne dorim să oferim clienților noștri o experiență simplă și rapidă.

Nu am primit banii

Nu am primit banii ! Am retras banii ieri și nici acum nu au intrat . Dar dobânda pe azi deja mi s a pus … când o să pot intra în posesia banilor ?

10 januari 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim că ne-ai semnalat această situație. Ne pare rău pentru disconfortul creat.

Dorim să verificăm statusul retragerii și să îți oferim toate informațiile necesare. Te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro și să ne transmiți datele tale de identificare. Vom analiza cazul cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very easy to acces it and credit prime…

Very easy to acces it and credit prime offers excelent support

10 januari 2026

Thank you for your feedback! 🙌

We are glad to hear that you appreciated the easy access to our services and the support provided by the CreditPrime team. We value your trust and are happy to offer a simple and helpful experience for our customers.

With care,
CreditPrime Team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Info 0% dobândă la primul credit a fost…

Info 0% dobândă la primul credit a fost 406 lei

9 januari 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că ai rămas cu această impresie.

Ne dorim să verificăm situația semnalată de tine și să îți oferim toate clarificările necesare privind aplicarea promoției pentru primul credit. Te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro și să ne transmiți datele tale de identificare. Vom analiza cazul și vom reveni cu un răspuns.

Contract negociat si nerespectat

Am negociat ceva si nu se respecta
In loc de 0,6% dobanda apare tot 1%.

30 december 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău pentru situația semnalată.

Ne dorim să verificăm condițiile aplicate contractului tău și să clarificăm diferența dintre oferta discutată și dobânda afișată. Te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro și să ne transmiți datele tale de identificare. Vom analiza cazul și vom reveni cu toate informațiile necesare.

Simplu rapid și transparent

Simplu rapid și transparent

2 december 2025

Mulțumim pentru feedback! 🙌

Ne bucurăm că ai apreciat simplitatea, rapiditatea și transparența serviciilor CreditPrime. Ne dorim să oferim clienților noștri o experiență clară și ușor de utilizat.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

nu am primit nici un ban deoarece nu am…

nu am primit nici un ban deoarece nu am trimis extras de cont cum trebuia trimis!

23 december 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău pentru neplăcerile întâmpinate.

În anumite situații, este necesară transmiterea unor documente suplimentare, inclusiv extrasul de cont, pentru finalizarea procesului de verificare și acordarea creditului. Dacă ai nevoie de clarificări sau dorești să verificăm stadiul solicitării tale, te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro. Vom analiza cazul și îți vom oferi toate informațiile necesare.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Nu prea mio fost de ajuns încă am…

Nu prea mio fost de ajuns încă am nevoie de 2000 sam termin interiorul casei

21 december 2025

Mulțumim pentru feedback! 🙌

Ne bucurăm că ai ales CreditPrime și sperăm ca serviciile noastre să îți fie de ajutor. Îți mulțumim pentru încredere și îți dorim succes în finalizarea proiectului tău.

Foarte multumita

Banii au ajuns foarte repede

17 december 2025

Mulțumim pentru feedback! 🙌

Ne bucurăm că ai apreciat rapiditatea transferului și că banii au ajuns la timp pentru nevoile tale. Ne dorim să oferim clienților noștri o experiență simplă și eficientă.

Îți mulțumim pentru încredere!

Am crezut că e dobânda de 0.55 %

Am crezut că e dobânda de 0.55 %, nu așa de 1%,

9 december 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că au existat neclarități privind dobânda aplicată.

Valoarea dobânzii poate varia în funcție de oferta disponibilă și de condițiile aplicabile fiecărui contract. Dacă dorești să verificăm situația ta și condițiile care au fost aplicate, te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro. Vom analiza cazul și îți vom oferi toate clarificările necesare.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sunati ca disperatii cand intarzii 1 zi…

Sunati ca disperatii cand intarzii 1 zi cu plata! Nu recomand!

10 december 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că experiența ta a fost una neplăcută.

Apelurile au rolul de a informa clienții cu privire la situația contractului și la termenele de plată. Ne dorim ca toate comunicările să fie realizate cu respect și în conformitate cu procedurile noastre.

Dacă ai considerat că frecvența apelurilor a fost neadecvată, te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro. Vom analiza situația și vom reveni cu un răspuns.

Super

My experience it was good

7 december 2025

Thank you for your feedback! 🙌

We are glad to hear that your experience with CreditPrime was a good one. We appreciate your trust and thank you for choosing our services.

With care,
CreditPrime Team

Vilcu Mircea Romeo

Yes Ok.Sint mulțumit de voi.Nu mai bine.Vă mulțumesc.Cu Stimă.

6 december 2025

Mulțumim pentru feedback! 🙌

Ne bucurăm că ești mulțumit de serviciile CreditPrime. Apreciem încrederea acordată și îți mulțumim pentru mesaj.

Îți dorim toate cele bune!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da mam folsit binedar o finanțare sar…

Da mam folosot binedar o finanțare sar putea face

29 november 2025

Mulțumim pentru feedback! 🙌

Ne bucurăm că serviciile CreditPrime ți-au fost utile. Îți mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sugestia transmisă.

Vom ține cont de observațiile tale pentru a îmbunătăți experiența oferită clienților noștri.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

O companie serioasă și rapidă bani au intrat repede in conts și procedurile au fost rapide

O companie serioasă și rapidă bani au intrat repede in.

25 november 2025

Mulțumim pentru feedback! 🙌

Ne bucurăm că ai apreciat seriozitatea, rapiditatea și faptul că banii au ajuns repede. Ne dorim să oferim clienților noștri o experiență simplă și eficientă.

Super de treaba va mulțumesc

Super de treaba va mulțumesc

25 november 2025

Mulțumim pentru feedback! 🙌

Ne bucurăm că ai avut o experiență pozitivă cu CreditPrime și că ai apreciat serviciile oferite. Îți mulțumim pentru încrederea acordată!

foarte prompti si amabili

27 oktober 2025

O.experienta perfecta

O.experienta perfecta

18 november 2025

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Faceți să se poată retrage cat se cere de plata minim

Nu îmi convine că trebuie să retrag mai puțin decât am pus înapoi și mă deranjeaza că trebuie să plătesc minim 2000 de lei în condițiile în care creditul expira în 2027 , când întarzii doua -3 zile mă și sunați că nu am platit

2 oktober 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că experiența ta nu a fost cea așteptată.

Condițiile de utilizare a liniei de credit, inclusiv suma minimă de plată și valoarea disponibilă pentru retragere, sunt prevăzute în contract. În ceea ce privește apelurile, acestea au rolul de a informa clienții cu privire la situația obligațiilor de plată.

Dacă dorești să verificăm situația contractului tău și să îți oferim explicații privind sumele afișate sau comunicările primite, te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro. Vom analiza cazul și îți vom oferi toate clarificările necesare.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.