Credit Prime Romania Reviews

228
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am fost ajutat atunci când am avut nevoie, chiar dacă, conștient fiind de riscurile financiare crescute ale unui astfel de ajutor, mi-am creat singur, acceptând, anumite probleme suplimentare. Dacă, d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sunt foarte multumita de serviciile companiei dvs. procesul de creditare, rambursare merge foarte usor. Faptul ca poti scoate doar cat ai nevoie si apoi mai retragi iar, daca mai ai nevoie peste catev... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aplicația nu merge , inițial par profesioniști , dar sunt niste gunoaie . Am avut de platit o rata la un credit cu ei și am transferat cuantumul platii in euro nu în lei și am cerut restiuirea banilor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. Kredietadvies
  4. Financieel adviseur
  5. Financiële instelling
  6. Leningbureau

Geschreven door het bedrijf

Credit Prime este înainte de toate un prieten de încredere, la care poţi apela în situaţii financiare neprevăzute. Ne dorim să îţi oferim o soluţie simplă şi eficientă, suport pas cu pas, şi să dezvoltăm o prietenie de lungă durată.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(228)

137 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ideal pt împrumuturi pe termen scurt

O companie serioasă care își respectă condițiile contractuale și are servicii foarte prompte. În plus mai oferă și dobânzi promoționale și concursuri cu tombolă. Pentru mine e foarte bine că atunci când am nevoie primesc foarte rapid bănuții pe card. Este o soluție ideală pt împrumuturi pe termen scurt.

12 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Credit rapid instant si oameni de treaba

Am avut nevoie rapid de un credit și experiența cu CreditPrime a fost minunată. Procesul este simplu și intuitiv, iar aprobarea a venit super repede! Suma a fost disponibilă în cont rapid iar comunicarea cu echipa a fost clară și promptă!!

3 september 2025

NU FOLOSITI ABSOLUT DELOC

NU FOLOSITI ABSOLUT DELOC. Eu n-am luat nici macar un credit. Doar am completat cererea si ca norocul cer si numarul de telefon. Si dupa ce am vazut review-urile m-am razgandit cu creditul si am fost sunat de 6 ori in 2 ore.... NICI SA NU VA GANDITI SA VA DATI DATELE CA VA DISPERA....

30 maart 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că experiența ta nu a fost cea așteptată.

Apelurile au scopul de a oferi asistență persoanelor care încep o solicitare de credit și nu finalizează procesul. Ne dorim ca aceste comunicări să fie utile și să respecte preferințele fiecărui client.

Dacă nu mai dorești să fii contactat, te rugăm să ne scrii la adresa info@creditprime.ro. Vom verifica situația și vom actualiza preferințele tale de comunicare.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

🚨SUNA IN AFARA ORELOR DE LUCRU SI…

🚨SUNA IN AFARA ORELOR DE LUCRU SI WEEKEND🚨
buna ziua, eu am inregistrate mai mult de 10 apeluri unde colaboratorii vostri trec limitile si au un limbaj provocator care demonstreaza interesele voastre de a debalansa emotiile clientilor vostri. din start telefonati de la orele 9- din prima zi de intirziere , si repetati apelurile de nenumarate fara dependenta de ceea ce s-a discutat anterior cu call centru vostru.
eu voi transmite aceste inregistrari la instantii corespunzatoare si la avocatul meu.
la fel voi inainta o plingere spre judecata. pe motiv ca de mai multe ori am informat ca ziua de factuare pe care aveti indicata nu este cea mai comoda si am solicitat schimbarea acestei pe ultimele zile a lunii 30-31.
apoi call centru vostru isi permite sa vorbeasca in asa mod in care strica imaginea companiii voastre si m-au provocat de nenumarate ori dupa ce li s-a intrerupt apelul pentru ca ei nici nu se intereseaza daca suntem disponibili sa vorbim , apelinduma si vorbind ca cu rpietenii sai in ograda. aveti o politica foarte proasta, care formeaza doar experienta negativa
🚨SUNA IN AFARA ORELOR DE LUCRU SI WEEKEND🚨

24 maart 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback și ne pare rău că experiența ta cu serviciile noastre a fost una neplăcută.

Tratăm cu seriozitate toate sesizările privind modul de comunicare cu clienții. Ne dorim ca fiecare interacțiune să se desfășoare cu respect și profesionalism. Vom analiza aspectele semnalate de tine, inclusiv frecvența apelurilor, modul de comunicare și solicitarea privind modificarea datei de plată.

Te rugăm să ne transmiți toate detaliile și înregistrările pe care dorești să le analizăm la adresa info@creditprime.ro. Echipa noastră va verifica situația și îți va răspunde în cel mai scurt timp.

Run of this..

Run of this... company!!!!!

18 maart 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations.

We would appreciate the opportunity to understand what happened and address your concerns. Please contact us at info@creditprime.ro with the details of your experience so we can review your case and provide the necessary assistance.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Daca vrei sa maresti linia de credit nu…

Daca vrei sa maresti linia de credit nu merge chiar daca ei tot iti da mesaje si notificari.Site ul se incarca greu.

11 oktober 2024

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că ai întâmpinat aceste dificultăți.

Dorim să verificăm atât solicitarea privind majorarea liniei de credit, cât și problemele întâmpinate pe site. Te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro și să ne transmiți datele tale de identificare. Vom analiza situația și îți vom oferi toate clarificările necesare.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I'd recommend to stay away

I'd recommend to stay away. They lie and they trick you. If you really need some money for an under a month period of time, there are worse companies, otherwise, stay away

17 februari 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

We take comments like yours seriously and would appreciate the opportunity to review your concerns. Please contact us at info@creditprime.ro with your details so we can investigate your case and provide the necessary clarification.

Stay away from them!!

16 december 2024

Antwoord van Credit Prime Romania

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you had an unsatisfactory experience at the time.

We hope the issue has since been resolved. If you still need any assistance or would like us to review your case, please contact us at info@creditprime.ro. We will be happy to help.

They only tell lies

they only tell lies

13 november 2024

Antwoord van Credit Prime Romania

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you were left with this impression.

We hope your concerns have since been resolved. If you still need assistance or would like us to review your experience, please contact us at info@creditprime.ro. We will be happy to assist you.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Niște mincinoși,te duc cu…

Niște mincinoși,te duc cu zăhărelul,nici o stea…iar cinci de zero,oricum am să merg și la poliție

12 november 2024

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că ai avut această experiență la momentul respectiv.

Sperăm că situația s-a clarificat între timp. Dacă ai în continuare nevoie de asistență sau dorești să verificăm cazul tău, te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro. Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Serioziate

Seriozitate,promptitudine

13 oktober 2024

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback și pentru aprecierea privind seriozitatea și promptitudinea serviciilor noastre.

Am observat că ne-ai acordat 2 stele și ne-ar ajuta să înțelegem ce am fi putut face mai bine. Dacă dorești, ne poți transmite mai multe detalii la adresa info@creditprime.ro. Opinia ta este importantă pentru noi și ne ajută să ne îmbunătățim serviciile.

Minciuni 😡😡😡

10 oktober 2024

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că ai rămas cu această impresie.

Sperăm că situația s-a clarificat între timp. Dacă ai în continuare întrebări sau dorești să verificăm cazul tău, te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro. Vom analiza situația și îți vom oferi toate clarificările necesare.

Stay away from this 2 penny company

Stay away from this 2 penny company, calling to close credit line and they pass you from operator to operator lieing with various things. They say they will solve, but they don't do 2 penny. Had to insist for several days to close it. STAY AWAY, there are more better companies!!!!

17 september 2024

Antwoord van Credit Prime Romania

We regret that the process of closing your credit line did not go as expected. We hope the matter has since been resolved. If you still need any assistance or would like us to review your experience, please contact us at info@creditprime.ro. We will be happy to help.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.