Netjes thuis geleverd Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. We werden netjes een uurtje voordien gebeld dat hij onderweg was. Waardoor we niet de hele dag thuis moesten blijven. Ondertussen is... Toon meer
* De site werkt perfect, t is even goed opletten vooral als je meerdere ramen hebt van verschillende maten, maar vele mogelijkheden. * Reactie op bestelling is snel en correct. * Van te voren w... Toon meer
De bestelde horren werden perfect op maat gemaakt na ingave van de maten. Na een paar weken gebeurde de levering. Click en play. Super tevreden dus een aanrader!
Zeer duidelijke website. Alles staat goed uitgelegd. Maten ingeven en je weet onmiddellijk wat et zal kosten. De profielen zijn van zeer goede kwaliteit. Zeer vlotte bestelling en afhandeling. Heb ree... Toon meer
Bestelling pvc raamkozijn met dubbel glas
Correct geleverd volgens de opgegeven maten.
Super service van de crew via telefonisch contact.
alles is verlopen zoals gevraagd
Goede prijs / kwaliteitverhouding
Goede prijs / kwaliteitverhouding. Vlotte, vriendelijke service en geleverd op de afgesproken datum --> TOP. Een aanrader.
Insteekhorren.
Goede prijs kwaliteit en snelle levering
Beste prijs/ kwaliteit
Alles perfect geleverd
Alles perfect geleverd en op korte termijn.
Montage wijze van vliegenraam vind ik min puntje.
Alles correct zoals afgesproken
Het allerbeste bedrijf sinds jaren
De bestelling verloopt heel makkelijk. De maten kloppen altijd heel goed en een prima service. De levering gebeurt ook heel goed en perfect.
De eerste bestelling verliep…
De eerste bestelling verliep vlekkeloos.
Dit was een vliegenraam voor aluminium raamkader. Absoluut perfect!
Goede prijs/kwaliteit en gebouwd op de doorgegeven maat.
Ineens 2 andere vliegenramen besteld!
Goede service en goede afspraken ivm…ct
Goede service en goede afspraken ivm levering. Ik had een verkeerde bestelling geplaatst (teveel) en werd telefonisch gecontacteerd om te checken of dat wel klopte. Verschillende bestellingen werden gekoppeld om samen geleverd te worden.
Vlotte site om bestelling te plaatsen…
Vlotte site om bestelling te plaatsen en goede service en levering
Het plissé vliegenraam
Het plissé vliegenraam past perfect , de plaatsing is kinderspel en levertijd en levering ok !
Gewoon top top gewoon
Top 👍
Voor de 2e keer bij creon ramen besteld, zeer tevreden van de kwaliteit en levertijd 👍