1. Decoratie- en interieurwinkel

Hoe zie jij jezelf wonen? Wat is jouw ideale plaatje? Dat heb jij vast al in je hoofd. The perfect place. Met vanbinnen: The perfect space. Die twee horen gewoon samen. Daarom kan je op CRINDEL tegelijkertijd naar huizen zoeken en inspiratie opdoen voor je interieur. De woningen op CRINDEL worden aangeboden door betrouwbare makelaars. Daarnaast kun je projecten bekijken vol wooninspiratie die samengesteld zijn door woonspecialisten die aangesloten zijn bij CRINDEL. Of shop gewoon direct je nieuwe interieur bij elkaar in onze webshop vol Nederlands, Belgisch of Duits Design. Alle producten in onze webshop zijn zo lokaal mogelijk geproduceerd door lokale ondernemers.

4,3

Uitstekend

Intrekking 1 ster van 26/12/23

Intrekking 1 ster van 26/12/23
Wandrek gekocht, na twee keer retourneren is het wandrek niet in orde
Krom wandrek van 399euro
Het eerste wandrek zie foto was beter dan het tweede
De leverancier zou het eerste wandrek in orde maken
Maar kregen het tweede wandrek retour
We mogen het niet meer retourneren
Mails worden ook steeds minder vriendelijker
Jammer dat crindel in de reactie de zaak verdraaid
En niet oplost
Wandrek mooi bedacht
Slecht uitgevoerd
Als we voor het terugbetaling gingen zaten er 4 gaten in de muur
Advies kijk verder voor je met crindel verder gaat

5 januari 2024

Antwoord van CRINDEL

Beste Ton, ik zie dat je jouw review van 26/12/23 hebt ingetrokken en zo lang zijn we ook al met deze zaak bezig. Het eerste wandrek wat je ontving, daar zat inderdaad een fout in. Je hebt deze kosteloos geretourneerd en kosteloos een vervangend product ontvangen. Ook deze was niet naar wens want het zou krom zijn. Je hebt dit product wederom kosteloos geretourneerd en kosteloos een nieuw product ontvangen. Ook dit product was niet naar wens en zelfs nog slechter dan de vorige! De leverancier heeft toen aangeboden het product in zijn werkruimte op te hangen en zorgvuldig na te kijken. Je hebt het product wederom kosteloos geretourneerd en de leverancier heeft een zorgvuldige controle gedaan. Hij heeft foto's gemaakt waarop duidelijk een keurig, waterpas wandrek was te zien, je telefonisch te woord gestaan betreffende het correct en waterpas ophangen van het rek (want de crux bleek vooral te zitten in scheef geboorde gaten en niet in het wandrek zelf), kortom, ook hij heeft alles om je tevreden te stellen. Omdat we al bijna een maand verder waren, je verschillende producten kosteloos geretourneerd hebt en opgestuurd hebt gekregen, hebben we je een aanbod gedaan. Hetzelfde wandrek (welke perfect in orde bleek te zijn) wederom kosteloos bezorgd krijgen maar dan de mogelijkheid verliezen om het opnieuw retour te sturen (we kunnen tenslotte niet tot in den treuren bezig blijven) of gewoon je geld retour. In het laatste geval had je het volledige door jouw betaalde bedrag terug op je rekening gestort gekregen. Hier paste je voor en je wilde alsnog graag het wandrek hebben. Deze heb je wederom kosteloos ontvangen. De leverancier en ik houden het er maar op dat sommige mensen niet tevreden te stellen zijn. Wij houden het hoofd recht, kunnen oprecht zeggen dat we alles gedaan hebben om ook van jou een tevreden klant te maken, en helaas is deze recensie het resultaat. We wensen je het beste. Mvg, CRINDEL

Perfecte service

Via Crindel hadden we een mooie spiegel besteld. Helaas was de afwerking van de spiegel echt niet zoals op de afbeeldingen op de website. Crindel heeft vervolgens perfect geholpen met het bemiddelen tussen ons en de verkoper geregeld dat de spiegel werd vervangen door een mooi afgewerkt exemplaar. We zijn erg blij met het contact en de service van Crindel!

14 september 2023

Antwoord van CRINDEL

Dank voor deze mooie review. En heel veel plezier met uw bestelling.

Uitstekend

Snel, goed en volledig conform toezegging

19 juni 2023

Antwoord van CRINDEL

Bedankt voor deze mooie review!

Snelle levering , goede prijs .

26 mei 2023

Antwoord van CRINDEL

Dankjewel voor deze review. Wat kunnen we in het vervolg beter doen om die laatste ster te verdienen?

Een hoge score voor dit bedrijf

Perfecte afhandeling. Zagen zelf dat ik 2x verzendkosten had betaald, en hebben het meteen teruggeboekt.
Heel vriendelijk . Een aanrader voor iedereen . Heel betrouwbaar.

29 april 2023

Antwoord van CRINDEL

Wat een prachtige review. Ontzettend bedankt! En wij zijn uiteraard blij je zo goed van dienst te kunnen zijn geweest.

Groet,
Team CRINDEL

Top!

Super snel geleverd na overleg!

20 maart 2023

Antwoord van CRINDEL

Graag gedaan! En fijn dat je tevreden bent. Mvg Team CRINDEL.