Toestel geeft behoorlijke resultaten als je studiowerk doet en op statief werkt. Uit de vrije hand in de natuur is het lastig om de juiste focus in te stellen. Bij bewegende objecten bijna onmogeli... Toon meer
Leuk apparaatje, maar zoomt absoluut niet zoveel als ze beweren. Werking via app is goed, bediening simpel. Lastig om een duidelijke foto te krijgen doordat het beeld moeilijk stil te houden is, oo... Toon meer
Ik was eerst sceptisch over de reclame van deze "mini" microscoop. Toch besteld. Het beeld van dit apparaatje blijkt onwijs goed. Het concept geweldig doordacht: wifi, en direct beeld op tablet,... Toon meer
mooie heldere beelden en kleuren en een…
mooie heldere beelden en kleuren en een goede scherptediepte. Vergroting is beperkt tot 100x
Beschermkap ontbreekt
Ben tevreden wat ik gevraagd had behalve dat de beschermkap ontbreekt.
Mooi dingetje
Mooi dingetje, slechte voetje, jammer dat scherpstellen met wieltje op de camera moet (trillen)
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd. Gemakkelijk te installeren.
De microscoop vergroot nauwelijks.
De microscoop vergroot nauwelijks.
Ik kan iets niet zoals in de advertentie stond 50 tot 1000 keer vergroten.
Met het zoom-wiel waar dat mee zou kunnen kan ik alleen op het onderwerp scherp stellen.
Met de + en _ knoppen slechts 1.0 en 2.0 digitaal vergroten.
Na terugsturen kreeg ik de aanschafkosten terugbetaald, maar de verzendkosten van 7,65 euro niet! Dat staat in de voorwaarden die ik voor de aankoop niet heb kunnen zien.
Daar staat het verstopt in de zin: "De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending". Daar worden verzendkosten onder gerekend!
Ik lees in die zin alleen dat ik ervoor moet zorgen dat het product goed en onbeschadigd aankomt.
Oog voor detail
Oog voor detail. Of liever: aan de computer of mobiele telefoon te koppelen microscoop. Werkt vrij eenvoudig en maakt schitterende en soms hele kunstzinnige foto’s. Mijn eerste foto was van de binnenkant van een kop thee. Fascinerend!
Toestel geeft behoorlijke resultaten…
Toestel geeft behoorlijke resultaten als je studiowerk doet en op statief werkt. Uit de vrije hand in de natuur is het lastig om de juiste focus in te stellen. Bij bewegende objecten bijna onmogelijk.
Belichting werkt goed! Koppelen met smartphone en pc gaat vlot en makkelijk in gebruik!
Resolutie mag gerust wat opgedreven worden.
Alles bij elkaar een 'nice to have'!
Goed beeld
Goed beeld, werkt prettig.
Toestel is snel geleverd.
We gebruikten de Crystalscope om een…
We gebruikten de Crystalscope om een kegelslakje van 2 cm te bestuderen. Het slakje kroop uit zijn minihuisje en keek eens goed om zich heen. Alles was goed zichtbaar, de oogjes, de voelsprietjes; geweldig!
Leuk apparaatje
Leuk apparaatje, maar zoomt absoluut niet zoveel als ze beweren.
Werking via app is goed, bediening simpel.
Lastig om een duidelijke foto te krijgen doordat het beeld moeilijk stil te houden is, ook met meegeleverde houder.
Naar verhouding aan de dure kant.
Slechte ervaringen leverancier.
Apparaat ontvangen en direct gebruikt met goede resultaten. Gecharmeerd was ik door de aanbieding voor de bijbehorende standaard c.q. houder voor de microscoop. Alleen bleek de standaard krom te zijn en dus krijg ik een scheef beeld. Navraag bij de leverancier via email bleef onbeantwoord. Ook werkt de dimmer van de microscoop niet. Ik kan deze dimmer wel gebruiken, maar de lichtsterkte gaat automatisch terug naar een standaardstand. Wederom geen reactie van de leverancier bij navraag per email.
Heel blij met mijn Chrystalscope
Heel blij met mijn Chrystalscope, alleen als je wat slechtere ogen hebt zoals ik, is het scherpstellen erg lastig. Verder heel blij mee!
Erg leuk item
Erg leuk item, bijzondere waarnemingen mee te doen
Verleid door de goede presentatie van…
Verleid door de goede presentatie van de Crystalscope, deze aangeschaft. Wilde het apparaat als aanvulling op de stereomicroscoop om kleine mineralen te bekijken en te fotograferen. Opvallend goede foto's. De scherpte-diepte is met een stereomicroscoop beter. Mooie aanvulling, echter minder geschikt voor zo'n. micromounts.
Chapeau voor dit bedrijf
Ik was eerst sceptisch over de reclame van deze "mini" microscoop.
Toch besteld.
Het beeld van dit apparaatje blijkt onwijs goed. Het concept geweldig doordacht: wifi, en direct beeld op tablet, telefoon of computer.
Klein, handzaam.
Heel handig is de ingebouwde accu. Na deze ervaring direct ook het verstelbaar tafeltje besteld.
Alles werd netjes en goed verpakt snel geleverd.
CHAPEAU voor dit bedrijf.
De plastic houder is nu al kapot.
De plastic houder is nu al kapot.
Heb ik daar garantie op?
Gewoon toen ik de microscoop erin wilde bevestigen brak het in tweeën.
Ook vind ik dat de microscoop minder mooi en goed vergroot dan ik gedacht had. De foto's in de reclame gaven me een andere indruk.
Leuk apparaat
Korte leertijd, goede verpakking, duidelijke beschrijving. Mooi apparaat waarmee je wel even moet oefenen!
Redelijk snel geleverd en leuke microscoop om met kinderen te doen
ik had al eens elders geprobeerd een dergelijke microscoop te kopen, echter kon niet op mijn Iphone aangesloten. Deze wel. Redelijk snel geleverd (China ?) ca 14 dagen. Goede communicatie waar de microscoop was tijdens de reis naar Nederland. Nu al een aantal keren gebruikt met mijn kleinkinderen. Opgemerkt dient te worden dat ik van mijn beroep microscopist was
Ik ben helemaal geen klant van jullie…
Ik ben helemaal geen klant van jullie en ik wordt al gevraagd een review te schrijven.