Kjøpte en jakke i butikk på tilbud som skulle sendes fra hovedlager da de ikke hadde min str. Gikk over en uke og jeg etterspurte jakken. Nei den var nå utsolgt i min str og det hadde skjedd «en glip... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Elendig kundeservice. Returnerte to plagg, ser når jeg kommer hjem at kun et av plaggene ble scannet. Tar kontakt med kundeservice på nett, viser til ordrebekreftelse. Kunne ikke hjelpe meg. I tillegg... Toon meer
Gör en beställning, click & collect, Gränby centrum Uppsala. Skall vara klart ca 30 minuter efter butiken öppnar. Får ingen återmatning på ca 1 1/2 timma. Åker ändå till butiken och frågar varför jag... Toon meer
Mitt paket levererades inte & fick till svar att avvakta, fine det kan jag göra, när jag då återkommer på utsatt datum om paketet inte kommit fram, dröjer det en hel vecka innan jag får ett svar, svar... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Cubus offers fashion and quality at sensible prices. We are one of Scandinavia's largest clothes chains. We have children's clothing, women's clothing, men's clothing.
Contactgegevens
Bergerveien 5, 1396, Billingstad, Noorwegen
- cubus.com
Mensen keken ook naar
Sjuuukt dålig kundservice!!
Sjuuukt dålig kundservice!!! Känns som om att man pratar med en robot...
Har lagt 2 beställningar och BÅDA mina beställningar skickas till en adress jag inte ens har! Ber dem ändra adressen nu innan paketen har lämbat deras lager men nej det kan dem inte göra. Jag måste kontakta instabox eller postnord. Men när jag kontaktar dem så säger dem att det bara är cubus som kan ändra.... kommer aldrig mer handla här, usch!
Dålig kundtjänst!
Dålig kundtjänst. Lyssnar inte på kundens önskemål. Bad klart och tydligt om en ny produkt skickad till mig, eftersom varan va trasig vid leverans och jag inte ville betala frakt på nytt. Men kundtjänst gjorde en återbetalning, trots att varan fanns i lager. Skrev att jag inte efterfrågat en återbetalning, fick till svars dem nu ”återbetalt mig eftersom jag hade efterfrågat det”.
Svarade med två meddelande om att det inte va det jag efterfrågade. Inget svar.
Riktig usel kommunikation, både med kund och varandra. Ingen kompensation, inte ens ett svar.
Rekommenderar ingen att handla av Cubus!
Veldig bra nettbutikk
Utrolig rask levering, har opplevd flere ganger å få pakken etter bare 1,5 dager!
Otroligt dåligt bemötande av personal
Otroligt dåligt bemötande av personal. blev utskickad ur affären för att jag tappade en tröja på marken som jag direkt tog upp. Och killen som skickade ut mig skrek och ville inte förklara varför. Kommer aldrig handla där igen. Kläderna är också väldigt dålig kvalitet.
Har nå vært innom Cubus Bryne 3 ganger…
Har nå vært innom Cubus Bryne 3 ganger og hver gang har de gjort feil. Den siste gangen dro jeg for å fikse feilene, men de klarte å gjøre feil igjen. Så nå må jeg innom enda en gang. Helt elendig! Prøvde å ringe Cubus kundeservice på nett, men de kunne ikke hjelpe. Første gang registrerte de ikke kjøpet på kundenummeret mitt, så jeg fikk ikke bonus på kjøpet. Andre gang var det salg på undertøy, men jeg hadde likevel betalt full pris. Jeg har også betalt for en pose jeg sa jeg ikke skulle ha og heller ikke fikk. Da jeg dro tilbake for å få rabatten på trusene har de altså klart å slå inn et lavere beløp enn jeg betalte for trusene opprinnelig i retur, slik at jeg fikk for lite tilbake. Det er helt utrolig at det er mulig.
Var glad till en början......
Jag var så otroligt glad över att det fanns en kedja som började med bh:ar i lite större storlek (för en bra peng). Då en annan välkänd slutade med det! Köpte på mig flera stycken. Tur var väl det. Bågen gick genom tyget väldigt fort!!! Tappar "hållning" efter typ en kvart. Har bara köpt nya hela tiden. Men nu har jag ledsnat!!
Riktigt tråkigt. Gör om, gör rätt. Större storlekar är bra. Men att det ska gå sönder så fort är riktigt trist!
En bukse er ikke en Bukse hos Cubus.
En bukse er ikke en Bukse hos Cubus.
Søndag hadde de 25 prosent på alle bukser men en bukse er ikke en bukse hvis de setter jeans bukse da får man ikke noe rabatt. Dette meget dårlig da det ikke stod noe om det i mailen som kom. Så pass på så dere ikke blir lurt.
Behöver fixa bättre Öppet Köp-regler
Behöver fixa bättre Öppet Köp-regler. Lämnade igen julklapp och fick enbart tillgodokvitto trots kvitto och oanvänd vara. Orsaken var att samma kontokort måste användas vid returen. Sjukt osmidigt både för den som fått och köpt varan. Tillgodokvitton gör att man känner sig tvingad att nyttja pengar till saker man inte behöver, vilket så klart inte är bra för miljön. Min äldre förälder som handlat julklapp till mig ska inte behöva kämpa tillbaka ner på stan eller låna ut sitt kontokort till mig pga detta. Aldrig stött på denna policy tidigare. Ändra omgående! Kommer inte att handla fråndetta företag igen pga detta! Gav dålig mersmak. Upplevs som ett sätt att tjäna pengar.
Uhøflig og surt personale
Skulle kjøpe en regnjakke på Cubus Tasta. Jeg så på nett at de hadde på klikk og hent på butikken. Går derfor innom og spør en ansatt som sier at nei - det hadde de ikke. Neivel. Da går jeg hjem og bestiller via klikk og hent. Jakken blir klar innen en time topp det.
Det viser seg derimot at jakken er veldig romslig, så jeg må innom og bytte i annen str dagen etter.
Der møter jeg en annen ansatt som er i dårlig humør, uhøflig, på grensen til frekk med både kunden foran meg og meg selv.
Lite villig til å guide, forklare, gå på lager etter varer som ligger der m.m. En butikk jeg helst ikke vil handle på igjen. Kjører heller til andre butikker som ønsker å ha meg der og som har det trivelig på jobb.
Jättebra kundservice
Jättebra kundservice! Lite lång leveranstid men det informerade butiken om. Min upplevelse gäller webbshopen.
Beställde barnkalsonger online vilka…
Beställde barnkalsonger online vilka jag skickade tillbaka. Tyvärr hade cubus dragit av 49 kr för returfrakt på beloppet jag fick tillbaka.
Ingen info om detta i paketet. Kundservice hänvisar till en länk i ordern.
Hade jag skickat med eget porto hade returen kostat 12 kr.
Laatu huonontunut
Tilasin kahdet farkut, samanlaisia joita olen aiemminkin käyttänyt ja olen aiemmin ollut tyytyväinen.
Tilaamissani farkuissa, molemmissa, vasemman jalan sauma kiersi keskelle säärtä. Kankaan laatukaan ei ole sama mikä ennen. Käyttämättä jäävät, melkein 130€ meni taivaan tuuliin. Yritin reklamoida asiasta mutta se on tehty niin hankalaksi että päätin jättää asian sikseen. En enää käytä kyseistä liikettä.
Har de ingen personal i butikerna längre?
Har alltid gillat Cubus och handlar nästan bara där. Dessutom har de behåtoppar som funkar mycket bättre för mig än andra behåar med kupor och sånt som inte stämmer.
Men idag är första gången jag inte har gillat att vara i en Cubusaffär. För det första var det så hög volym i högtalarna. Vad är vitsen med det?? Det finns ingen anledning till att ha det så.
Jag hade tänkt köpa några trosor och gick med dem till disken. Men det var ingen butiksanställd där. Det fanns ingen klocka att ringa på. Vi ropade några gånger men ingen kom. Väntade i flera minuter. Gick runt lite i butiken och kollade om vi kunde se någon som jobbade där, men nej. Så jag fick lägga tillbaka varorna och gå. Lite snopet.
Sämsta kombon: Cubus och airmee
Jag beställde kläder från Cubus den 25 augusti, den budfirman airmee är under all kritik. Trots att jag har fyllt i att det ska hängas på min dörr så funkar det inte?
Budet var här o vände, ringde mej o sa till mej att gå ut, vilket jag gjorde.
Det var inget bud här? Sen bara sa han att han inte hade tid att vänta o klickade mej?
Andra och sista gången jag beställer nåt när den budfirman är inblandad, snorkiga killar som inte ens presenterar sej, nu har jag fått sms i flera dagar att det är försenat.
Och ringer man Cubus så kan de inget göra, säger bara att de förstår?
Uselt!
Tycker att deras utbud kan bli bättre
Tycker att deras utbud kan bli bättre. Ganska tråkiga kläder, halvdan kvalitet. Lämnar mycket till att önska.
Vil anbefale å styre unna kjøp hos…
Vil anbefale å styre unna kjøp hos cubus om det er viktig kjøp før viktige datoer. Sitter her med skjorte og veske til festdrakt, men festdrakten kom ikke. For den var utsolgt, noe jeg aldri fikk beskjed om. Forsendelsen var sen og når jeg først fikk den, fikk jeg se at det ble fullstendig krise her. Skal jeg handle på annet sted på nettet (bor langt unna butikker), har vi faktisk ikke tid til å se om den passer en gang. Og da blir sko og slikt ett sjansespill å kjøpe utenom. Og fordi jeg nå ble sent ute, ble det stive priser og mye er utsolgt. Helt umulig å finne noe til datteren min for 17.Mai. Well done cubus👏 Mistet nettopp en kunde.
Kvalitet?
Kjøpte to ullsett i Merinoull rett før jul, og nå har det gått hull på begge buksene. Skuffet over kvaliteten på produktene.
Sendte mail til kundeservice som syntes det var synd at ullbuksene var ødelagt og det var det.
Uselt kundbemötande
Uselt kundbemötande. Dyrt i förhållande till kvalitet.
Hade jag bara vetat bättre innan jag handlade...
Bojkott för mig iaf
Hepp!
Läs gärna artikel om Varner gruppens lyxliv på bekostnad av andras lidande.
Tillmötesgående
Postnord hade som vanligt tappat bort paketen. Ringde till kundtjänst och de hjälpte mig jätte snabbt och smidigt genom att skicka mig en ny beställning!
Mest skräp
Mest skräp, dålig kvalité och litet utbud för barn. Väska med världens sämsta dragkedja.
Edit; Fruktansvärt puckad kundtjänst. Vad är det med alla genomblåsta människor inom kundservice? Kvalitén i samhället sjuker med en rasande fart.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.