Jeg har købt en af de fine bamser til mit lille barnebarn, og hun knus elsker den. Den lille personlige sang med hendes navn og med de ting, som hun elsker at lave, samt den lille hilsen fra mig, gør... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte 2 bamser til mine små børnebørn og videoerne, som jeg fik tilsendt, taler for sig selv ❤️ Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nævnt og det gør sangen til deres egen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Enorm god service de savrer med det samme, hver gang jeg henvender mig til kundeservice. Hjælpsomme og venlige. Har købt flere sange både til mine børnebørn og venners børn alle er superglade for d... Toon meer
Havde aldrig forventet, man kunne sidde med oplevelsen af en helt personlig sang efter modtagelse. Men det kan man 100%!!! Derudover er Lars exceptionel ift. både at være super serviceminded, hurtig m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mega fin sang og børnene elsker at…
Mega fin sang og børnene elsker at lytte til den inden de skal sove ❤️
Svar:
Selv tak - ville dog ønske jeg havde været mere opmærksom om tilbuddet om 2 sange, for så have lillesøster også fået en med det samme 😅

Antwoord van Cuddletune
Jeg tog kontakt til Lydminde fordi…
Jeg tog kontakt til Lydminde fordi vores yngste datter på 8 år, har utroligt svært ved at falde i søvn om aftenen. Tankemylderet tager over og hun har svært ved at finde “hjernero”.
Jeg skrev til Lars og kom med vores personlige ønsker til hvad sangen skulle indeholde, hvilket blev taget så pænt imod og allerede hertil eftermiddag landede sangen i min mailboks.
Det er den fineste, milde og rare sang, som indeholder lige hvad den skal og vi glæder os så afsindigt meget til hun skal høre sangen om et par dage, når hun har fødselsdag.
Vi giver 5 kæmpe store stjerner til Lydminde! Kunne vi give mere havde vi gjort det.
Sikke en service. Sikke en sang. Tak!

Antwoord van Cuddletune
Kan anbefale alle at få lavet en sang…
Kan anbefale alle at få lavet en sang hos lydminde. Har bestilt en sang til begge mine børn og de er fantastiske.

Antwoord van Cuddletune
Det er en skøn personlig ting
Det er en skøn personlig ting. Skøn melodi, god stemme og jeg er 100% tilfreds.

Antwoord van Cuddletune
Mine børn elsker at hører dem
Jeg bestilte 2 sange og jeg modtog dem senere samme dag. Mine børn elsker at hører dem og der var god service undervejs.

Antwoord van Cuddletune
Det var nemt at bestille
Det var nemt at bestille, og man får en god og hurtig service

Antwoord van Cuddletune
Dejlig sang til mit barnebarn og…
Dejlig sang til mit barnebarn og lynhurtig ekspedition

Gaver med hjertet
Jeg har lige modtaget 2 godnatsange/lydminder til mine børnebørn, og de bliver helt sikkert en succes. Både tekst, melodi og stemmen gør sangenes personlige islæt endnu mere fremtrædende.

Antwoord van Cuddletune
Købte en personlig godnatsang til mit…
Købte en personlig godnatsang til mit barnebarn Hjalte på 7 mdr. Den er SÅ sød og fin og forældrene siger, at han lyser op i et stort smil hver gang han hører sit navn i sangen❤️❤️❤️
Blev leveret lynhurtigt!
Kan kun anbefales🥰

Antwoord van Cuddletune
Fantastisk tilstedeværende service som…
Fantastisk tilstedeværende service som i den grad også skinner igennem i sangene 🎶 Lars har en yderst behagelig og rolig stemme som behager både de små og store øre. Det eneste du fortryder her, er kun du ikke bestilte et lydminde noget før ! 🎤

Antwoord van Cuddletune
Lydminde.dk leverer en charmerende…
Lydminde.dk leverer en charmerende godnatsang til de små, der skaber en magisk og beroligende atmosfære. Den perfekte lydkulisse for en fredelig søvnoplevelse.

Antwoord van Cuddletune
Jeg var lidt skeptisk til at starte…
Jeg var lidt skeptisk til at starte med, men hold kæft hvor mine tvillinge drenge får ro! Vi har det på hele natten, vi har holdt øje med kamera, at efter at have grædt lidt, falder i søvn igen.
Virkelig fed idé, kan kun anbefales!

Antwoord van Cuddletune
Meget fin og hurtigt service
Meget fin og hurtigt service. Godnat sangen er fantastisk. Mit barnebarn elsker den. Jeg kan klart anbefale andre at købe en godnat sang.
De fortjener klart 5 stjerner👍

Kæmpe hit hos børnene.
Kæmpe hit hos børnene.
Virkelig et unikt koncept. Super fedt, at man kan få det personliggjort også. Virkelig tilfreds herfra!

Antwoord van Cuddletune
Børnebørnenes ansigter var guld værd
Børnebørnenes ansigter var guld værd, de lyste helt op når deres navn blev nævnt i en sang 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 super godt koncept

Super fedt koncept !
Mega fedt koncept, købte 2 forskellige lydminder og de har været så nemme at få implementeret i aften rutinerne, ihvertfald et hit herhjemme!

Antwoord van Cuddletune
Det er bare superalle børn burde have en
Det er bare super.
Hverken mere eller mindre er der at sige

Takker
Mit oldebarn skal hører den flere gange.
Før hun følte sig tryk ved den. 🫶🏻
Tak for svaret, det går lidt bedre,
hun skulle kok have været lidt ælder (2 år) før hun fik den.

Antwoord van Cuddletune
Hvem vil ik gerne have sin egen sang ☺️…
Hvem vil ik gerne have sin egen sang ☺️ fantastisk sød sang, som giver ro og gør putning til noget hyggeligt.

Dit is Trustpilot