Cuddletune Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt en af de fine bamser til mit lille barnebarn, og hun knus elsker den. Den lille personlige sang med hendes navn og med de ting, som hun elsker at lave, samt den lille hilsen fra mig, gør... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte 2 bamser til mine små børnebørn og videoerne, som jeg fik tilsendt, taler for sig selv ❤️ Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nævnt og det gør sangen til deres egen... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enorm god service de savrer med det samme, hver gang jeg henvender mig til kundeservice. Hjælpsomme og venlige. Har købt flere sange både til mine børnebørn og venners børn alle er superglade for d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde aldrig forventet, man kunne sidde med oplevelsen af en helt personlig sang efter modtagelse. Men det kan man 100%!!! Derudover er Lars exceptionel ift. både at være super serviceminded, hurtig m... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en bamse med lyd fik så både godnatsang og julemands hilsen med godnatsangen virkede så ikke skrev til dem og efter 10min fik jeg besked om de ville sende en ny så kan kun siger super god og hurtig service 🙂

28 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk dansk firma med kunden i…

Et fantastisk dansk firma med kunden i fokus. Super service og løbende info. omkring bestillingen. Har købt en sovebamse med personlig godnatsang. Super god kvalitet og nu glæder jeg mig bare til at høre den synge juleaften <3 Kender en anden lille pige der ville blive glad for sådan en. Så næste bestilling fra mig er på vej. Tak for jer <3

24 november 2025

En gave til hjertet – og til mit barn 🩷

Mit barn elsker sin Cuddletune-bamse. Den er blevet en fast følgesvend ved sengetid, bliver krammet med kærlighed og giver tryghed nat efter nat. Men det var sangen, der virkelig ramte noget dybt. Da vi hørte den første gang, fik mor her tårer i øjnene. Det var som om nogen havde sat lyd til vores kærlighed og historie. En smuk og betydningsfuld sang, som vi vil lytte til i mange år fremover.

Servicen fra teamet bag Cuddletune var helt særlig. Da jeg delte noget personligt og fortalte, hvad jeg ønskede, de skulle flette ind i sangen, blev jeg mødt med anerkendelse, omsorg og respekt. Det føltes ikke som en bestilling – det føltes som et samarbejde med mennesker, der virkelig forstår, hvor vigtigt og personligt deres arbejde er.

Tak for at skabe noget, der både trøster, rører og binder os sammen. Det er mere end en bamse. Det er en kærlighedserklæring.

24 september 2025
Review zonder uitnodiging

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling
Købte cuddletunes lydminde bamse. Sangen er fuldstændig fantastisk og så rørende. Det at der er mulighed for at skrive lidt der skal med i sangen gør det hele meget nært og genkendeligt for barnet. Jeg var i tvivl om mit Barnebarn på snart 3 år ville være for stor til det, men der tog jeg nok helt fejl. Han elsker den og vil høre sangen igen og igen, han falder derfor ikke i søvn af det 😂 men det er lige meget. Det at se hans glæde og at han fortæller alle om den giver os så meget glæde
Det ville være Nice hvis man kunne tilvælge at få trykt barnets navn på den bluse man kan købe med
Men bedste anbefaling herfra og bedste oplevelse omkring selve købet, skøn service og dialog 🤩

15 september 2025