Snelle levering en super tevreden
Snelle levering en super tevreden met mijn Cultra-zakmes “Big Bill”. Het lemmet is stevig en scherp, en het houten handvat ligt heel fijn in de hand. Een echte aanrader!

Antwoord van CULTRA
At CULTRA, we create a unique collection of handmade pocket knives. Each knife is shaped by real craftsmanship and a deep respect for natural materials, with durability in mind. Because our knives are handcrafted from natural materials, no two knives are ever the same. Authentic. Individual. Unique. Because we care deeply about the planet, we have created a business that gives back to nature. That’s why we’re planting a tree for every pocket knife sold! --- Bij CULTRA creëren we een unieke collectie handgemaakte zakmessen. Elk mes is gemaakt met vakmanschap en diep respect voor natuurlijke materialen, met duurzaamheid in gedachten. Omdat onze messen met de hand worden gemaakt van natuurlijke materialen, zijn geen twee messen ooit hetzelfde. Authentiek. Persoonlijk. Uniek. Omdat we veel om de planeet geven, hebben we een bedrijf opgericht dat zich inzet voor de natuur. Daarom planten we een boom voor elk verkocht zakmes! --- Chez CULTRA, nous créons une collection unique de couteaux de poche artisanaux. Chaque couteau est façonné avec un véritable savoir-faire et un profond respect des matériaux naturels, dans un souci constant de durabilité. Fabriqués à la main à partir de matériaux naturels, nos couteaux sont tous uniques. Authentiques. Individuels. Uniques. Parce que la planète nous tient profondément à cœur, nous sommes fiers d'être une entreprise qui contribue à la préservation de l'environnement. C'est pourquoi nous plantons un arbre pour chaque couteau de poche vendu !
Edegem, België
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Antwoord van CULTRA
Big bill is een mooi hebbeding.
Maar, wat is er mis met de Nederlandse taal in Arendonk ?
Big horn is groot van formaat. Ligt stevig in de hand. Alleen de afwerking van het metaal vind ik een beetje slordig. (Snijlaspunten zichtbaar) Voor eenvoudig gebruik is dit mes wel aan te raden.
degelijk maar geen hoge kwaliteit gezien de prijs, normaal?
perfect voor dagelijks gebruik!!
Bestelling geplaatst 6 juli en nog steeds niks ontvangen, is nu 14 juni, maar de levertijd zou maximaal 5 dagen bedragen.
Ik bestelde een Big Bill mes bij Cultra. Levering ging vlot en correct. Daarover niets negatief. De kwaliteit van het mes is echter beneden alle peil. Roestvlekken op het 'roestvrije staal', ruw afgewerkt, en de punt van het mes steekt enkele mm voorbij het handvat in gesloten toestand met kans op verwondingen. Spijtig genoeg weggegooid geld.
Lokaal en met engagement vlotte service en juiste prijs, zoals het moet zijn.
Aanrader!
Ik kocht het als cadeau én kreeg een munt van de ontvanger, dus zelfs dat zit goed 😁
Ik heb een mes besteld bij Cultra. Het zakmes ligt goed in de hand en is mooi van formaat. Zeker niet meer te missen in de tuin of elders. Ook een mooie missie, per verkocht mes planten ze een boom. Zo fantastisch. Inderdaad ik ben tevreden.
A big sturdy knife, beautifully made, easy and comfortable to handel. Super!!
Superkwaliteit outdoor mes (Big Bill), de bestelling is heel mooi verpakt, Cultura plant een boom voor ieder mes dat verkocht is. Ook wordt je netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Kortom. Zeer tevreden, echt een aanrader om bij it bedrijf te bestellen 🤗.
Het blijkt dat vertraging ontstond door wijziging van verpakking. Inmiddels is de bestelling geleverd. Een prachtig functioneel mes dat goed in de hand ligt en is toegerust voor zwaar werk.
Duidelijke info en snelle levering.
Het mes is van heel goede kwaliteit en wij zijn fan van het ecobeleid van Cultra!
Supermooi, handgemaakt mes. Ik kocht het als verjaardagscadeau en hij was er ontzettend blij mee. Je voelt gewoon al het handwerk en de zorg die er in het maken gekropen is... Echt top!