Curvely

Meerdere emails verstuurd, ze reageren nergens op. Ik had een bestelling gedaan en die viel te klein uit. Werd beloofd om het juiste maat te versturen. Ik wacht nog steeds dit was inmiddels al 2 maand... Toon meer

ik heb meer dan een maand geleden 2 body's besteld bij Curvely. ik kreeg een aantal mails dat mijn pakket onderweg is en verstuurd. ik heb nog steeds niks ontvangen. ik heb het bedrijf gemailt en via... Toon meer

Bij dit bedrijf besteld via klarna. Wou iets retourneren aangezien het echt kleiner uitvalt dan zou mogen. Eerder een kindermaat. Na vele mails zonder reactie.... is plots het bedrijf currently off... Toon meer

Zeer slecht 2 bh’s gekocht deze vielen groter uit ik ben inmiddels een maand verder voor een ruling. Mail contact is er nauwelijks tot niet ze blijven vragen voor welk maatje ik de ruiling wil doen 3x... Toon meer

1. Kledingmaker

Bij Curvely, jouw ultieme bestemming voor shapewear, omarmen we de kracht van de nieuwste technologieën om een ongeëvenaarde shapewear-ervaring te bieden. Onze uitgebreide collectie biedt een veelzijdige reeks opties, van verfijnd shapend ondergoed tot prachtige shapende jurken en comfortabele bodysuits. Bij Curvely begrijpen we dat iedere vrouw uniek is en haar eigen schoonheid viert, en daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie shapewear kledingstukken om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar extra ondersteuning, figuurcorrectie, of gewoon een boost in zelfvertrouwen, onze shapewear is ontworpen met jou in gedachten. We begrijpen de diversiteit van lichaamstypes en hebben daarom shapewear voor alle maten. Onze collectie is niet alleen functioneel, maar ook modieus. We bieden stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je er geweldig uitziet en je geweldig voelt.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Body’s voldoen niet aan verwachting en…

Body’s voldoen niet aan verwachting en zitten niet comfortabel. Eerst lang wachten op de body’s en nu wachten op contact wat moeizaam verloopt, ze zeggen snel contact met je op te nemen. Maar we zullen nog even afwachten hoe het loopt hopend op toch een goede afhandeling.

Update:
Ondertussen contact gehad op mijn mail en doormiddel van deze review. Het wordt nu afgehandeld en hoef alleen verzendkosten te betalen. Maar de 2 personen spreken elkaar wel aardig tegen. De een zegg retourneren prima en de andere niet. We gaan er maar van uit dat het goed komt.

Update 2: het is netjes en correct afgehandeld. Alleen retourkosten worden un rekening gebracht veder wordt het bedrag min de retourkosten terug gestoord.

12 december 2024

2x verkeerde items geleverd

Ik had 3 stuks besteld, bodysuits met shortpijpjes en er zou een plasopening zijn.
Wat wordt geleverd... 3 stuks zonder opening. Na enkele mails zou ik 3 nieuwe krijgen met de opening als ze beschikbaar waren. Als die er niet waren wou ik 3x een high waist short.
Ik ging de bodysuits dan toch krijgen.
10 dagen later komen er 3 bodysuits binnen zonder pijpjes, deze hebben dezelfde naam maar zijn helemaal anders. Ondersteuning trouwens 0,00, je kan evengoed een badpak aandoen. Gelukkig met klarna besteld maar aan dit tempo moet ik betalen zonder iets te hebben...
Alweer gemaild maar men zin om nog verder moeite te doen is allang over. Eerste en laatste keer..

6 november 2024

Fraude

Ze zeggen dat je via klarna kan bestellen maar overval je daarna met e-mails om gelijk te betalen voor verzenden. De bestelling is achteraf ook niet bij Klarna bekend.

2 oktober 2024

Dropshipping

Te laat gelezen. Dit betreft idd dropshipping. Retourzenden gaat ook niet aangezien alles op deze site een actie is.

Ik ga hier een melding van maken bij de consumentenbond. Vind het een hoop geld die je steeds kwijt bent. Als ik Chinees spul wil dan bestel ik het wel via Temu. Ik was op zoek naar kwaliteit.

1 oktober 2024

Besteld maar hún communicatie is echt…

Besteld maar hún communicatie is echt waardeloos, nog niks ontvangen, en na lezen van deze reviews heb ik er ook geen vertrouwen meer . Heb mijn geld terug gevraagd en bij geen goede afwikkeling ga ik aangifte van oplichting doen.

2 september 2024

Eerste bestelling maten kloppen niet .

Eerste bestelling maten kloppen niet .. mag niet retour ivm sale bijna alles is in de sale maar goed ik mocht wel 2 andere nou die dingen corrigeren helemaal niets .. is gwn troep!!! Balijnen die steken in je huid maar corrigeren ho maar .. nee vreselijk !!!!

28 augustus 2024

Doet niet wat het beloofd te doen

Doet niet wat het moet doen. Totaal geen ‘shaping’ effect. Bovendien zie je door de huidskleur shapewear volledig door.

Koop dit niet, geldverspilling!

23 augustus 2024

Bestel niet bij curvely of curvique

Ik krijg geen contact met het bedrijf ondanks meerdere mailtjes en berichten via insta. Ik heb besteld bij curvique, onderdeel van curvely. Ik wil het product retour sturen, maar op de site staat niet waarheen. Heb bij de bestelling direct moeten betalen. Zit nu met 2 bodies die totaal niet doen wat ze beloven.

16 augustus 2024

Super slecht

Super slecht.
Pakket duurt lang voor het aankomt. En bij ontvangst is deze body exact! Maar ook echt precies het zelfde als een body die ik op SHEIN besteld heb.
Daar was die 2,- en bij curvly 40,- 😂
BESTEL HIER NIET.

5 augustus 2024

Hoe kan retouren zo ingewikkeld zijn

Hoe kan retouren zo ingewikkeld zijn!
15% korting 35%korting in aller aardigste mailtjes aangeboden.. maar dat is niet mijn vraag! Gewoon retour ik mijn geld hun het product...
Express al 1 maat groter besteld dan geadviseerd maar dit product is zo extreem kort dat het onder de borst komt.
Beste curvely doe niet zo enorm moeilijk!! En geef mensen gewoon hun geld terug...
Dat je moet betalen voor het terug sturen prima maar korting op een product wat je niet wilt vind ik een hele vreemde gang van zaken

15 juli 2024

Koop hier niks!

Koop hier niks! Retouren moet je aanvragen via de mail en je kan het nog zo goed voor elkaar hebben, ze vinden altijd wel een reden waarom het niet kan en je gewoon je geld kwijt bent! Mailcontact is tevens onpersoonlijk, onvriendelijk en zelfs sarcastisch.

Zulke zaken moeten snel opgedoekt worden.

10 juli 2024

Ongelofelijk dat ik hierin ben getrapt

Ongelofelijk dat ik hierin ben getrapt. Lang gewacht krijg ineens mail dat pakket bij de buren is bezorgd. Dit terwijl ik gewoon thuis ben. Ik woon in een enorm grote straat in Amsterdam. Hebben ze het ergens aan het einde van de straat bezorgd geen idee wie die mensen zijn. Die mensen weten van niks. Dus pakket foetsie. Nu ik de andere reviews hier lees hou ik mijn hart vast of ik mijn geld terug krijg want ik hoef dat pakket eigenlijk niet meer te hebben. Heb met Klarna besteld dus hopelijk dat zij nog iets kunnen doen.

3 juli 2024

Bizar slecht bedrijf

Bizar slecht bedrijf. Zoveel social media gebruiken om vertrouwen in te winnen. Om vervolgens vrouwen op grote schaal te misleiden. Op artikelen uit de sale geven ze geen geld terug. Maar ALLE items op de site worden zogenaamd met korting aangeboden. Ongelofelijk dat ik erin ben getrapt

1 juli 2024

Koop hier niks

Koop hier niks! Slechte ervaring. Retourneren is zogenaamd niet mogelijk omdat je een artikel koopt wat in de aanbieding is.
Alleen contact via mail waarin geen mogelijkheid wordt aangeboden te retourneren en aankoopbedrag terug te krijgen. Het enige wat ze aanbieden is korting op je aankoop of ruilen voor een andere maat.
Komt uit China, levering duurde 3 weken.

17 juni 2024

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!! PRODUCTEN KOMEN UIT CHINA! GEWOON ALI EXPRES SHIT! EN GELD GEVEN ZE NIET TERUG! HEB NU MIJN JURIST EROP GEZET! WEES GEWAARSCHUWD!!!! KLANTENSERVICE IS ALLEEN PER MAIL TE BEREIKEN! TRIESTE BEDOENING!!

Datum van ervaring: 26 juni 2024

26 juni 2024

Product corrigeert totaal niet

Product corrigeert totaal niet. Ik wil graag de producten retour sturen maar ik krijg als reactie dat dit niet gaat omdat de producten uit de sale komen. Dit is onzin want ook producten uit de sale hebben 14 dagen ontbindingsrecht. Je krijgt vervolgens 15% korting aangeboden. Als je hier niet op in gaat krijg je 35% korting. Ben benieuwd tot hoever ze gaan. Een ding is wel duidelijk.. ze willen de producten niet retour. Hier absoluut niets kopen. Chinees oplichtingswebsite

25 juni 2024

Doet niet wat het behoort te doen

Het is dat je een ster moet geven anders waren het 0 sterren geweest. Ik had een te kleine maat besteld. Netjes via de mail gevraagd om retour gegevens, maar omdat het een aanbieding is kan dat niet. Ik kon zonder extra kosten een grotere maat toegestuurd krijgen. Dan krijg je je bestelling binnen maar kun je de maat niet controleren, omdat de labels eruit geknipt zijn... waarom? Ik heb waarschijnlijk ipv 1 maat groter, 2 maten groter ontvangen maar dat kan ik dus niet controleren vanwege die
ontbrekende labels. Maar bovenal doet het helemaal niks voor je lijf ondanks de belofte....

Ik raad het kopen van dit product ten zeerste af....echt zonde van je geld!

20 juni 2024