Meerdere emails verstuurd, ze reageren nergens op. Ik had een bestelling gedaan en die viel te klein uit. Werd beloofd om het juiste maat te versturen. Ik wacht nog steeds dit was inmiddels al 2 maand... Toon meer
Curvely
ik heb meer dan een maand geleden 2 body's besteld bij Curvely. ik kreeg een aantal mails dat mijn pakket onderweg is en verstuurd. ik heb nog steeds niks ontvangen. ik heb het bedrijf gemailt en via... Toon meer
Bij dit bedrijf besteld via klarna. Wou iets retourneren aangezien het echt kleiner uitvalt dan zou mogen. Eerder een kindermaat. Na vele mails zonder reactie.... is plots het bedrijf currently off... Toon meer
Zeer slecht 2 bh’s gekocht deze vielen groter uit ik ben inmiddels een maand verder voor een ruling. Mail contact is er nauwelijks tot niet ze blijven vragen voor welk maatje ik de ruiling wil doen 3x... Toon meer
Bij Curvely, jouw ultieme bestemming voor shapewear, omarmen we de kracht van de nieuwste technologieën om een ongeëvenaarde shapewear-ervaring te bieden. Onze uitgebreide collectie biedt een veelzijdige reeks opties, van verfijnd shapend ondergoed tot prachtige shapende jurken en comfortabele bodysuits. Bij Curvely begrijpen we dat iedere vrouw uniek is en haar eigen schoonheid viert, en daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie shapewear kledingstukken om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar extra ondersteuning, figuurcorrectie, of gewoon een boost in zelfvertrouwen, onze shapewear is ontworpen met jou in gedachten. We begrijpen de diversiteit van lichaamstypes en hebben daarom shapewear voor alle maten. Onze collectie is niet alleen functioneel, maar ook modieus. We bieden stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je er geweldig uitziet en je geweldig voelt.
Deltapromenade 266, 2554 GX, Den haag, Nederland
- Info@curvely.nl
- curvely.nl
Hopelijk krijg ik nog geld terug
Na een maand eindelijk de bestelde artikelen binnen, echter waren ze te groot. na 2 mails waarin ik gemeld heb dat je toch echt 14 dagen bedenktijd hebt, een adres ontvangen om de artikelen terug te sturen echter artikel is na 9 dagen nog steeds niet ontvangen!? Hopelijk krijg ik mijn geld nog terug!! Idd alles is netjes afgehandeld

Antwoord van Curvely
Niet kopen bij deze firma.
Niet kopen bij deze firma.
Alles valt te klein en veel te klein uit.
Rentourneren is niet mogelijk.
China china china china china china china
Koop dit niet!
Koop dit niet!!
Doet niet wat het beloofd, en daarbij mocht het niet retour gestuurd worden, na een discussie waarbij uiteindelijk gezegd werd dat het retour kon (om slechte review te voorkomen) mocht ik het toch terugsturen.. Is het "nooit aangekomen" volgend hun! Nu dus én mijn geld kwijt, en geen product!! Slechte zaak dit bedrijf, betreft gewoon een van de zoveel bedrijven die je oplicht! Wees verstandig en koop hier niks!
2 “sale” artikelen niet terug mogen sturen
2 items besteld want het was in de aanbieding 1+1. Heeft zeker 2 weken geduurd eer het binnen was. Ik heb een L besteld. Gewoon op maat, terwijl ze zeggen dat je zelfs een maatje kleiner kan bestellen. Dus niet!! Het leek eerder wel XXS Zo klein en strak. Mail gestuurd en mocht het eigenlijk niet retourneren omdat het een Sale artikel was. Was daar niet mee eens en een boze mail gestuurd. Mocht het uiteindelijk retourneren alleen de verzendkosten waren voor mij. Nouja prima ik heb mn geld terug. Maar let op bestel aub niet hier. Zonde van je geld
Bestelling niet volledig ontvangen
Bestelling niet volledig ontvangen. Betreft een oplichter, in de Alg. voorwaarden staat KvK nummer 76574709. Dit staat onder naam van Rabien Services gevestigd op Deltapromenade 266 in Den Haag.
Betreft een figuur dat aan dropshipping doet vanuit China, vandaar dat er géén service wordt geboden aan kopers.
Probeer achter het retour adres te…
Probeer achter het retour adres te komen, helaas geen antwoord op mijn mails .
bodysuit veel te kort voor het lijf
Ik heb snatching shapewear bodysuit 1+1 besteld op 2 maart en op 16 maart ontvangen . De body is veel te kort voor mijn lichaam 1.66 lang , dus dacht ik laat het mijn dochter proberen maar ook bij haar is het veel te kort . Ik ga niet eens meer de moeite doen om contact te leggen verder en zie het al een goede les niet meer online bestellen !
Wat een belachelijke advertentie kreeg…
Wat een belachelijke advertentie kreeg ik zojuist op Instagram. Dat je je pas mooi voelt als je buikje weg is. Dat dat anno 2024 nog gebeurt. Ook staat er een grammaticafout in hun advertentie (jou zelfvertrouwen ipv jouw zelfvertrouwen).
Walgelijke reclame. Hoop dat vrouwen hier niks kopen.
Erg dun materiaal en het doet niets tot…
Erg dun materiaal en het doet niets tot heel weinig. Ik zie geen verschil. Als je eigenlijk wel weet dat het te mooi is om waar te zijn, is het dat ook. Plus dat je ook nog eens weken moet wachten tot je het binnen krijgt.
Het lijfje is vrij kort ook.
Wat een onwijs slecht bedrijf
Wat een onwijs slecht bedrijf. Body gekocht,voldoet totaal niet aan de verwachting die ze op Social media delen. Weken op product moeten wachten. Eindelijk in vakantie ontvangen, maar retour kon niet meer ivm hun beleid. Echt klant vriendelijk DUS NOT
Na 4 weken nog steeds geen pakket…
Na 4 weken nog steeds geen pakket ontvangen. Meerdere emails gestuurd en geen reactie gekregen.
Vraag mij af of ik het überhaupt nog ga ontvangen.
Annuleren - geen reactie
Na bestelling onmiddellijk e-mail gedaan en ook via contactformulier voor te annuleren. Foutieve bestelling gedaan dus ik wens te annuleren. Nog geen betaling gedaan want betaling is via Klarna. Geen reactie op mijn vraag voor te annuleren. Nog nooit meegemaakt! Ik denk dat dit oplichters zijn!
Ik heb Klarna al gecontacteerd maar daar dringt men erop dat ik nogmaals contact opneem met curvely! Eerlijk gezegd, heb ik bijna al verschillende mails verstuurd maar geen reactie en als ik hier zo lees zal ik waarschijnlijk ook geen reactie ontvangen.
Dus bestel niet bij deze online shop!!!!
Zeer tevreden van dienst na verkoop
Ik had een maat te groot besteld en wou een maatje kleiner. Ze hadden mij 2 nieuwe en kleinere maat toegestuurd en gezegd dat ik iemand anders er blij mee mocht maken. Ik heb nu de juiste maat en ben zeer tevreden over mijn aankoop🥰. Bedankt Curvely🥰❤️🤩
SCAM
SCAM: LET OP heroepingsplicht geld ook voor SALE items. Ik heb besteld vond deze trustpilot en binnen een uur contact opgenomen om te annuleren. Echter het product was al "verzonden".
Koop of afstand
Indien u een product koopt via het internet dan is er sprake van een koop op afstand. Het gaat dan om situaties waarbij u geen persoonlijk contact hebt met de verkoper. Dit vereist een aantal extra rechten, omdat u niet de mogelijkheid heeft gehad om het product eerst te beoordelen (wat in een gewone winkel wel het geval is). Een belangrijk recht voor de consument is het herroepingsrecht: het recht om van de koop af te zien binnen de bedenktijd.
Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht (of retourrecht) is verplicht en ligt wettelijk vast. Dit houdt in dat consumenten de overeenkomst binnen 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst zonder opgave van redenen kunnen annuleren. Het herroepingsrecht wordt ook wel aangeduid als de ‘bedenktijd’.
Sale is niet uitgezonderd
Producten die in de uitverkoop zijn mogen in beginsel niet worden uitgezonderd van het retourrecht. Alleen producten die zijn beschreven in de wet, kunnen worden uitgezonderd van het retourrecht. Een paar voorbeelden die wettelijk zijn uitgezonderd, zijn:
gepersonaliseerde producten;
producten die snel kunnen bederven;
producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling is verbroken.
Volledige terugbetaling
De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. De retourkosten komen echter alleen voor uw rekening indien de webwinkel dit aangeeft op zijn website. Vaak geven webwinkels een tegoedbon voor de geretourneerde artikelen. U hoeft het hier niet mee eens te zijn. Indien u binnen de gestelde termijn het product annuleert en terugstuurt, dan is de webwinkel gehouden om door de consument gedane betalingen te vergoeden.
Rotzooi komt uit China
Rotzooi komt uit China. 2 maten besteld aangezien er verschillende meningen hierover waren. Maat groter dan eigen maat snijd je aders af in je liezen. Retourneren kan niet. Als je leven je lief js bestel je hun zooi niet want je benen sterven af van knelling
Wat was het een grote teleurstelling!
Wat was het een grote teleurstelling!!
Goedkope materiaal paste niet en doet helemaal niks voor je!
Stuurde email met dat ik wil retourneren en kreeg een antwoord van de klantenservice dat retourneren niet mogelijk is omdat het sale-artikelen zijn en dat ik dat had moeten weten. Omruilen kan wel of een tegoedbon. Terwijl op hun website staat retourneren
mogelijk. Maar ze bieden alleen maar sale-artikelen aan.
80 euro aan shapewear die niets voor mijn figuur doet. Ik voel mij gewoon bestolen. Heb zo een spijt!!! 1 ster had niet gemogen.
2 broeken besteld
2 broeken besteld , heel laat binnen gekomen vervolgens totaal niet de broeken die ik besteld had en wou het retourneren gemaild enz met bewijs enz maar tevergeefs voor iets betalen wat totaal niet overeen komt en past zeer teleurstellend!!! Bestel nooit weer! Geen oplossing niks !
Veel gedoe, maar wel goed gekomen.
Via curvely had ik 2 bodies besteld. Alles leek goed te gaan tot mijn pakket aangemeld was bij dhl. Mijn pakket zou 1 a 2 dagen vertraagd zijn. Deze status bleef 1 week zo staan. Toen contact opgenomen met curvely en er werd beloofd dat mijn pakket opnieuw verstuurd zou worden. 1 week later nog steeds niks binnen. Opnieuw contact opgenomen met curvely. En weer kreeg ik te horen dat mijn pakket opnieuw verstuurd zou worden. Deze keer kreeg ik mijn pakketje wel binnen. De bodies zijn wel van goede kwaliteit! Maar jammer dat het zo moeizaam moet gaan om je pakketje te krijgen. Waar het fout gaat weet ik niet.
Shapeware
Ik heb een shapeware welke ik met alle liefde gebruik,voornamelijk onder jurkjes! Geeft je een mooi zandklok vorm. Mijn bestelling was na 1 dag al binnen. De kwaliteit is ook van goede stof.
Samenwerking gehad met Curvely
Samenwerking gehad met Curvely. Producten waren binnen enkele dagen binnen en passen goed!