Product voldeed niet aan de verwachtingen, ook de maat was niet goed. Op geen enkele mogelijke manier nog contact kunnen maken met verkoper....
Curveshaper
Ook besteld, iedere keer mailtjes gekregen met duurt langer ivm Corona. Uiteindelijk na 2-3 maanden pakketje ontvangen, Zit in goedkoop plastic verpakt. Zitten qua pasvorm redelijk, maar na uu... Toon meer
Hij heeft meerdere websites en zijn profiel zie je op Google poppycloudy.nl shapedwoman.nl curveshaper.nl dropshipmastermind.nl Dit is zijn nr. 0623763118 Kamer van koophandel:... Toon meer
inmiddels na 2 x aangetekend verstuurd te allerlei smoezen zijn ze ook per mail afgesloten! wanneer wordt er eens iets aan dit soort oplichterij gedaan??? is toch pure diefstal!14-09-2020 na het ema... Toon meer
Mensen keken ook naar
Doe aub aangifte en maak het duidelijk…
Doe aub aangifte en maak het duidelijk voor iedereen dat je hier niks moet bestellen. Ik had de koop er 1 krijg er 2 actie. De eerste kwam eindelijk binnen. Dus ik weer een mailtje sturen dat ik er 1 miste. Tot de dag van vandaag. Nog steeds de tweede niet binnen gekregen. Heb al 40x een mail verstuurd en krijg nu steeds de zelfde mail terug. Iets met hoe gaat het maar je geen zorgen. Ik ben niet van gisteren. Ik klaag ze aan en eis m'n geld terug. Heb al zovaak om een oplossing gevraagd. Nog steeds niks. En het eerste product plakt nu al niet meer. Heb het 2x gebruikt. Er zat geen beschrijving bij. Dus ik denk dat je hem ook niet schoon kunt maken. Heb overal gezocht naar een telefoonnummer maar nergens hebben hun meer een website. Zo klaar mee. Politie staat daar snel voor de deur.
Aangifte doen tegen Curve Shaper…
Ik heb begin april 2020 een bestelling geplaatst, deze is tot op heden niet bezorgd. Eerder bleef Rochelle in contact maar nu word ik compleet genegeerd.
Trap niet in de enkel berichten waarin mensen aangeven iets te hebben ontvangen!
Voor de mensen die hetzelfde probleem hebben raad ik aan om een aangifte te doen, de zaak wordt serieus aangepakt.
Mocht je toch een poging wagen, maak dan aub gebruik van Paypal, alleen dan kan je nog je geld terug krijgen!
Iedereen aangifte doen!!!
Heel slecht
Mei besteld tot heden niks ontvangen en geen enkele reactie op mailtjes
Op 20 Mei een bestelling gedaan en deze…
Op 20 Mei een bestelling gedaan en deze nog steeds niet binnen. Ik heb een contactformulier ingevuld en ik kreeg een heel vriendelijk mailtje terug van Rachelle. Bestelling is onderweg en ze is bezig meer mensen aan te nemen. Tot de dag van vandaag geen pakketje gezien. Ik ga via de bank mij geld terug proberen te halen. Ook de website heeft nu ineens een andere naam en mijn bestelling is nergens te vinden. Inloggen kan je ook niet meer. Net aangifte gedaan bij de politie. Via Mollie ben ik achter het telefoonnummer van Rene Cooiman gekomen. Ik raad iedereen aan om naar Mollie te gaan en je gegevens in te vullen. Uiteindelijk krijg je zijn telefoonnummer.
Oplichters
Oplichters, en 'Rachelle' heeft overal wel haar antwoord voor klaar. De levering duurde heel lang. Vervolgens krijg ik het thuis gestuurd in een plasticje van AliExpress. Daar wordt het dus besteld door Rachelle en doorgestuurd naar jou.
Jammer dat er zulk soort trieste mensen op deze aardbol wonen.
Heb héél veel geduld en ben niet kieskeurig als je hier bestelt!!
Die Rachelle, die is toch wat!
Ik bestel 3 zwarte slips in maart.... na enkele emails van haar (sorry vertraagd/druk/post-gedoe enz) na 8 weken krijg ik 3 beige slips toegestuurd 😂 in mei..
Na enkele emails van mijn kant en klagen via social media, zou ik als vergoeding een (1) zwarte slip toegestuurd krijgen...het is nu weer 8 weken verder, maar nog niets gehad..... behalve een email dat het onderweg is..
Oplichters!
Ik heb een bestelling geplaatst op 1 mei 2020. Het zou aankomen op 20 mei 2020. Regelmatig gemaild maar steeds uitvluchten. Ondertussen zijn we 17 JULI 2020 en heb ik nog steeds niets ontvangen. Enplus de website is offline gehaald...
Schandalige behandeling
Helaas kom ik er niet onderuit om één ster te geven want curveshaper verdient de rode vlag. Ik betwijfel ook sat iemand 5 sterren heeft gegeven en dut geen zelfverheerlijkingsaktie is.We hebben mega veel e-mails en andere ondernomen en kregen telkens excuusantwoord ivm corona. ‘Nu onderweg’ was laatste email medio juni en de dag erna ‘ u heeft het pakket op 23 juni in ontvangst genomen en 2 dagen later dat het op 23 april p het postagentschap waa afgegeven. Ik was 23 april de hele dag thuis net als de overige dagen. Niemand mrt een pakketje. Dit is ion door PostNL wn UPS gecheckt?!
Het postagentschap registreert elk pakket en heeft ook niets ontvangen. Dus allemaal lariekoek en daarnaast erg genoeg gewoon met de reclame-aanbieding doorgegaan en mensen het geld aftroggelen zonder te leveren.
Wie kan deze oplichters stoppen?????
Minder dan 1 ster kon ik niet geven…
Minder dan 1 ster kon ik niet geven helaas. Eind mei besteld via Curve Shapers maar nog niets ontvangen. Op eerste mail kreeg ik als antwoord dat de leveringstijd verlengd waren, blabla liefs Rachelle. Op latere emails en messenger berichten geen enkele reactie. Op haar website heb ik ook een review geplaatst maar die wordt vast niet geplaatst. Je kunt beter rechtstreeks in China bestellen, dan is de kans groter dat je wat ontvangt.
OPGELET! OPLICHTERS!
-ik heb 1 ster gegeven omdat er geen optie is voor GEEN ster. jammer! ik werd door Rachelle gevraagd om een review te schrijven :) graag :)
Voila!
-bestelling geplaatst, 5 weken op moeten wachten, uiteindelijk kreeg ik toegestuurd door aliexpress!!! goedkoop Chinese troep!
-product uiteraard 4 maten kleiner, als alles uit China....
-retour?! no way! verpakking open, retour recht vervalt (!?) geen geld terug? JA HOOR! ik heb het met creditcard afgerekend en de VISA heeft het bedraag teruggevorderd! ;)
pech Rachelle, ik heb mijn geld terug ;)
en jij en jou bedrijf een waslijst lengte negatieve reviews! hoe voelt het? zo voelen zich honderden klanten die je belazert hebt!
Karma....
Het duurde allemaal wel erg lang
Het duurde allemaal wel erg lang. Mail gestuurd en na een dag antwoord en et voila de dag erna lag het pakje met juiste inhoud in de bus. Dus gewoon geduld hebben en als dat op dreigt te raken een correcte maar zeer dringende mail sturen en alles lost zich vanzelf op.
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Eerst moet je maanden wachten op je bestelling. Spullen komen volgens mij uit China. Allerlei smoezen hebben ze. En dan van die misselijk makende mailtjes die eindigen met veel liefs. Oplichters zijn het. Bestelling ontvangen, past voor geen meter. Wil je het pakket terug sturen moet je er een foto van maken. De verpakking is niet open geweest. Zeggen ze glashard, we zien dat de sealing is verbroken dus kan niet geretourneerd worden.
BESTEL NEVER NOOIT BIJ DIT BEDRIJF. OPLICHTERS 1E KLAS.
Helaas ingetrapt !!!!
Helaas ingetrapt, vele mails aan besteed , nooit wat ontvangen ,mailtjes worden beantwoord met lieve woordjes maar niet met het bestelde artikel.
weg geld. !!!!
Tip kijk uit voor deze "lieve "oplichter !!!
Oplichterij
Oplichterij, 9 mei besteld & betaald en nog steeds niks ontvangen! Op een e-mail wordt gereageerd met nadat de producten verstuurd zijn ze geen invloed meer hebben op het verzendproces. Komt gewoon uit China dus. Weggegooid geld. Bestel niet bij dit bedrijf!!!
Wat een slechte service
Wat een slechte service. Via de site van Curveshaper zelf besteld en na bijna een maand de verkeerde kleur en maat geleverd gekregen. Klachtenmail gestuurd en pas na 2 weken antwoord. Terugsturen kan niet omdat het om ondergoed gaat. Terwijl ik de verpakking niet eens geopend heb. Kortingscode gekregen als goedmaker om nieuwe te bestellen. Na weer een maand wachten kwam alweer de verkeerde kleur binnen. En deze keer geen reactie op mijn klachtenmail. Bestel hier niet!
Fijne corrigerende onderbroeken
Fijne corrigerende onderbroeken en levering volgens afspraak binnen 14 dagen.
12 mei besteld en betaald niets…
12 mei besteld en betaald niets ontvangen komt inderdaad can alie expres. Ze maken nog steeds reclame te triest voor woorden wat een oplichterij
Pure oplichterij, trap er niet in!
Wat stom dat ik niet eerst reviews heb gelezen voordat ik besteld heb... Na veel vijven en zessen heb ik een retouradres gekregen (ik was het er niet mee eens dat ik niets kon passen en maar op moest vertrouwen dat ik geen €40 voor niets uitgegeven had, terwijl ik inmiddels wel reviews gezien had). Daarbij bleek de postcode niet te matchen met het adres, waardoor je met een beetje pech dus je pakketje naar een ander adres stuurt. Dat ben ik nog vóór geweest: alsnog het pakketje retour gestuurd naar het opgegeven adres met passende postcode, maar wel aangetekend. Op 18 juni is het in ontvangst genomen kan ik terug zien, en na aandringen op terugbetaling kreeg ik alleen te horen dat ze 14 dagen hebben om terug te betalen. Daarna alleen radiostilte en geen geld retour... Ik heb als retouradres Lijlantsebaan 3 in Capelle aan den IJssel, wat een tapijtzaak blijkt te zijn, dus daar ga ik eerst achteraan. Daarna ga ik aangifte doen. Iemand nog andere tips? Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt...
Ook ik ben opgelicht na ruim 2 maanden…
Ook ik ben opgelicht na ruim 2 maanden wachten, 100 emailtjes gestuurd te hebben, heb ik het vandaag binnen. Er staat duidelijk op dat het pakket van alie express afkomstig is. Ik heb in een email aangegeven dat ik geen 35 euro voor een alie express product ga betalen. Ik krijg reactie terug. Of ik moet 6,95 retourskosten betalen of ik houd het product en krijg de helft terug van mijn geld. Wat zijn dit voor praktijken. Ik ben er achter gekomen dat Renee Cooiman ( de Rachelle, Marlies). Deze man is gewoon te vinden op FB.
Ook ik heb aangifte gedaan, ik raad iedereen aan om dat ook te doen. Dat is de enige manier waarop deze man gestopt kan worden.
Toch nog een meevaller!
Ja het is een AliExpress bestelling die je via curve shaper besteld. En ja de lever tijd was BIJZONDER lang en nee er wordt niet heel goed over gecommuniceerd. Maar de shaper (besteld op 15-5) is vandaag (3-7) binnen gekomen en is helemaal top! Ik had zelf al weleens gezocht op AliExpress maar kon niet echt een goede kiezen. Dus toch voor (10,- meer dan op AliExpress) bij curve shaper besteld.
Ik zal niet nog eens bestellen maar ik heb gekregen wat ik wilde hebben!