Parfum gekocht voor 80€
Parfum gekocht voor 80€, helaas te mooi om waar te zijn.
Dag 80€
****oplichters****
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Parfum gekocht voor 80€, helaas te mooi om waar te zijn.
Dag 80€
****oplichters****
Schoenen 7 december besteld. Nooit ontvangen.
300 euro aan schoenen besteld en nooit wat terug gehoord of ontvangen!! Niet hier bestellen!!!
Zaterdag 26 november schoenen besteld en betaald €90 nooit iets ontvangen. Als je zo met mensen omgaat om aan je geld te moeten komen schaam je kapot!!
Het zijn Oplichters, schoenen besteld maar nooit aangekomen. 90 euro weg. Vieze klootzakken dat het zijn. Jammer dat er mensen zijn die op dit soort manieren aan geld moeten komen. Niet eens 1 ster waardig.
Schoenen besteld maar nooit aangekomen weg 90€
Vieze oplichters zijn het
Gaan nooit ons geld terug zien :(
Jammer dat we in zo een maatschappij moeten leven.
Mensen zien iets moois en kopen dit
Eventueel voor kerst en toch jammer dat er zo een mensen bestaan.
Schande een grote schande
Ook schoenen besteld, nu ondertussen 3weken verder en nog altijd niets ontvangen... 100euro bestolen
Schoenen besteld, betaald en nooit ontvangen. Achterlijke frauduleuze praktijken! Zeer verdrietige zoon hier. Aangifte is gedaan.
Schoenen van 90 euro besteld.
Niks gehoort en tot nu toe niks binnen gekregen.
Schoenen besteld nooit meer wat van gehoord. Heb ook een aantal mails verzonden ook nooooit meer wat van gehoord. nu is de site niet meer berijkbaar en ik kan ze ook niet meer berijken via de mail. Schooiers en doei €90. Deze ervaring was niet eens 1ster waardig.
Schoenen besteld aantal keer gemaild wanneer mijn bestelling verzonden zou worden geen reactie. Site nu niet meer bereikbaar. Vieze oplichters!!
Schoenen besteld 28. 11. 2022 niks weer gehoord..geen reactie op mail..ben bang dat we zijn opgelicht.Ook geen trackingnummer gekregen
Schoenen esteld ook opgelicht doei 90 euro flikkerss!!!
Schoenen ooit besteld, nooit meer wat gehoord.
Zijn oplichters, aangifte gedaan.
Hele site en foto’s genakt van freakysoles en toevallig 3x zo goedkoop.
DYOR