Lees wat reviewers zeggen
Det var enkelt att välja och boka. Hotellet var bra, rena fina rum, mycket trevlig personal, Fritt kaffe fick erbjudande om grattis våffla till på em. Helt ok frukost, mycket att välja på, lika b... Toon meer
Skønt hotel, fantastisk imødekommende personale, rene pæne værelser med god indretning. Morgenmaden var helt i top med stort udvalg. God central beliggenhed men uden gadestøj. Klart vores første val... Toon meer
Somehow I didn’t get the confirmation email from my hotel and when I called City Hotels contact number. The phone answered immediately and I talked to a friendly and helpful lady. Checked everything... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
cityhotels.com er en dansk hotelportal, som ejes af det norske selskab European Travel Group AS. Vi har et samarbejde med store internationale selskaber, som gør, at vi kan tilbyde vores kunder tusindvis af billige hoteller over hele verden. Cityhotels.com har nu over 200.000 hoteller online og har en af de største hotel-database i Skandinavien.
Contactgegevens
Stortingsgate 10, 0161 Oslo, Oslo
- support@cityhotels.com
- da.cityhotels.com
Mensen keken ook naar
Dette hotel er det bedste vi har…
Dette hotel er det bedste vi har oplevet i Danmark. De dårlige anmeldelser fra 2014-18 var da det stadig var vandrehjem. Nu som hotel er ALT i top. Vi var 3 piger afsted på hygge weekend, og sikke en service vi har oplevet. Personalet er de sødeste, her er lækkert, moderne og rent overalt. Morgenmaden er fantastisk. Vi fik lov at låne en ovn og isterninger kunne vi bare hente. Gratis barista kaffe, te, kakao. Værelserne er fantastiske og her er lejligheder så familien kan bo sammen. Det tager 10 min at gå ned til gågaden. Vi kan KLART anbefale dette skønne hotel. 👏👏👏👏👏
OK hotel, men placering ikke så god
Til prisen (750 dkk pr nat) var det fint. Morgenmaden var ok musli, cornflakes, frisk brød (men det blev hurtigt tørt), pålæg, grønt og frugt. Kaffe, te, juice, mælk. Værelset var OK, der er dog ikke daglig rengøring. Hotellet bliver tydeligvis brugt af håndværkere etc. Der er sauna, bordtennis, bordfodbold.
Gratis parkering (aflåst om aftenen, og der bliver hurtigt fyldt op). Hotellets placering er dog ikke så god, hvis man vil benytte offentlig transport. Det tager ca 15. minutter at gå til nærmeste "Pendeltog" mod centrum (tag ikke sporvognen), og det er igennem et øde (men dog oplyst), lidt skummelt fabriksområde og ad en grussti langs med motorvejen. Ikke et sted, man så gerne går alene, når det er mørkt.
Uoverskuelig bekræftelse.
Uoverskuelig bekræftelse noget skrevet i danske kroner, noget som formegentlig skal være i danske kroner er angivet i euro hvilket gør man tænker hvad i alverden sker der lige, kontakt formularen er efter min mening noget mærkeligt noget. Man kan kun få telefonkontakt til dem på hverdage mellem 08.00 og 17.00, derud over kan man tale med en telefonsvarer, det mener jeg personligt er dårligt.
5stjerne der er rent og pænt over det…
5stjerne der er rent og pænt over det hele
Meget uklart at afmelde en booking
Meget uklart at afmelde en booking. Andre selskaber modtager blot en aflysning på hjemmesiden med øjeblikkelig tilbagemeldinger. City Hoteks skal have en formular og man får ikke meddelse retur om, at aflysning er noteret. Jeg ringede til sidst til Ranada Hotels og fik af en engelsktalende medarbejder at vide, at værelset var afmeldte. Har endnu ikke fået svar fra Cityhotels.com.
Meget nemt
Meget nemt og overskueligt, fin og hurtigt retur svar, skal prøves
Nemt, men intet hotel :-(
Fin og nem at finde rundt på, ja men hotellet eksisterede heller ikke......
Dejligt hotel
Dejligt hotel , tæt på byen og dejlige værelser, samt en skøn morgenmad
Professionel behandling
Nemt og hurtigt
Fremragende
Fremragende - tæt på lufthavn, fine værelser og god morgenmad i tilkøb.
Hotel reservation, Firenze
Ingen problemer med bestilling af hotel. Lidt svært at give den rigtige bedømmelse før vi har brugt reservationen. Men håber det også kører som forventet.
Alt fungerede tilfredsstillende.
Irriterende at hotelprisen steg for…
Irriterende at hotelprisen steg for hvergang jeg kiggede på hotellet. Det endte med at blive lidt over 300 kr dyrere end den første pris.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.