Det bestilte kom hurtig frem. Da jeg måtte sende en ting retur blev pengene sat ind på min konto med det samme. Kunne dog ønske at der var returlabel med, da det var lidt besværligt at skulle købe po... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fra ordreafgivelse til at du modtager varen i pakkeshop, sker dette i samme uge. God betjening ved telefonisk henvendelse. Ærgerligt at der ikke findes en Wolf Camper butik på Sjælland. Netop bestil... Toon meer
Her føler man sig velkommen! Har besøgt Wolf Camper og haft alletiders oplevelse! God service og personale helt nede på jorden. Glæder mig til næste besøg.
Det gik hurtigt med at få den bestilte vare hjem. Der var et venligt brev i forsendelsen med besked om bytte af varen i tilfælde af utilfredshed. Da det viste sig, at størrelsen ikke passede, returne... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Wolf Camper er det danske varemærke i friluftsudstyr. Vi designer og udvikler selv vores produkter. Vores ide er at sælge topkvalitet til fornuftige priser.
Contactgegevens
Agdrupvej 11, 9830, Tårs, Denemarken
- 98962023
- kontakt@wolfcamper.dk
- da.wolfcamper.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Dag til dag levering
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og alke varer er perfekte
Skulle bytte en vare
Hurtig betjening og meget venlig
Hurtig levering
God pris og hurtig levering.
Super god service og hurtig levering
Jeg er meget tilfreds og her i huset…
Jeg er meget tilfreds og her i huset går vi ikke i andet end Wolf Camper❤️ Handler altid i butikken i Tårs.., fantastisk service og glade mennesker🙏
Elendig service
Elendig service. Skulle have byttet en t shirt til str mindre . 4 gange kom de med besked om den var med ned til sommerbutik i Sæby, der kom en historie hver gang om at den kom til afh næste fredag.
Men nej nu fandtes den ikke på lager i Tårs til trods for den var lagt tilside..
Det dog en elendig service.
Hurtig levering og supergode varer
Lækkert produkter og hurtig levering👍🏻
Udsolgt.
Udsolgt.
Da den vare som jeg havde bestilt i en bestemt farve var udsolgt - blev jeg ringet op og fik så mulighed for at bestille varen i en anden farve. Varen blev leveret hurtigt.😊👍
En af bedre webshops på nettet.
Netop bestilt et par Miami-short - lækker kvalitet og pasform.
Svært at finde noget at klage over!
Nemt og hurtigt. Rigtig gode vare.
Nemt og hurtigt
Det var nemt at bestille og varen blev leveret hurtigt, lige som det skal være, når man handler online.
Vi har købt t-shirt og poloshirt…
Vi har købt t-shirt og poloshirt igennem et par år.
Super god kvalitet og skalikke stryges
Levering og et godt produkt og altid…
Levering og et godt produkt og altid fin service!
Bjarne
Det fungerer bare
Lækre bluser
Lækre bluser som er næsten uopslidelige. Hurtig ekspedition. Kan anbefales.
Super gode og holdbare produkter til…
Super gode og holdbare produkter til camping, jagt og fritidsbrug. Har brugt Wolf Camper i flere år.
Altid god og professionel rådgivning.
Altid god og professionel rådgivning.
Fantastisk gode og HOLDBARE produkter.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.