Opvaskemaskinen er simpelthen så nem. I forhold til at den kom helt fra Frankrig var levering også i orden. Den vasker rigtigt godt! Vi bor i en gammel lejlighed uden mulighed for tilslutning af vand... Toon meer
Det var en fin oplevelse at handle, men manglede måske lidt mere information på dansk om hvad tilbehøret egentlig skulle bruges til
Er super tilfreds med min Bob. Den er nem at betjene og har nogle gode features i vaskeprogrammerne og opsætningen. Og ikke mindst, fedt design!
Bob opvaskemaskinen virker super fint! Vi er meget glade for vores Bob. Den er perfekt til en lille lejlighed og har forholdsvis lav støjniveau når den vasker. Vær lige opmærksom på at i Danmark er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Over Daan Tech Danmark
Geschreven door het bedrijf
Welcome !
Daan Tech, founded in 2016, is a French industrial company that designs, manufactures, and markets innovative electronic and household appliances with a bold vision: reinventing household appliances to meet the challenges of the 21st century.
Our flagship product is Bob, a standalone, compact, and fast mini dishwasher:

Bob addresses two issues: on one hand, allowing individuals or couples to own a mini dishwasher suited to their needs; on the other hand, to meet the challenges of the circular economy with a device designed to last at least 10 years, without planned obsolescence and partially made from recycled plastic (65%).

Bob fits all your spaces ! 😍
👌 Super compact : only 34cm wide
💧 Only consumes 2.9L/express cycle
👍 Autonomous with its integrated tank
🇫🇷 Made in France
🛠 Easy to install without a water supply !
⏱4 to 5 washing programs
🌈34 color combinations

But the innovation does not stop there, in 2023 Daan Tech launched the pre-orders of their upcoming product Joe the Fantastic. It is a multifunctional cooking appliance that offers a multitude of features in one device for an exceptional cooking experience.

Joe offers 5 different cooking modes :
>Steam oven
> Microwave oven
> Grill / toaster
> Convection oven
> Airfryer
Thanks to its various cooking modes, you can quickly prepare tasty and healthy dishes. Whether you want to use steam cooking to preserve your food's nutrients, air frying for crispy food, or gentle low-temperature cooking for tender meats, Joe will satisfy all your culinary cravings .
Daan Tech was created to design, manufacture and market a range of devices and services to meet the major challenges of the 21st century, with Bob the autonomous and eco-responsible mini dishwasher as its first product.
Since its creation, Daan Technologies has acquired in-depth know-how in mechanical design, plastics, electronic and software development, and the integration of finished products in its 2500m2 factory located in Vendée, France.

Frankrijk
- hello@daan.tech
- daan.tech/da
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
efter 2 uger med 3 henvendelser til…
efter 2 uger med 3 henvendelser til kundeservice som alle gange lover den bliver sendt om lidt må de erkende at levering ikke sker lige foreløbig, de siger nu at den 20/06 vil de sende den, den er dog bestilt i maj måned. så med en måneds leveringstid, så er de totalt udulige og har lovet den bliver sendt dagen efter kontakt flere gange. de trak pengene kort efter bestilling, men har ingen udsigter til at modtage opvaskemaskinen.... det er ren fusk køb ALDRIG fra denne side, det vil i hurtigt fortryde!
Opdatering:
Modtog for 2 dage siden min opvaske maskine, den fungere upåklageligt og vi fik en kasette med opvaskemiddel som undskyld, dette er dog efter MANGE henvendelser og mange søforklaringer, dog er den nu modtaget på trods af mere end 20 dages levering. Jeg er glad for opvaskemaskinen, og kan anbefale den til det lille københavner hjem, hver dog meget opmærksom på utrolig lang levering og en meget upålidelig service. og de trak pengene dagen for bestilling, altså længe inden de overhoved påstod at have produktet på lager. hvilket så vidst jeg ved er ulovligt.

Antwoord van Daan Tech Danmark
Bob opvaskemaskinen virker super fint!
Bob opvaskemaskinen virker super fint!
Vær lige opmærksom på at i Danmark er vandhårdheden anderledes end i Frankrig. Derfor ved brug af "kasetterne" efterlades hvide plamager efter hver vask - det er som om det ikke bliver opløst/skyllet ordentlig af. Vi har som løsning købt alt-i-en flydende maskinopvask gel fra Rema 1000/Änglamark som bare fungerer så perfekt! Alting bliver så fint grundigt rengjort.

Fin lille maskine.
Jeg er yderst tilfreds med mit køb af Bob bordopvaskemaskinen. Leveringen var præcis som lovet, og maskinen ankom inden for den angivne tidsfrist. Den vasker op effektivt og er utrolig lydsvag, hvilket er en stor fordel i et mindre hjem. Alt i alt er jeg meget tilfreds med købet indtil videre. Jeg håber, at holdbarheden lever op til forventningerne, især i forhold til prisen, som er lidt høj. Men indtil videre har maskinen været alle pengene værd.

Antwoord van Daan Tech Danmark
Jeg er ikke helt tilfreds
Jeg er ikke helt tilfreds. Jeg havde forventet et lavere vandforbrug på ekspress programmet.
Der står 2.8 l men jeg hælder næsten 4 l i maskinen.
Det kan jo ikke passe at jeg skal fylde tanken efter hver elspress vask. Når i siger at ikke brugt vand bliver i tanken..

Den bedste investering
Den bedste investering. Nem at lære, men en bedre instruktionsbog vil være bedre.😊
Bob is amazing!
1 år med Bob
Nu har Bob været en del af min husstand over et år. Og han skal have ros for design, brugervenlighed og effektivitet, til trods for den lille kompakte størrelse.
Men når det er sagt, slår kvaliteten af jobbet han udfører, både vaske og tørring, slet ikke mål med den pris man betaler for Bob. Bestik og glas kommer ud med striber efter en mindre mangelfuld tørring. Og hvis man ikke har skyllet af grundigt nok med børste eller svamp, sidder ofte gerne rester, eller mærker efter rester på tallerkener, bestik og glas.
Egentlig en rigtig ærgerlig oplevelse, men måske forventeligt med en lille bordopvaskemaskine, hvorfor jeg synes, karakteren her er fair.

Antwoord van Daan Tech Danmark
Fuld tilfredshed med købet.
Varen er som lovet. Leveringstid som oplyst.
Så tilfreds at jeg også bestilte en Bob til min søster :-)

Antwoord van Daan Tech Danmark
Jeg bestilte en opvaskemaskine og var…
Jeg bestilte en opvaskemaskine og var kommet til at betale for 2 easyfill. Det havde jeg ikke set så de skrev om det var meningen og da det ikke var meningen, ville de refundere pengene tilbage for easyfill. Rigtig godt firma.

Kundeservice i topklasse
God produktinformation. Særdeles venlig og kompetent kunderservice både på fransk og engelsk, da levering via posten fejlede. Hurtig opfølgning. Jeg er meget tilfreds med min nye franske køkkenhjælp, som “fløjter” Marseillaisen, før opvasken startes. Oven i købet vand- og elbesparende.

Antwoord van Daan Tech Danmark
Den afløbsslange kunne godt være med…
Den afløbsslange kunne godt være med skrue istedtet er den med en striber og det er noget skidt for den vil springe af på et tidspunkt
Og det skulle I rette

Kompakt opvaskemaskine
Dejligt med en lille kompakt opvaskemaskine med plads til 2 kuverter og den vasker flot op, den fås i flere farver og den ser flot ud, den virker ikke stor og klodset som andre bordopvaskemaskiner. Et stort plus er at man ikke behøver, fast instalation af vand og afløb.

Elsker min nye Bob ❤️
Alt var gennemført godt i forhold til at bestille, modtage og opsætte Bob.
Den virker bare som den skal... Og så er Bob bare fin at se på! (Og støjniveauet er lavt!)
Perfekt til singlelivet i lejelejlighed.
Tak for Bob❤️

Antwoord van Daan Tech Danmark
Lees meer over geverifieerde reviews.