Köpte 4 sommardäck men fick 4 däck som är märkta med M+S. Det framkom inte på hemsidan. Håller tummarna att de håller 2 säsonger utan att behöva köpa nya sommardäck. Föreslog kompensation men blev nek... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Finns inga, eller få, med högre kunskap i branschen om man är i behov av råd och kanske ligger på gränsen i alla dimensioner😊 Jag menar om man vill gå över standard men ändå något som fungerar för en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har köpt däck och fälgar hos Molway i säkert 20 år, senast i mars 2025. Bor utanför Malmö men kör alltid upp till Asmundtorp för toppservice. De är alltid behjälpliga med mina önskemål om att flytta d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Första gången jag hade kontakt med Däckvaruhuset Molway. Kontaktade dem per telefon och behövde råd inför köp av nya sommardäck till bilen. Fick all information jag behövde av en mycket kunnig och hjä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Däck & fälgar online hos Däckvaruhuset ✓ Mer än 15 år på nätet ✓ Toppbetyg från nöjda kunder ✓ Alltid fri frakt
Verktygsvägen 16, 26175, Asmundtorp, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra pris på däcken och mycket snabb leverans.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Beställning och leverans fungerade bra men ger inte fullt betyg p.g.a. att däcken var mer än två år gamla (2522)!? Fick ingen upplysning om det vid köpet.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Great service and many options with price ranges. Good value for the products when comparing same products to other retailers. Slight delay with no communication but one phone call got all sorted. I would highly recommend using this company.
Bought four rims and winder tyres with pressure sensors fitted October 2023

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Jag har köpt flera omgångar däck och kompletta hjul genom åren. Jag gillar att det inte tillkommer några kostnader, det ör priset som står som gäller. Bra leveranstider. Jag monterar däcken själv. Har vid något tillfälle behövt reklamera, inga problem med det heller. Man kan absolut köpa däck av Molway.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Beställde vinterdäck i söndags. Fick dom levererade idag (tisdag) vid lunchtid.
Dom sitter på fälg nu och är testkörda.
Kan inget annat än rekommendera denna butiken.
Snabb leverans, bra däck, bra pris.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Snabb leverans och fick enligt beskrivning

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
köpte hjulmuttrar men det blev fel gänga men det är mitt fel så jag får beställa nya senare :)

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Hyggligt lättmanövrerad hemsida. Bra bemötande när man ringer. Snabb återkoppling. Leverans enligt plan

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Köpte fälgar och däck av Däckvaruhuset för första gången och är supernöjd! Blev uppringd av säljare som föreslog en viss justering av beställningen, mkt proffsigt. Själva leveransen var inte blixtsnabb men omsorgsfullt emballerad och mkt hög kvalitet på alla varor. Ett stort plus att nya muttrar följde med inkluderat i priset. Kommer definitivt att köpa alla mina däck här framöver!!

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Nu har jag köpt ännu en ny omgång med däck tror jag är uppe i sex gånger nu.
Lika nöjd varje gång.
Blixtleveranser och bra priser gör att man återkommer.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Dagen efter beställning, var däcken på en terminal i närheten. Och en dag senare så satt dem på. Riktigt snabbt o smidigt. Kommer förhoppningsvis handla härifrån igen.

Ovanligt snabb kundsupport.
Bra hemsida.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Bästa däckstället jag haft med att göra. Och de andra har varit bra men någon måste ju vara bäst.
Stort sortiment. Trevlig personal. Extremt snabba leveranser.
Köpte veteranbilsdäck. De kom inplastade.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Däck på pall inplastade till skillnad från resten jag såg i budbilen. Snabba leveranser, var andra gången jag handlar här. Mycket nöjd.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Bra och seriöst företag, samt snabb leverans

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Snabb och trevlig samt lyhörd personal. Rekommenderas alla dagar i veckan.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Finns inget att klaga på här, stort sortiment med bra priser och snabb leverans. Det som är bäst är servicen! Hade ett litet problem och Däckvaruhuset var extremt generösa och löste detta åt mig. Så handlar hos er framöver och rekommenderar andra att göra samma.
//Tony Lundberg

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Supersortiment, supersnabba svar, supernöjd helt enkelt.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Lees meer over geverifieerde reviews.