Elendig journalistik, F. eks. læste jeg en artikel skrevet 1 maj, om at Mette Frederiksen muligvis vil åbne gradvist op efter påske. Derudover er artikler på dagens. Dk fyldt med stavefejl og formuler... Toon meer

Købte for 6 uger siden sengetøj. Modtog aldrig ordrebekræftelse eller værdi bevis. Efter 3 uger lykkedes det mig at få kontakt efter at ha sendt 4 mail og brugt 3 timer på telefon uden der blev svare... Toon meer

Hvor er det dog en dårlig og fuldstændig ligegyldig “nyhedstjeneste” som alene profiterer på katastrofe nyheder som er plukket fra andre medier og tilfældige artikler på nettet. Deres forretnin... Toon meer

Hvor er det ærgerligt at lidt u-undgåelige sites som MSN viser indhold fra dagens.dk. 'Drama på Rema 1000's tag skaber røre: Mor og hendes unge dræbt på stedet' Som er en historie om elge i Sve... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

UINTELLIGENT

Latterlige click baits, men den sidste idiot er jo ikke født endnu. Den kloge tjener på den mindre kloge.

19 juni 2023

Total useriøs kopi nyheds side

Total useriøs kopi nyheds side. Bruges kun på at tjene penge på reklamer. Fup og svindel side ligesom nyhed24.dk som en hvis hr Christensen ejer. Totalt det samme. Kopi nyheder ik andet.

4 juni 2023

Spild af tid

Stor overskrift, og HVER ENESTE GANG skal man l”blade” sig gennem halve historier for til sidst at ærgre sig over at man igen blot blev fanget af en overskrift der munderud i det værste pladder.

5 april 2023

En stjerne er for meget

En stjerne er for meget. Jeg har ikke bedt om disse nyheder, men kan ikke afmelde. Jeg kan kun acceptere eller betale for nyheder. Nyhederne er slået sensationelt op og har ingen værdi
Det et da den mest irriterende oplevelse i nyere tid

31 maart 2023

Skræmmende

Håbløs dårlig Journalistik . Vilde
overskrifter, hvor indholdet aldrig lever op til noget som helst. Vil
aldrig nogensinde klikke på dem
og andre lignende. Fatter ikke
at annoncører gider sponsorere.
Frederik

22 maart 2023

Ikke topjournalistik men det er god underholdning

Der er mange negative kommentarer omkring Dagens, men jeg synes sgu det er genialt.

Jeg læser dagligt grinagtige og skøre historier, som jeg aldrig var faldet over før. Det kan godt være, at det ikke er journalistik på topniveau, men min dag bliver sgu sjovere med dagens.

1 oktober 2022

Utroligt

Utroligt, at dagens.dk eksisterer. Godt vi har mulighed for at få nyheder og analyser fra seriøse medier.

8 september 2022

Crap

Crap. Og så tillader de og sætte legitim interesse på under cookies. Svineri. Skulle ikke være lovligt.

10 juli 2022

Is dit jouw bedrijf?