DaglichtDirect.nl BV | Lichtkoepels & Golfplaten Reviews 30

4,6

Pas een lichtkoepel besteld. Hij ziet er prima uit en is goedkoper dan bij veel anderen. Vragen die je via de mail stelt worden soms pas na een herinnering beantwoord daarom 1 sterretje minder. Overig... Toon meer

1. Bouwmaterialen leverancier

DaglichtDirect.nl is een website en webshop gespecialiseerd in daglichtoplossingen. Ondanks dat de klant en de verkoper niet fysiek in aanraking komen, proberen wij dit gevoel bij DaglichtDirect volledig weg te nemen. Klantgerichtheid en service staan hoog in het vaandel en wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Voor alle vragen zijn wij bereikbaar, of dit nu gaat over bestaande producten op jouw dak of juist over de mogelijke aanschaf van een nieuwe lichtkoepel of golfplaat. Het besef is daar dat het product dat u op DaglichtDirect.nl aanschaft een relatief hoge aanschafwaarde kan hebben en wij willen dan ook niets liever dan dat jij tevreden bent over datgene dat je bij ons hebt aangeschaft. Dagelijks werken wij samen met mensen die nog niet veel van onze producten af weten tot aan professionals d

4,6

Uitstekend

Iedereen super behulpzaam

We hadden al besteld, maar wilden toch nog een golfplaat meer. Een telefoontje en vlak voordat het werd ingeladen kon de golfplaat nog worden toegevoegd. De volgende dag werd het bezorgd. Zowel Kenny als de bezorger was super vriendelijk en behulpzaam.

11 februari 2026

Golfplaat op rol snel geregeld.

Ik was op zoek naar golfplaat op rol bij diverse aanbieders. Uiteindelijk bij Daglichtdirect terecht gekomen. Qua prijs iets voordeliger maar ook de goede communicatie en de snelle reactie. Meestal is de levertijd een week maar zij hadden het binnen een een paar uur geregeld dat ik de volgende dag op kon halen. Super, top en erg tevreden.

31 juli 2025

Zeer tevreden

Tweemaal dakkoepels besteld, waarbij hele goede communicatie en service!

Zelfs naderhand nog extra dopjes geleverd omdat de monteur (van onszelf) deze had weg gegooid.

Zeker aan te raden.

27 juni 2025

Geholpen door Kenny Anderson,heel…

Geholpen door Kenny Anderson,heel klantvriendelijk en goed helpende naar samen zoeken naar het juiste product,hele mooie website en goede prijskwaliteit verhouding,zeer aan te bevelen

24 april 2025

Snel geld terug.

Ik had golfplaten besteld en betaald. De leverancier van DaglichtDirect bleek failliet te zijn gegaan. Ik kreeg het geld binnen twee dagen terug van DaglichtDirect. De communicatie over de teruggave verliep heel goed en vriendelijk. Top.

21 oktober 2024

Levering netjes op tijd, wel lichte krassen

Levering netjes op tijd! Product is ook zoals omschreven en zeer gemakkelijk te monteren. Advies is toch om een plastic folie over de lichtkoepel te doen (net als bij nieuwe telefoons), nu zit helaas een lichte kras op de lichtkoepel (wss door vervoer) wat te voorkomen was geweest.

22 mei 2024

Goed meedenken en oplossen!

Ee werd flexibel, snel en adequaat gehandeld toen bleek dat mijn bestelling niet op korte termijn geleverd kon worden. Er is toch een oplossing gekomen zodat ik mijn klus kon afmaken

8 maart 2024