Als HSV De Ruisvoorn hebben wij al in een vroeg stadium gekozen voor dit platform. Sindsdien heeft het ons veel werk uit handen genomen en zich bewezen als een uiterst betrouwbaar systeem. We ma... Toon meer
We maken als vereniging nu een kleine 2 jaar gebruik van de optie tot het online, middels QR code, aankopen van dagvergunningen. Een perfecte toevoeging en de website is ideaal in gebruik. Een voordee... Toon meer
Sellow is het platform waarmee organisaties eenvoudig toegang, tickets en reserveringen online verkopen.
Nederland
- info@gosellow.com
- dagvergunningen.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snel en makkelijk een padelbaan kunnen…
Snel en makkelijk een padelbaan kunnen boeken. Toffe gozer! en top service!
Fiskfergunning besteld voor 1 dag vissen
Fiskfergunning besteld voor 1 dagje vissen. Het idee is top en met een kleine aanpassing gaat het in mijn ogen perfect werken. Ik bleef hangen in het formulier. Je moest blijjkbaar de tekst "Dagvergunning €5,-" aanklikken om verder te kunnen, het was de enige optie en dit wordt niet duidelijk aangegeven. Hierdoor land je steeds weer op dezelfde pagina en kom je niet verder. Mijn vismaat had precies hetzelfde, dus dit werkt niet intuïtief. Verder lekker gevist!

Antwoord van Sellow
de geboorte datum heeft niet de…
de geboorte datum heeft niet de mogelijkheid om het jaartal te kiezen. voor mijn 53 jarige zoon zou ik dan 636 keer op een maand eerder moeten tikken. Ik heb hem dus maar in 2026 geboren laten worden.
Verder prima te doen.

Antwoord van Sellow
Leuke plek om te vissen!
Leuke plek om te vissen!! Mooi stukje natuur❤️
Wat ik wel miste is wat meer prullenbakken.

Antwoord van Sellow
Beetje wazig als dag vergunning in…
Beetje wazig als dag vergunning in beeld en deze dan extra moeten aan klikken.

Antwoord van Sellow
Makkelijk te krijgen via internet…
Makkelijk te krijgen via internet ,perfect
Het was makkelijk de dagvergunning uit…
Het was makkelijk de dagvergunning uit te nemen online. Dat zou ook moeten kunnen met de weekvergunning. Beter nog, Friesland zou in de VisPas moeten zitten
Goed en netjes geregeld
Goed en netjes geregeld
Eenvoudig aan te vragen
Super service
Heel duidelijk, makkelijk toegankelijk en snel te regelen.
Was zo geregeld snel zonder problemen
Was zo geregeld snel zonder problemen
Snel en makkelijk
Via de QR en wat persoonlijke gegevens een visvergunning gekocht. Ging super snel en makkelijk
Topplatform
Ik gebruik dit vaak om bij mij in de buurt te vissen met vrienden die geen vispas hebben. Er zijn nog niet zo veel verenigingen die meedoen, maar gelukkig bij mij in de buurt wel!

Antwoord van Sellow
Super als je een dagje wil vissen…
Super als je een dagje wil vissen zonder direct een VISpas aan te schaffen.

Super simpel
Super simpel!
Dagvergunningen.nl is een simpele manier om een dagvergunning te kopen langs de waterkant. Alleen een QR code scannen, gegevens invullen en de vergunning beland zo in je mail.
Super makkelijk voor de 'dagjesvissers' onder ons.

Snel , duidelijk
Snel , duidelijk en overzichtelijk
Dagvergunningen.nl is een aanrader

Echt een super platform!
Echt een super platform!
Werkt goed en is makkelijk in gebruik voor de verkoper én consument.
De maker luistert naar je wensen waar mogelijk en denkt met je mee. Helemaal tevreden.

Erg fijn in gebruik
Sinds een aantal weken gebruiken wij dagvergunningen.nl, makkelijk in gebruik, duidelijk en overzichtelijk. Heel fijn om mee te werken. Aanpassingen zijn zo gedaan en als je vragen hebt wordt je snel te woord gestaan. Kortom, heel fijn systeem!