DAHL Skincare Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supersnabb leverans och jättebra produkter! Handlat dessa i flera år, testat andra under tiden av nyfikenhet - men blir alltid att återkomma till Dahl. Använder enbart detta märke för alla mina hudv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gjorde beställningen när jag kom hem efter en hudkonsultation hos Aknespcialisten när jag kom hem igår torsdag kl1630 jag får varorna dagen efter fredag kl1700. Iponerande! Tack för supersnabb lev... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjukt snabb leverans för det första, sen upplever jag att produkterna verkligen håller sitt ord. Använder dessa för att hålla talgproduktionen i schack då jag lätt får oljig hy, o har inte alls haft s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade strul vid beställning med teknik på hemsidan som inte fungerade optimalt, mejlade deras kundservice vid 23-tiden och fick svar redan 8.30 på morgonen därpå. Även mina följdfrågor fick jag svar... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

925 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

66 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag fick ett mail där Dahl Skincare…

Jag fick ett mail där Dahl Skincare påstår att de ser att ”jag inte kommit igång med” deras produkter ännu. Det stämmer ju eftersom jag inte köpt något från dem och inte heller är intresserad av det. Respektera min privacy!

30 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van DAHL Skincare

Hej Anna! Tack för din feedback.

Vi återkopplar alltid till våra kunder som har varit hos oss på en kostnadsfri konsultation för hudproblem. Efter konsultationen får man en personlig behandlingsplan, en utvärdering och en hudterapeut som följer upp. Detta gör vi för att säkerställa att du har kommit igång med din plan och för att kunna justera om det behövs.

I det här fallet såg vi att din plan inte hade påbörjats ännu och därför hörde vi av oss för att höra hur det kändes och om vi kan hjälpa dig vidare. Det är en del av vår service, vi vill att alla som vänder sig till oss ska känna sig trygga och få bästa möjliga resultat.

Med vänlig hälsning,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Förut levererades varorna inom max 36h.

Förut levererades varorna inom max 36h.
Nu beräknas de levereras inom 5 dagar plus att frakten blivit dyrare.

19 augustus 2025

Hej Freshta,

Stort tack för att du har varit en trogen kund hos oss i över 6 år, det betyder verkligen mycket för oss. Och tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Du har helt rätt i att leveranstiden ibland kan upplevas något längre. Vi har vuxit ur samarbetet med vår tidigare logistikpartner och gått över till en större aktör, vilket är fantastiskt roligt eftersom det visar att så många uppskattar våra produkter! Detta innebär dock ungefär en extra arbetsdag i hantering. Fördelen är att vi nu kan erbjuda fler leveransalternativ, som Instabox, DHL och Early Bird, så att du kan välja ombud, hemleverans eller paketbox.

Vår målsättning är fortsatt att leverera inom 2–4 arbetsdagar, beroende på fraktsätt och var i världen man befinner sig. I ditt fall ser vi att beställningen lades på söndagen, packades och skickades på måndagen och levererades tidigt på torsdagen, vilket innebar tre arbetsdagar.

När det gäller frakten vill vi också förtydliga att vi inte har höjt våra priser. Tvärtom visar din senaste order att du betalade mindre än tidigare. Kostnaden beror helt på vilket fraktalternativ man väljer, och vi erbjuder fortfarande gratis frakt över 500 kr precis som tidigare.

Än en gång stort tack för att du varit kund hos oss sedan 2019. Vi hoppas att du fortsatt trivs med produkterna och att de nya leveransalternativen gör det ännu smidigare för dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

post/produkt

Posten kom förr på 2 dagar och var helt gratis på köp över 500kr, idag kostar den och tar över 5 dagar. Priset på de olika produkterna har även ökat enormt sedan Januari. Detta gör ni för att ni kan, ni har en viss mängd kunder som alltid handlar. Det är väll så det är 🥱

9 juli 2025

Hej Leon!

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din feedback – och ett extra stort tack för att du är en trogen kund! Det gläder oss att du uppskattar våra produkter, även om vi förstår att du är mindre nöjd med förändringarna kring frakt och priser.

Vi vill gärna förtydliga att fri frakt vid köp över 500 kr fortfarande gäller – den förmånen har vi inte tagit bort. Däremot har vi utökat våra fraktalternativ, något många kunder har efterfrågat. Idag kan du även välja leverans via t.ex. personlig hemleverans, paketbox eller direkt till brevlådan/dörren från leverantörer som Instabox, DHL, EarlyBird och Budbee – så att du får fler valmöjligheter och kan välja det som passar dig bäst.

Vad gäller priserna så har vissa justeringar tyvärr varit nödvändiga, på grund av ökade kostnader för både råvaror, tillverkning och logistik. Vi vet att det påverkar er som kunder, och det är aldrig lätt beslut för oss. Vi har valt att inte kompromissa med kvaliteten – vare sig i innehåll eller service.

Vi uppskattar verkligen att du handlar hos oss och hoppas att vi får fortsätta leverera produkter du trivs med. Tveka inte att höra av dig om du har fler funderingar!

Toppen!

Mycket tydligt, enkel betalning och snabb leverans. Dessutom mycket bra produkter. Min acne har äntligen försvunnit med Dahl och lite tålamod!!!

20 juni 2025

Alltid lika supernöjd

Allt är så bra 👍🤝
Superbra krämer som inte går att sluta med.
Leverans kommer alltid som utlovat
Tack för att ni finns DAHL Skincare

28 april 2025