Ik heb autostoelen gekocht voor mijn kinderen 2 stuks en er komt maar 1 aan terwijl je 2 besteld en geen contact persoon die je kan bereiken

Bij Daily Maison een mooie slowcooker besteld, voor een mooie prijs, en zoals beloofd de volgende dag al bezorgd. Met een leuk extraatje in de verpakking!

1. Woonwinkel

Bij DailyMaison streven we naar het verrijken van uw thuis met kwaliteit en stijl door ons uitgebreide assortiment aan huisdecoratie en meubels. We zijn trots op ons aanbod dat varieert van eigentijdse meubelstukken tot elegante woonaccessoires, allemaal ontworpen om uw leefruimte te transformeren naar een plek waar comfort en design samenkomen.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2 artikelen in 1 bestelling in 2 afzonderlijke leveringen

2 artikelen in 1 bestelling. Graag een volgende keer gezamenlijk verzenden. Nu kreeg ik eerst 1 pakket op een middag en diezelfde avond kwam (dezelfde) bezorger met het andere pakket. Omdat ik 's avonds niet thuis was kwam hij de volgende avond opnieuw. 3x rijden voor de bezorger voor 1 bestelling... Daarnaast zijn de montage instructies niet heel duidelijk.

12 april 2026

doos zat verpakt in een zak en was…

doos zat verpakt in een zak en was gedeukt, ik wil dese set kado geven maar het ziet er nu niet mooi uit. verzend voortaan in een doos zodat het netjes aankomt.klantenservice reageert niet op mail.

9 maart 2026

Klantenservice reageert niet op mails…

Klantenservice reageert niet op mails ivm garantie van een koffer.
Zoon gebruikt de grootste koffer om wekelijks naar het internaat te gaan , Na 3 maanden gebruik zijn de wielen van de koffer al afgebroken

23 november 2025

Prima service!

9 mei 2025

Mooie pannenset

Ik heb een hele mooie pannenset besteld. De levering was snel en goed verlopen. Ben er hartstikke blij mee!

5 mei 2025

Hoi Iris,

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review en je vertrouwen in Daily Maison 😊

Kofferset fly&By

Kofferset besteld , snel geregeld, en geleverd. Vriendelijke en snelle reactie van klantenservice.

28 juni 2024

Hey A. Schepers,

Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent 💚

Zeker geen spijt van! Mijn vrouw is erg blij

Voor het eerst voorbij zien komen en vond het waard om het te proberen. Zeker geen spijt van! Mijn vrouw is erg blij met haar gordijnen dus dan ben ik ook blij!

24 april 2024

Hi SA,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! We hopen u snel weer te zien shoppen op Daily Maison!

Snelle en goede service

Snelle en goede service, behulpzame medwerkers. Goede kwaliteit producten!

7 mei 2024

Hi Ahad Khan,

We zijn erg blij met uw ervaring op Daily Maison. Wij wensen u verder veel genot met uw aankopen!