OPLICHTERS!!! Mijn moeder had schoenen besteld en inderdaad leek alles in het begin heel normaal en uiteindelijk na een maand nog niks binnen.. ik ben even gaan snuffelen voor haar maar niets dat... Toon meer

Had ik maar eerst deze reviews gelezen in plaats van enthousiast een bestelling te plaatsen en direct te betalen. De website is inmiddels niet meer in gebruik en op mail wordt niet gereageerd! He... Toon meer

Fake site. Bestel proces is helemaal normaal totdat de goederen worden verstuurd. Netjes een bevestiging met een track en tracé bevestiging. Maar helaas daarna functioneert niets meer en zijn de vers... Toon meer

Mag ik aub met spoed een retourformulier ontvangen, anders ben ik niet binnen de 14 dagen en mijn aankoop items zijn te groot. Naazma_panchu hotmail com Bestellingsnr.: DS7444352549 Dat... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Truien DS4598867302

Heb 4 truien besteld op 29 oktober. Het duurde ten eerste erg lang voor er een bevestiging kwam en had uiteindelijk een review hier op trustpilot nodig om contact met Daisyall te krijgen. Er werd me meegedeeld dat er 2 truien niet leverbaar waren en of ik alsjeblieft mijn eerste review op trustpilot wil verwijderen. De andere 2 truien waren onderweg en heb ik inmiddels ontvangen. Maar nu nog mijn geld terug..

8 januari 2021

Bedankt voor je review.

We hebben uw belangrijkste klacht gekend en het spijt ons zeer te horen dat ons product niet aan uw tevredenheid voldeed. Uw tevredenheid is altijd onze belangrijkste prioriteit, daarom hebben we verschillende oplossingen voor u.

Controleer uw e-mail voor gedetailleerde oplossingen.

Nogmaals bedankt voor uw tijd. Neem contact met ons op via e-mail als u een probleem heeft met uw bestelling.

3 maanden bezig om geld terug te krijgen van een retour

Ik heb in augustus 2 truien besteld, en netjes in augustus ontvangen.
Maar nu was 1 trui te klein, ik de volgende dag netjes terug gestuurd.
Retourlabel aangevaagt....wat al moeilijk was om te krijgen.
Ik klarna een berichtje gestuurd en de betaling in de wacht gezet.
Ben nu 3 maanden bezig om een deel van het geld kwijt te schelden bij klarna zodat ik de andere trui kan betalen maar niets lukt om dat voor elkaar te krijgen.
Zeeeer slech en je kan nergens contact opnemen.
Enige wat ik heb is het verzend bewijs met het adres naar schiedam.
Slechte zaak dit.

8 januari 2021

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. Kunt u ons uw bestelnummer geven, zodat we uw zaak kunnen blijven behandelen, zodat we het probleem tijdig kunnen oplossen? U kunt hier direct reageren.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Ik hoop snel van je te horen.

Ik wil me uitschrijven voor de mail

Ik wil me uitschrijven voor de mail, maar het lukt maar niet. Hoe doe ik dit???

6 januari 2021

Wat een rotbedrijf

Wat een rot bedrijf
Wacht al sinds begin december en nog niks ontvangen
Je wordt afgewimpeld met mails die beginnen met lieve...
...nooit bestellen daar !!!!!!

5 januari 2021

Controleer uw e-mail voor gedetailleerde oplossingen.

Wacht al 2 maanden op pakket…

Op 13/11/2020 een bestelling gedaan voor 93 euro en tot op heden niets ontvangen !
Bestelnummer: DS6852689069 Track&trace : FS0188853435137788529

Inderdaad met geen mogelijkheid contact te krijgen met klantenservice .
Geen idee welk vervoersbedrijf dit gaat bezorgen ( als het ooit nog komt).

Echt een verschrikkelijke site / service.

Hoop via dit forum wel contact te krijgen .

5 januari 2021

Impossible UNSUBSCRIBE

Wanneer schrijven jullie mij uit voor de nieuwsbrief?
WAAR kun je dit doen?
Ellendige internet winkel waarbij je geen contact kunt krijgen. OPLICHTERS!!

Daisyall: unsubscribe NOW
NO AUTOMATED REPLIES

3 januari 2021

Hallo Meral Kupschus,

Bedankt voor je review. Excuses voor het ongemak. We hebben uw uitschrijfverzoek gemeld aan onze betreffende afdeling.

Bedankt voor uw tijd en geduld. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Heel slecht

Heel slecht. Ik heb 9 november 2020 een bestelling gedaan, nog steeds niks binnen. Alles ook al betaald, vanaf 10 december is de bestelling al verzonden ik vraag me af of er ooit nog iets komt. Zo misleidend allemaal ik zegt nooit bestellen!!!!!!!!

2 jurkjes besteld en betaald, 1 ontvangen

2 jurkjes besteld en betaald, maar alleen 1 jurk ontvangen!! En krijg helemaal niets te horen van klantenservice!!! Dit zijn de grootste oplichters!!

Hallo Vehbi,

Bedankt voor je review. Het spijt ons voor de verwarring die is veroorzaakt.

Er zijn 2 jurken in je bestelling, maar vanwege het materiaal tekort is de Jurk (199316954) (15316954) door ons systeem verwijderd. Ondertussen hebben we u een kennisgeving per e-mail gestuurd (V.elmas82 @ ***. Com) over de terugbetaling van het verwijderde item. We hebben uw antwoord echter niet ontvangen.

U kunt er zeker van zijn dat we het restitutieproces voor de artikelwaarde voor u starten. Het geld wordt binnen 7-15 werkdagen teruggestort op uw rekening.

Zodra uw terugbetaling door ons is uitgevoerd, ontvangt u een bevestigingsmail. Als u de terugbetaling niet op de geschatte datum heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen proberen om op elke mogelijke manier te helpen.

Bedankt voor je tijd. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Nooit meer, niet bestellen op deze site!

Een bestelling geplaatst 8-11-2020, vandaag 2-01-2021 ontvangen. Artikelen zijn niet naar verwachting (lees komt totaal niet overeen met wat er is afgebeeld op de site) Nu wil ik het retourneren (geen retourformulier oid) hiervoor moet ik op de site de bestelling selecteren, maar daar krijg ik de melding dat het limiet van het retourbeleid (14 dagen na ontvangst) is overschreden. Contact met klantenservice is niet te vinden, wordt er elke keer naar de Faq`s verwezen, dus zit vast op de site. Komt erop neer dat ik nu 3 truien heb, die ik niet ga gebruiken. Gelukkig achteraf betalen gedaan, dus mogelijk dat ik via Klarna verder kom.

Geachte klant,

Bedankt voor je review. Het spijt ons voor de verwarring die is veroorzaakt. De retourbeperking van 14 dagen gaat in op de datum van ontvangst. Je pakket is op 2 januari afgeleverd, je retouraanvraag is geldig voor 16 januari.

We hebben u een e-mail gestuurd met betrekking tot uw probleem. Vergeet niet uw e-mail te controleren waarmee u de bestelling heeft geplaatst.

Bedankt voor je tijd. Ik kijk uit naar je antwoord.

Ik heb een bestelling bij jullie gedaan…

Ik heb een bestelling bij jullie gedaan

Bestellingsnr.: DS4295553858
Datum van Bestelling : 2020-12-20
Traceernummer: YT2035721266112918
Ik heb deze bestelling tot vandaag nog steeds niet binnen nergens is het pakketje te bekennen
Als ik bij me account kijk bij jullie staat het pakketje ook niet in me account lijkt erop dat ik nog nooit wat bij jullie besteld heb dit is dus niet waar.
Waar is mijn pakketje gebleven?
Lijkt net alsof ik opgelicht ben voor bijna 80 euro.
Graag zou ik willen weten hoe dit zit ik zie dus dat meerdere mensen het zelfde probleem hebben en gedupeerd zijn.
1e keer en laaste keer dat ik wat bij jullie besteld heb en ik beveel het ook niemand aan om wat bij jullie te bestellen .
Cisca folla

31 december 2020

Hallo Cisca folla ,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Na controle is uw bestelling op 22 december verzonden en is deze nog steeds onderweg. Let op: het duurt 7-15 dagen voor verzending. U kunt de verwerkingstijd en verzendtijd controleren op de productenpagina.

Uw trackingnummer is YT2035721266112918, u kunt het volgen op https://www.yuntrack.com/Track/Detail/YT2035721266112918.

Uw geduld en begrip worden zeer op prijs gesteld.

Nogmaals bedankt voor uw tijd. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Goedemorgen

Goedemorgen,

9 november heb ik al een bestelling geplaatst. Nog steeds niet ontvangen.

Jullie geven aan dat het geleverd is bij het loket in het dorp. Helaas is hier niets ontvangen.

Graag verneem ik reactie.

Bestelling nr: DS6348470878
Traceernr: FS0186732208940122877

29 december 2020

Hoi Esther,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

We hebben uw voornaamste klacht gekend en het spijt ons u al het ongemak te moeten bezorgen.

Na controle is uw bestelling op 5 december verzonden en is deze nog steeds onderweg. Het pakket wordt bezorgd door DHL, maar het Magazijn van DHL is nu overbelast. De levertijd zal veel vertraging oplopen. Uw tijd en begrip worden zeer op prijs gesteld.

Je kunt het volgen op https://www.dhl.com/nl-en/home/tracking.html?tracking-id=JVGL06047542577615093675&submit=1 met je trackingnummer JVGL06047542577615093675.

Bestelling nog niet ontvangen

Goede morgen,
14 december heb ik een bestelling bij jullie geplaatst en helaas nog steeds niet ontvangen.
Ook niet meer terug te vinden d.m.v. track en trace Nr. FS0190886679085582178
Bestelnummer: DS7011284288.

Hoor graag van jullie.

29 december 2020

Hoi Joost Emmen,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Na controle is uw bestelling op 15 december verzonden en is deze nog steeds onderweg.

U zou het kunnen volgen op http://www.py-express.net/en/default.aspx met uw trackingnummer FS0190886679085582178.

Of je kunt het direct volgen op https://www.dhl.com/nl-en/home.html met het trackingnummer JVGL06047542785710013513.

Omdat het magazijn van DHL nu overbelast is. De levertijd zal veel vertraging oplopen. Bedankt voor uw tijd en begrip.

Bedankt voor je tijd. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Bestelling / levering duurt erg lang

Dag Daisyall,

Kunnen jullie aangeven wanneer mijn bestelling komt?
Nummer#DS7206694316.
Ik had de bestelling al lang verwacht.
Hoor graag van jullie,

Lilian

Update 02-01-2021 is het pakketje binnen gekomen!
Bedankt! Ik ben er blij mee!

Hoi Lilian,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Excuses voor het ongemak. Na controle is uw bestelling op 16 december verzonden en is deze nog steeds onderweg.

Meestal duurt het 7-15 dagen voor verzending. Doordat het magazijn van DHL overbelast is. Uw bestelling zal veel vertraging oplopen. Uw tijd en begrip worden zeer op prijs gesteld.

Je zou het in de volgende dagen kunnen volgen op https://www.yuntrack.com/Track/Detail/YT2035121266164063 met je trackingnummer. Controleer uw e-mail, we hebben de trackinginformatie naar u verzonden.

Ook ik kan me niet afmelden voor de…

Ook ik kan me niet afmelden voor de nieuwsbrief. Wordt gek van die emails en vervolgens krijg je een reactie dat ze je bestelnr nodig hebben pfff heb niets besteld, wil gewoon geen emails meer

Geen Nieuwletter ontvangen aub

Hallo,
Ik probeer mij al meerdere keren uit te schrijven voor de nieuwsletter, maar de hele link waar ik volgens jullie op moet klikken werkt niet! Echt heel vervelend dit. Ik wil gewoon geen mail meer van jullie ontvangen want het is erg veel en irritant.
Als ik op jullie site kijk zie ik verder ook geen mogelijkheid om me uit te schrijven.

Hallo AEL,

Bedankt voor uw update. We hebben uw afmeldingsverzoek gerapporteerd aan onze betreffende afdeling.

Bedankt voor uw tijd en begrip. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

MInder dan 1 ster

MInder dan 1 ster, kan dat ook??!! Een bestelling gedaan voor een kersttrui begin november. Nu is kerst voorbij en ik heb nog geen trui. Ik krijg elke keer linken door gestuurd die niet werken. Wachtwoorden ed worden ook niet meer herkend, Maar mij wel spammen met nieuwsbrieven. Ook mij hiervoor afmelden lukt totaal niet. Verschillende keren gereclameerd maar dan wordt weer een link toegestuurd, die helaas niet werkt. Ik wil nu de koop ontbinden en mijn geld retour. Er zit een luchtje aan deze webshop.

Zie hieronder de reactie van de webshop. Ze vragen om mijn bestelnummer wat ik reeds in een reactie naar hun heb gegeven. Ook weer een link ontvangen die niet werkt.

27 december 2020

Hoi Renée Spee-Snoei,

Onduidelijkheid

Beste Daisyall,
Ik wacht al vanaf begin november op mijn pakketje. Onder mijn account staan geen bestellingen dus niet volgbaar. Er is wel al betaald. DS 2477424369. Wat is de reden dat het zo lang duurt? Mvg saskia van Eck

23 december 2020

Hallo S.

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Na controle is uw pakket nog onderweg. Je zou het kunnen volgen op http://www.py-express.net/track.aspx met je trackingnummer FS0188938999216211311. Omdat DHL'S Warehouse overbelast is, heeft de levertijd veel invloed.

Geen bevestiging of order terug te zien

Ik heb vandaag een bestelling voor maar liefst €160,- geplaatst . Helaas, zie ik de hele bestelling niet terug in mijn account noch heb ik een bevestiging ontvangen. Alles is wel afgerekend . Nergens op de site vind ik een mogelijkheid of contactgegevens om te verifiëren of de bestelling nu wel of niet goed verloopt.

Naam: ZC Holding (HK) Limited
Omschrijving: 1856085850261350N3
E3 0180035644955464 DS5293854102
Kenmerk: 21-12-2020 22:10 018003

21 december 2020

Hoi Marischa,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Na controle is uw bestelling DS5293854102 gegenereerd.

Meestal duurt het 7-9 dagen om uw bestelling voor te bereiden en 7-15 dagen voor verzending.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met de trackinginformatie.

Duurt lang

Hallo.
Kunnen jullie mij vertellen waar order nr. DS9275203212 blijft?
Groet

21 december 2020

bestelling DS4243190787 op daisyall

bestelling DS4243190787 op daisyall

graag geld terug storten.

per direct.

16 december 2020

Hallo Miranda,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Excuses voor het ongemak. Maar je bestelling is verzonden. U kunt het in de volgende dagen volgen op http://www.py-express.net/en/default.aspx met uw trackingnummer FS0191425347554642893.

Meestal duurt het 7-15 dagen voor verzending.