Regio amsterdam haarlem zijn veel dakdekkers actief. Toch kan niemand tippen aan de kwaliteit die dit bedrijf levert. Echt waar, jullie weten wat service is. Succes met jullie bedrijf.

Na verschillende bedrijven geprobeerd te hebben, steekt dit bedrijf er met kop en schouders uit boven de anderen. Uitstekende dakreparatie gedaan. Echt top werk.

Alle dakgoten bij ons laten reinigen en ontstoppen. Zijn best even bezig geweest en hebben het grondig gedaan. Goede ervaring dus.

zelfs met volle planning kwam gij opdagen en werkte netjes, dat zie je niet vaak

1. Dakdekker

Dakdekker Haarlem staat bekend als dé expert op het gebied van dakbedekking in Haarlem en omstreken. Met jarenlange ervaring biedt ons team van gecertificeerde professionals hoogwaardige dakdekkersdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van allerlei soorten daken, inclusief maar niet beperkt tot bitumen daken, pannendaken, groendaken en meer. Onze missie is om elk dak in Haarlem en omgeving veilig, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk te maken. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om elke klus op tijd, binnen budget en boven verwachting af te ronden. Bij Dakdekker Haarlem begrijpen we het belang van een goed onderhouden dak voor de bescherming van uw huis of bedrijfspand. Daarom bieden we ook spoedreparatiediensten aan voor noodgevallen. Laat uw dak over aan de experts van Dakdekker Haarlem en ervaar de rust en zekerheid van vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.

4,7

Uitstekend