Proffsigt och effektivt
Trevligt bemötande, proffsig installation 😊
Dala Garageportar & Dala Solskydd är din lokala specialist på garageportar och solskydd i Dalarnas län! Vi säljer, levererar och monterar högkvalitativa snygga garageportar samt olika typer av solskydd, exempelvis markiser, terassmarkiser, zip-screens mm– alltid med god service till ett bra pris. Vi är ett lokalt företag med stor passion för vad vi gör. I över ett decennium har vi arbetat med garageportar i Dalarnas län, vilket gör att vi besitter en gedigen yrkeskunskap som sitter i ryggmärgen. Vi lämnar aldrig offerter på bara delar av arbetet eller offerter där inte hela arbetet ingår. När du får en offert av oss så är allt inkluderat och du kan lugnt och tryggt luta dig tillbaka och njuta av att se din nya, fräscha om moderna garageport monteras! När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt projekt utförs på bästa sätt!
STORSVEDEN 12, 790 15 , Sundborn, Zweden
Trevligt bemötande, proffsig installation 😊
beställde en garageport av dem , har enbart positivt att säja om detta företag , telefonkontakt , offert , montage , allt har fungerat klockrent och vi är mycket nöjda / Benny wallin
Kan rekommenderas, bra pris, bra återkoppling, riktigt snabba att montera garageportar och det blir riktigt snyggt!
Bra service, snabb återkoppling, bra personal och trevlig montör och konkurenskraftigt pris.
Bytte ut mina slagportar och jag är väldigt nöjd. Rekommenderar Dala Garageportar 5 ⭐️
Proffsigt genomfört från fösta kontakten tills porten var monterad! Mycket trevlig montör! Är super nöjd!
Kanonbra port svensktillverkad hade en port med fjädrar förut som var farlig montören var proffsig och trevlig.
Seriösa och duktiga på det de gör. Anlitade dem senast för ett eftermontage av en motor till min garageport. Detta utfördes till full belåtenhet, snabbt och effektivt av trevliga montörer.
Fantastisk hjälp vid installationen som genomfördes på en väldigt gammal byggnad. Porten har fungerat felfritt under sommaren och vintern trots att det varit väldigt kallt.
De kom på utlovad tid, väldigt hög service och proffsigt bemötande. Klart på en dag trots extra arbete pga garagets konstruktion, montören åkte och hämtade extra byggmaterial och löste allt perfekt! Jättenöjd med installationen och porten!