Antwoord van dalille.dk
Dalille er en dansk webshop, som er specialiseret i bleer, tøj og tilbehør til Ageplayers 🙈 Vi leverer til Danmark, Sverige og flere lande i Europa! ⭐️
Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van dalille.dk
Har fundet mine nye yndlingsbleer på Dalille! De har et stort udvalg som er en fornøjelse at udforske, men priserne er lidt høje. Gode bleer er dyre for tiden uanset hvor man køber dem, men hold øje med udsalg og skrabeloddet, det hjælper. Jeg kommer dog til at købe mange flere bleer herfra, og håber udvalget bliver ved med at vokse. :)

Antwoord van dalille.dk
Altid godt aldrig haft problemer med nogle forsendelser bare en god oplevelse👍😊

Antwoord van dalille.dk
Selv om det tog lidt tid at skaffe mine voksensutter til mig Lille Baby Poul så er jeg virkelig glad for mine voksensutter jeg bruger DEM hver nat de er virkelig
tilfreds stillende at sove med om natten jeg har aldrig i mit lange liv haft så lækker og virkelig lækker voksensutter i mit liv og jeg vil overhovedet ikke undvære DEM de er bare så lækker at have i min mund og vågne om morgenen med sin lækker sut i sin munden og jeg kan slet ikke begribe at jeg ikke har bestilt Dem for mange år siden ,Og nu har jeg DEM en gang for altid og jeg bruger DEM hver dag jeg har DEM i min mund hele dagen .
Med venlig Hilsen
Lille Baby Poul der bruger SUT evigt og altid til min dages ende.
Jeg er rigtig meget tilfreds med mine Voksensutter.

Antwoord van dalille.dk
Vi oplever gentagne gange en meeeget længere leveringstid, end de 5 -8 dage, som dalille lover. Med de priser kan de gøre bedre. For dårlig service😡

Antwoord van dalille.dk
Rigtig hurtig levering, og stort udvalg. Købte to dobbeltpakker, som kom i diskret indpakning. Køber helt sikkert igen. :)

Antwoord van dalille.dk
super hjælpsomme og go kunde service
har man brug for hjælp kan man altid skrive til dem :D

Antwoord van dalille.dk
Jeg har haft en fantastisk oplevelse! Servicen var virkelig i top – personalet var imødekommende og professionelt. Produkterne er af høj kvalitet og lever fuldt op til forventningerne. Jeg kan klart anbefale Dalille, både for den fremragende service og de topklasse produkter!

Antwoord van dalille.dk
Super kundeservice, gav endda rabat fordi jeg bestilte da et tilbud var slut, og de kom hurtigt 🤩

Antwoord van dalille.dk
Min nye voksensut er et af de bedste køb jeg har gjort mig, især når det handler om tryghed og stimulering, når jeg skal sove og falde til ro.
Den dulmer den stress og uro jeg føler.
Jeg føler ingen skam, når dette har hjulpet med min trivsel, og dækket mit behov som var tanken med den 😉👍
Kan varmt anbefales - også til autister, der kan relatere til denne udfordring

Antwoord van dalille.dk
de har en god service og sød medarbejder i kundeservice og gør oplevelse god
kh jan-niklas