2,4

Slecht

Elendig funktionsmørtel

Funktionsmørtel som kan kradses ud med en negl. Elendig kvalitet og nu står vi med bøvlet og på sigt også med omkostningerne, da husfirmaet bare lapper på ny med det elendige produkt.
Nul stjerner er desværre ikke muligt her på Trustpilot. Det havde ellers været på sin plads!

10 januari 2024

Funktionmørtel smuldre.

Vi har for 5 år siden fået muret et hus med en funktionsmørtel fra Dan grit som allerede efter et år begyndte at smuldre. Dan grit giver mureren skylden og tager på ingen måde ansvar, så jeg kan på det kraftigste fraråde alle at bruge funktionsmørtel fra Dan grit.

Jeg har nu haft flere murer forbi og kigge på det og fælles for dem alle er at de ikke længere bruger mørtel fra Dan grit. Så jeg tænker ikke kun det er mig der står med dette problem.

5 juni 2023

Fuger

Ja vi står også med et 3år gammel hus der skal total fuges om. Man kan kredse fugerne ud med fingeren, ikke kun det yderste.

20 februari 2023

Dangrits funktionsmørtel smuldre

Dan-grits funktionsmørtel smuldre, hvilket har resulteret i, at hele vores nye hus (nu 3 år gammel) skal have fugerne kræset ud og lavet nye. Det er to år siden, at Dan-grit blev gjort opmærksom på dette, men de tager ikke ansvar, og har ikke laver andet end at vaske hænder og skyde skylden på mureren - til trods for at vi har beviser på at vejrforholdene og at afdækningen var i orden. Aldrig har jeg mødt så uansvarlig, usaglig og uprofessionel firma - vil på det kraftigste fraråde, at man anvender deres produkt. Sagen er nu overdraget til advokater.

1 februari 2023