Topfeestje
Gisteren hebben we het bubble tea kinderfeestje voor de 11e verjaardag van mijn dochter gehad en het was echt fantastisch! Mijn dochter noemde het zonder twijfel het leukste feestje dat ze ooit heeft gehad. En dat zegt veel, want we hebben door de jaren heen al van alles gedaan: zwemmen, rolschaatsen, bioscoopfeestjes en meer.
De meiden zijn ruim drie uur lang op een geweldige manier beziggehouden. Ze begonnen met het versieren van hun eigen pet, maakten daarna hun eigen heerlijke bubble tea (het gehele proces, stap voor stap en keuze uit heerlijke smaken), knutselden sleutelhangers, speelden een hilarisch olifantenspel en sloten af met het maken van slaapmaskers. Het programma zat ontzettend goed in elkaar en er was steeds weer iets nieuws en leuks te doen.
Wat het feestje echt bijzonder maakte, was de begeleiding van Elly en Danielle. Dit moeder-dochterduo is perfect op elkaar ingespeeld. Ze zijn enthousiast, vriendelijk, geduldig en hebben een natuurlijke manier van omgaan met kinderen. Vanaf het eerste moment hadden ze de volledige aandacht van de groep.
Als ouder hoefde ik me nergens druk om te maken. Alles was uitstekend georganiseerd en ik kon gewoon genieten terwijl zij de kinderen begeleidden en vermaakten.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een origineel, creatief en zorgeloos kinderfeestje. Bedankt Elly en Danielle voor deze onvergetelijke middag! Liyana praat er nog steeds over.