Jeg kan slet ikke få armene ned over min kropsscanner fra Danish Wellness. Jeg troede aldrig jeg ville blive så begejstret for den, men den har virkelig hjulpet mig med at sætte nogle sunde og gode m... Toon meer
Vildt godt! Masser af målinger, der hjælper mig med at holde styr på min krop. Jeg dyrker mest styrketræning og er derfor mest interesseret i at følge muskelmasse og fedtprocent. Hvis du har problemer... Toon meer
I december trak jeg en dårlig anmeldelse tilbage. Danish wellness svarede ikke, når jeg ringede. Senere samme dag svarede de så og fik styr på den fejl, der var sket. Så jeg trak den dårlige anme... Toon meer
Jeg købte en kropsscanner fra Danish Wellness, og den har virkelig imponeret mig. Den giver detaljerede målinger af kropsfedt, muskelmasse og BMI, hvilket gør det nemt at følge mine fremskridt over ti... Toon meer
- Weegschalenleverancier
- Dagspa
- Fitness- en voedingsservice
- Fitnesswinkel
- Centrum voor lichamelijk onderzoek
- Centrum voor gewichtsbeheersing
Velkommen til Danish Wellness - din destination for sundhed og velvære. Træd ind i en verden af velvære, hvor vores fokus på din sundhed og velbefindende er i centrum. Vi stræber efter at levere effektive produkter, der løser dine sundhedsudfordringer.
Kirkeleddet 102, 3480, Fredensborg, Denemarken
- 29992503
- info@danishwellness
- danishwellness.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Vægten er perfekt og et godt værktøj
Vægten er perfekt og et godt værktøj, til at jeg når mine mål. Hurtig levering og god kundeservice.

Antwoord van Danishwellness
Første gang jeg har prøvet en…
Første gang jeg har prøvet en kropsscanner. Men nu kan jeg nok ikke leve uden den. Meget godt køb.

Antwoord van Danishwellness
Jeg er helt vild med vægten
Jeg er helt vild med vægten. Den har hjulpet mig med at holde styr på min vægttabs rejse! Derudover fik jeg den leveret indenfor 2 dage. Jeg er super glad.

Fantastisk og brugervenlig
Et helt igennem fantastisk produkt. Super brugervenlig, og rigtig flot design. Jeg er meget tilfreds med mit køb, og jeg kan klart anbefale dette produkt til hjemmet.

Antwoord van Danishwellness
Super kropscanner med pålidelige data
Super kropscanner med pålidelige data. Jeg synes det er et godt køb jeg har gjort

Så glad få min
Så glad få min. Har længe ledt efter en vægt der virker 100% og kan mål kropsfedt, muskelmasse osv. Det kan denne, kan helt klart anbefales.

Er meget tilfreds
Er meget tilfreds. Det hele virker som det skal og de var hurtige til at sende den ud til mig. Kan klart anbefale den!

Antwoord van Danishwellness
Bedste vægt jeg har ejet
Bedste vægt jeg har ejet, stor anbefaling herfra!

Antwoord van Danishwellness
Bruger vægten til min træning, så jeg kan tracke mine fremskridt
Dejligt med hurtig levering. Bruger vægten til min træning, så jeg kan tracke mine fremskridt - både når jeg bulker og cutter. Er meget tilfreds med min nyeste tilføjelse

Super god vægt
Super god vægt! Gør det nemt at følge med i sin træning, og følge fremskridt på mere end bare vægten.

Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice. Produktet fungerer fejlfrit. Tilfreds kunde herfra 👍

Fantastisk vægt
Fantastisk vægt
Den virker perfekt og fungere rigtig nemt
Fedt med alle de satser den kan vise
Alt det man har brug for
Kan stærkt anbefales herfra

Antwoord van Danishwellness
Altid godt at kunne tracke tallene på…
Altid godt at kunne tracke tallene på ens fremskridt 💪😁

Antwoord van Danishwellness
Hurtig levering og effektiv…
Hurtig levering og effektiv kundeservice.
Jeg takke mange gange for en god handel. Og tak for i besvaret mine spørgsmål hurtig 🙌🏼

Antwoord van Danishwellness
Fedt produkt som virkelig har hjulpet…
Fedt produkt som virkelig har hjulpet mig med at nå mine mål og så oplevede jeg også en mega god kundeservice som svaret mig med det samme. Stor anbefaling fra min side

mega fed!
hurtig levering! og en super lækker vægt og have der hjemme når man går meget op i sin træning. nem og bruger venlig app!

Verdens bedste vægt
Verdens bedste vægt! fedt at der er så meget data, alle pengene værd!