Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

LEI Danmark forsøger, at lokke virksomheder, der i forvejen har LEI godkendelse (foretaget af seriøse udbydere) over til sig ved at sende dem et brev om, at deres LEI kode udløber - uden at det er t... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sender fysisk brev om at LEI kode udløber (hvilket ikke er korrekt). Desuden er opbygningen lavet så det er utydeligt hvad det er... nemlig en reklame. Handler selvfølgelig ikke med virksomheder som... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Business to Business-service
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. Certificatiebedrijf
  4. Financiële instelling

Geschreven door het bedrijf

Danmark LEI er en officiel LEI-registreringsagent, der specialiserer sig i sikker registrering og fornyelse af LEI-koder for danske virksomheder. Vores processer er baseret på verificerede data fra Erhvervsstyrelsen og er designet til at sikre nøjagtighed, compliance og operationel stabilitet. Ved automatisk indhentning af virksomhedsdata reducerer vi administrative fejl og gør LEI-processen mere effektiv — uden at gå på kompromis med datakvalitet eller gennemsigtighed.

2,2

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vildledende markedsføring

Danmarklei.dk laver markedsføring der er beregnet til at vildlede og som formodentlig er en overtrædelse af markedsføringsloven.

De sender min virksomhed et fysisk brev hvor overskriften er "Din virksomheds LEI-kode udløber snart og skal derfor fornyes" og med et meget prominent logo "Danmark|LEI, Officiel registreringsagent". Derefter kommer et langt afsnit om hvordan man fornyer samt detaljer om min virksomhed. Umiddelbart virker det som om brevet kommer fra min nuværende udbyder, selvom navnet er anderledes. Det fremgår heller ikke at brevet er en reklame, hvilket formodentlig også er i strid med markedsføringsloven.

Men jeg er allerede LEI-kunde hos en anden leverandør, og det fremgår kun af "det med småt" at man faktisk er ved skifte leverandør fra ens hidtidige LEI-leverandør til en anden.

Danmarklei.dk sender deres breve fra Sverige, men er et selskab fra Tallin, Estland, og de prøver tilsynladende på at skjule det.

7 juli 2021

Kære Ole,

Tak for dit svar. Da du ikke er villig til at videregive oplysninger om din ordre, kan vi ikke være sikre på, at du rent faktisk har foretaget nogen ordrer hos os, og derfor vil vi ikke tage denne anmeldelse seriøst.

Vi ønsker også at gøre det klart, at vi opererer som en officiel LEI-Registreringsagent, samt at vi pt. administrerer flere end 35.000 LEI-koder globalt. Vi skjuler på ingen måde noget. Samtidig bør det bemærkes, at vi ikke opkræver forudbetalinger for fornyelser, så LEI-koder kan endda fornyes hos os før vores kunder overhovedet har betalt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

PAS PÅ, du får ikke momsfradrag!

Som bogholder kan jeg kun anbefale at man er meget opmærksom, hvis man laver aftale med dette firma!

Det er estisk. Der er 20% estisk moms på fakturaen, hvilket betyder at du IKKE har momsfradrag i Danmark. I stedet skal du søge om at få momsen refunderet fra Estland.

Når man kigge på deres webside skriver de at priserne er ekskl. moms, men intet om, at det ikke er dansk moms!
Desuden er de noget dyrere end andre danske virksomheder, hvor man så også kan få sit momsfradrag!

Hold jer væk fra dem!

4 februari 2021

Kære Tine,

Tak for din feedback!

De fleste af vores kunder i Danmark har et gyldigt EU momsnummer (DK + CVR-nummer), og hvis man tilføjer sit momsnummer i ansøgningen, så vil fakturaer automatisk blive udstedt med 0% moms (det man hos Skat omtaler som “omvendt betalingspligt” eller “reverse charge”). Hvis en kunde ikke tilføjer et momsnummer i sin ansøgning, så er vi forpligtede til at tilføje 20% moms på fakturaen. Hvis du glemte at tilføje dit momsnummer i din ansøgning, så send det blot til os via e-mail info@danmarklei.dk, og så ændrer vi din faktura til 0% moms.

Skulle du have yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 78 72 42 88, eller via e-mail info@danmarklei.dk.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Danmarklei.dk snyder for at få nye kunder!

Danmarklei.dk er en af den slags virksomheder der bare ikke har nogen moral overhovedet. I mit firma har vi aktier og det kræver en LEI-kode. Denne kode administreres af/og betales til en dansk virksomhed. Danmarklei.dk går ind og ser hvornår sådan en kode udløber - og så sender de en papir-faktura (fra Sverige) kamufleret som en fornyelse 2 mdr. før udløb - men er i virkligheden en overtagelse og et nysalg. Derved *stjæler* de kunden fra den som oprindeligt har registreringen. Det er SÅ FRÆKT - Så ringe arbejdsmoral! De burde skamme sig!

Update: Jeg sidder med brevet fra Danmarklei foran mig og det er meget svært ikke at opfatte det som en faktura - og man forsøger så her at "bilde mig ind at det er tilbud" om at skifte til dem. Det er åbenbart den eneste måde de kan få kunder på og det er vildt skuffende at man har så dårlig en moral - og så er det ikke engang en dansk virksomhed, hvilket det så heller ikke bliver bedre af.

28 januari 2021

Kære Palle,

Tak for din feedback! Vi er kede af at høre, at du tilsyneladende har misforstået noget af den information du har modtaget fra os.

Vi ønsker først og fremmest at pointere, at vi ikke sender papirfakturaer ud til nogle virksomheder overhovedet (hverken til nye eller eksisterende kunder). Den eneste måde hvorpå man kan modtage fakturaer fra os, er via e-mail, hvilket sker automatisk efter man har indsendt sin ordre på vores hjemmeside.

Måske har du modtaget et informationsbrev fra os, hvori vi tilbyder dig muligheden for at forny din LEI-kode via os for en lavere pris, og måske forbinder du fejlagtigt dette med en faktura. I brevet skriver vi dog klart følgende:

Vi beklager misforståelsen, og vi vil med glæde byde dig velkommen som kunde næste år. Vi opererer i øvrigt som officiel LEI-Registreringsagent, og vi har flere end 27.000 LEI-koder under vores administration globalt. Vi opkræver i øvrigt heller aldrig forudbetalinger for fornyelser, så LEI-koder kan fornyes selv inden man som virksomhed har betalt til os.

Danmarklei.dk er et svindelfirma

Danmarklei.dk er et svindelfirma, der snyder sin kunder. De sender fysiske breve ud til danske virksomheder og påstår, at de skal forny deres LEI-kode hos dem, selvom LEI-koden allerede bliver administreret af en dansk virksomhed. Danmarklei.dk sender deres breve fra Sverige, men er et estiske selskab og prøver tilsynladen på at skjule det. Meget mistænksomt.

27 januari 2021

Kære Frederik,

Tak for din feedback! Vi er ærgerlige over at høre, at du har modtaget et brev fra os, og at du har misforstået noget af informationen i det. Vi har på ingen måde haft som intention at vildlede dig, og det eneste vi ønskede var faktisk at tilbyde dig en bedre service. Og så endda til en billigere pris.

Vi ønsker samtidig at gøre det klart, at vi ikke er enige når du skriver, at vi fortæller vores kunder at de skal forny deres LEI-koder hos os. Nedenfor finder du 2 konkrete eksempler fra det brev du har modtaget fra os, og her fremgår det tydeligt, at den indledende LEI-kode fornyelse også involverer en LEI-overførsel, og at denne er gratis:

1. "Danmark LEI er en uafhængig LEI-registreringsagent, og vi ønsker at tilbyde dig muligheden for at forny din LEI-kode via os."
2. "Bemærk venligst at din første fornyelse via Danmark LEI involverer en samtidig LEI-kodeoverførsel, og denne tager 3-5 hverdage. Den er i øvrigt ganske gratis."

Vi ønsker også at gøre det klart, at vi opererer som en officiel LEI-Registreringsagent, samt at vi pt. administrerer flere end 27.000 LEI-koder globalt. Vi skjuler på ingen måde noget. Samtidig bør det bemærkes, at vi ikke opkræver forudbetalinger for fornyelser, så LEI-koder kan endda fornyes hos os før vores kunder overhovedet har betalt.

Stoler på sine klienter

Jeg fatter slet ikke at det her estiske selskab gav mig min LEI uden overhovedet at kræve en forudbetaling… Jeg fik dem til at forny koden for mig, for en periode på i alt 5 år, for 2095 kroner. Jeg betalte ikke engang noget for servicen, før min kode var fornyet. Min virksomhed har kun været aktiv i mindre end 3 måneder. Det her synes nærmest at være den første virksomhed jeg har haft med at gøre, som stoler på deres kunder.

2 december 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så jeg fornyede min LEI-kode hos dem

Så jeg fornyede min LEI-kode hos dem, og det endda til en pris der var næsten 50% lavere, end hvad jeg var vant til hos Nordlei. Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre? At Nordlei har taget så meget mere for selv samme service, og for at jeg kunne have min LEI-kode registreret hos præcist den samme globale database??

31 oktober 2019

Fup-virksomhed

Fup-virksomhed. Smid brevet ud. Eller endnu bedre: Lav en anmeldelse til politiet. Det er de samme mennesker i Tallin (Danskere) som stod bag de berygtede bilvirderinger, hvor de lokkede folk til en gratis bilvurdering, hvorefter de blev truet med inkasso (Set i kontant).

28 oktober 2019

Der er noget galt...

DanmarkLEI skriver til mig i et udateret brev at min virksomheds kode skal fornyes. Det er forkert, jeg har lige fornyet hos NordLEI (Sverige) for 3 uger siden. Desuden angiver de på brevet at de er hjemmehørende i Stockholm, men efter at have henvendt mig til NordLEI erfarer jeg at DanmarkLEI rent faktisk er hjemmehørende i Tallinn!
og forsøger at kapre kunder med deres fakturalignende brev.
Jeg ville bestemt ikke være tryg ved at forny LEI koder hos DanmarkLEI, når deres markedsføringsmetoder er så tvivlsomme.
Jeg bliver hos NordLEI!

24 oktober 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.