Danskboligforbedring Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelige unge gutter, med godt humør og sans for kvalitet. Vi har fået lagt ekstra loftisolering og lavet ny gangbro på loftet. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet, og der blev rydde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To unge mænd med sans for service og kvalitet. Hurtig kontakt, pris med det samme og alle aftaler overholdt. Flot reperation af huller samt oprydning. De bedste anbefalinger herfra. M. Kildehøj

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejlig og god oplevelse. Super flinke unge gutter der virkelig knokler på, og holder deres aftale 👍. Dog vil jeg ønske de ikke tog for meget ind, og gjorde deres kunde helt færdig, og tog den ek... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fra første kontakt fået udsøgt og venlig service af to rigtig rare og venlige mænd som svarede hurtigt på alle spørgsmål vi havde. Vi fik en fornuftig pris og arbejdet er blevet udført til punk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemer voor isolatie

Geschreven door het bedrijf

Dansk BoligForbedring er en dedikeret isoleringsvirksomhed startet af barndomsvennerne Magnus Møller og William Høgh. Vi deler en fælles passion for miljømæssig bæredygtighed, optimal kvalitet og en fremragende kundekontakt. Vi startede Dansk BoligForbedring med ideologien om at firma bygger på et fælles mål om at reducere CO2-udledningen i Danmark og aktivt bidrage til at fremme en mere bæredygtig hverdag. Vi har adskillige års ekspertise inden for efterisolering af både lofter og hulmure. Magnus har tidligere selv stået for en afdeling med efterisolering i et større firma, inden vi valgte at gå selvstændige. Vores valg af isoleringsprodukter er omhyggeligt udvalgt med fokus på en optimal balance mellem miljøhensyn og kvalitet. Vi gør en dyd i at vores kunder føler sig trygge, velinformerede og tilfredse efter fuldendt arbejde. Kundeservice er en af vores mærkesager. Vi har været bedste kammerater siden barnsben af, og hver dag på arbejde er en sand fornøjelse. Mandskabet i firmaet består udelukkende af os to, og derfor kan vi fuldstændig stå inde for kvaliteten af vores arbejde og at vi altid ser et projekt til ende. Vores hovedkontor er beliggende i Århus og vi betjener kunder over hele Danmark.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pålidelig

Pålidelig, hurtig, god pris og kvalitet.
Alt fungerede perfekt.

30 april 2024

Kære Jesper.

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi bestræber os altid på at levere den bedste oplevelse til vores kunder.

Hvis du nogensinde har brug for hjælp eller har spørgsmål, er vores team altid klar til at hjælpe dig.

Virkelig flot stykke arbejde

Flinke gutter, virkelig et flot stykke arbejde, god pris og gode til at rydde op efter sig selv.
Kan klart anbefales.

2 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Kære Christian.

Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.

Kære Mette.

Godt firma

Hurtig svar, god pris og meget venlige og efterlod det meget ryddigt efter sig.

22 april 2024

Kære Cato.

Tusind tak for dine søde ord! det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for vores service leverede op til forventningerne. Vi stræber altid efter at levere top kvalitet, til en god pris.

Serviceminded personale

Serviceminded personale. God pris og kvalitet. Hurtigt kontakt og udførelse.

12 april 2024

Kære Jan.

Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt stykke arbejde

Dejlig og god oplevelse.
Super flinke unge gutter der virkelig knokler på, og holder deres aftale 👍. Dog vil jeg ønske de ikke tog for meget ind, og gjorde deres kunde helt færdig, og tog den ekstra tid til det.

Ellers er vi meget tilfredse og glad for isoleringen indtil videre.

9 april 2024

Kære Mikkel.

Tusind tak for din gode anmeldelse. Vi er meget glad for du er tilfreds med det arbejde vi har lavet.

Vi er dog kede af at have efterladt dig med følelsen af at ikke have gjordt arbejdet helt færdigt. Du skal altid være velkommen til ringe eller skrive til os, så vi kan finde en løsning.

Men igen, tusind tak for de rosende ord.

Mvh DK-Efterisolering

Meget imødekommende

Meget imødekommende, positive og søde håndværkere. Meget tilfreds. Var også hurtige til at komme igen og afhjælpe et problem.

15 januari 2024

Kære Kirstine

Tusind tak for din fem stjernede anmeldelse! Vi sætter virkelig pris på din støtte og dine venlige ord.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi bestræber os altid på at levere den bedste oplevelse til vores kunder, og det er meget givende at høre, at vores indsats har gjort en positiv forskel for dig.

Hvis du nogensinde har brug for hjælp eller har spørgsmål, er vores team altid klar til at assistere dig.

Endnu en gang, tak for din støtte, og vi ser frem til at have dig som vores værdsatte kunde i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel rådgivning og effektivt…

Professionel rådgivning og effektivt arbejde.
Fjernelse af gammelt isolationsmateriale og ny isolering på 1 dag.
God og klar kommunikation.
Venlige og gode til at ryde op efter sig.

18 december 2023
Review zonder uitnodiging