Dansk Datasupport ApSReviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige skiftet til danskdata support. Jeg har absolut ikke noget at klage over. Min internet forbindelse var fejl installeret, hvilket virkelig lavede🤔 rod i det hele og ingen WiFi. Michael... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sød og god betjening. Meget hjælpsomme og finder den løsning der passer bedst!! Efter et gratis service eftersyn, har jeg valgt at blive kunde hos Dansk Datasupport, efter rigtig god behandling og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I første omgang var jeg meget skeptisk overfor Dansk Datasupport, men efter at havde talt med Michael, og den service og tålmodighed der blev udvist, kan jeg ikke andet give 5 stjerner. En anden tin... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

meget hjælpsomme og toldmodige Stor tak til Christian Dahl som nok er den mest toldmodige person jeg har mødt i alle mine dage glæder mig til at prøve dette produkt. så mine døtre og mig kan føle... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Computerondersteuning en -services
  2. Softwareverkoper

Geschreven door het bedrijf

Dansk Datasupport ApS arbejder primært med at hjælpe private brugere til at sikre alle deres enheder, således de mere sikkert kan anvende internettet.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en meget behagelige samtale de to…

Efter en meget behagelige samtale de to gange Michael, har jeg nu fået en perfekt sikkerhed på mine to computere samt telefon.
Jeg håber, for denne virksomhed vil få stor fremgang i fremtiden og de nye kunder vil ligeså glade og tilfredse for hjælpsomhed.

17 januari 2022

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Tak for de venlige ord. Ja vi tager os den nødvendige tid, så alle dine enheder fungerer korrekt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får behov for det.
Hilsen fra Dansk Datasupport.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg er godt tilfreds med den…

jeg er godt tilfreds med den indformation jeg fik

6 januari 2022

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Du er velkommen, for vi ønsker jo tilfredse brugere. Kontakt os endelig, hvis du skulle få IT problemer, så hjælper vi dig.
Hilsen fra Dansk Datasupport.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En posetiv og profesionel

En posetiv og profesionel, oplevelse, kan anbefales

28 oktober 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Vi bestræber os altid på at gøre det bedst muligt så tak for dine ord

samtalen har været klar og tydlig

samtalen har været klar og tydlig
såvel mig som min kæreste er blevet ordenlig orienteret

12 oktober 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Det jo vigtig hele familien er velinformeret og vi glade for at kunne hjælpe , glædelig jul

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og venlig betjening.

Jeg har lige skiftet til danskdata support.
Jeg har absolut ikke noget at klage over. Min internet forbindelse var fejl installeret, hvilket virkelig lavede🤔 rod i det hele og ingen WiFi. Michael arbejdede hårdt og fik løst problemet.😊
Jeg kan anbefale danskdata support, de er blot et telefon kald eller email væk når jeg har problemer.
Tak til Michael og Michael

6 oktober 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Hej Lena ja det var en værre omgang men vi fik det hele løst og tak for dine ord glædelig jul fra os

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg er fuldt ud tilfreds med den…

jeg er fuldt ud tilfreds med den service jeg har fået og sød og flink fyr og meget tålmodig

6 oktober 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Tak for dine ord og ja det kræver tålmodighed med it smiler så kommer der noget fremover vi skal hjælpe med er vi klar , glædelig jul fra alle os herinde

God service!

Super dejlige og flinke mennesker, jeg havde mange problemer med min computer og Michael hjalp med det hele, super god service og vil klart anbefale alle andre at bruge Dansk Datasupport også! 👍🏼

28 september 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Tak Emma godt vi lige fik styr på det hele og husk vi kun et opkald væk også bare hvis det et spørgsmål så vi klar , glædelig jul til dig og familien

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spot-on og meget relevant service samt…

Spot-on og meget relevant service samt information, der har været længe ønsket, specielt med henblik på at sikre sin PC mod angreb af forskellig slags.

21 september 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Hej Gitte vi elsker ros så tusind tak for det vi snakkes jo ved en anden god gang

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik idag en hjælpende hånd fra…

Jeg fik idag en hjælpende hånd fra Dansk Datasupport og nu virker både min mail ,google og microsoftkonto igen der heller ikke flere popups der kommer frem hele tiden .
Tog næsten hele dagen men de meget tålmodige og flinke til at hjælpe .

7 september 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Smiler ja Marianne det var en ordentlig omgang men alt kan jo klares det tager bare sin tid men den har vi masser af herinde så du kan fortsætte med at bruge dine enheder uden problemer . Hilsen alle os fra DDS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej support sikke en på oplever over…

Hej support sikke en på oplever over flere dage .
Snakkede med Michael flere gang og til sidst vi løst problemerne sammen

Det er vel nok den bedste support jeg nogle sinde har fået så tusende tak

Hilsen
Jack konradsen

7 september 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Vi meget glade for de flotte ord og skønt vi fik alt klaret til sidst ,vi snakkes ved en anden gang Jack

en god oplevelse

jeg havde en mega god oplevelse og er meget tilfreds med denne service.

6 september 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Hej Anette dejligt vi sammen lige kunne gøre dig sikker på nettet plus få lidt gang i maskinen igen .
Ring endelig hvis der kommer noget du vil have kigget på eller bare vil have nogle gode råd smil.
Hilsen Dansk Datasupport ApS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en sikkerhedspakke til firmaet i…

Købte en sikkerhedspakke til firmaet i i 3 år til en fornuftig pris. Inkl fuld datasupport. Super service med opsætning og optimeringen af pcen..

28 augustus 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Tak for din fine anmeldelse og vi glade for vi kunne hjælpe dig , Hilsen Dansk Datasupport ApS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg takker for den grundige gennemgang…

Jeg takker for den grundige gennemgang og er meget glad for vi fik det hele helt opdateret. Meget tålmodige og flinke og en god hjælp til en ældre dame som mig smil . Kan varmt anbefales til andre der ikke er gode til computere.

24 augustus 2021

Antwoord van Dansk Datasupport ApS

Hej Bente synes du havde godt styr på det med computere selvom du ikke er født med en som os andre smil .
Vi altid tålmodige med vores kunder selvom nogle computere jo sætter den på prøve så husk endelig og brug os hvis den driller en anden dag .
Venlig hilsen Dansk Datasupport ApS.

Lees meer over geverifieerde reviews.