Bedrijfsgegevens

1. Steengrover

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

5 generationer i samme familie on Danstein

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

PIA OG CAMILLA FRA DANSTEIN

PIA OG CAMILLA FRA DANSTEIN, AF HJERTET TAK 🙏🏻❤️ VIRKELIG TAK 🙏🏻❤️

I har stået der for os, og gør det stadig midt i tabet af vores mor 🙏🏻

På trods af at vi hele tiden spørger ind til nogle ting, og vil have ændret nogle ting, og have mere tilføjet, så tager I det bare med et smil, dyb venlighed og omsorg for os, og en ekstrem professionelalisme 🙏🏻❤️

Af hjertet tak for jer 🙏🏻❤️

Pia og Camilla kan varmt anbefales når man står i en dyb sorg 🙏🏻🙏🏻❤️❤️

Mange tak.

Mvh Ronnie Jensen og resten af familien 🙏🏻❤️

15 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Amatør firma

Amatør firma.

Der blev bestilt en sten for 6 uger siden, så ringede vi til jer og fik af vide stenen var blevet “glemt” så lovede i den ville komme sidst på ugen så kom vi til dagen hvor den skulle være her, og nu den så heller ikke klar endnu, hvad er det for noget amatør fis og så snakkede jeg med Kristian hvor han begyndte at være flabet overfor en.

15 december 2023

Stor ros til Hanni Nielsen

Stor ros til Hanni Nielsen! :)

Det er aldrig sjovt når folk dør, slet ikke når det sker alt for tidligt.

Der gik cirka 4 måneder fra min far døde, til vi både havde det økonomiske og mentale overskud til at lede efter en sten til ham.

Bedemænd osv. har jo desværre ry for at udnytte de sørgende økonomisk. Det er bestemt ikke vores indtryk af Hanni og Danstein. Selvfølgelig er en gravsten vanvittig dyr, men det er de jo alle steder :)

Hanni mødte os i afdelingen i Nykøbing Sjælland.
Vi gjorde det fra start af klart, at vi desværre ikke er millonære, og at hvis det stod til min far, kunne vi bare have fundet en sten på stranden og skrevet på med en sprittusch (min far var en jysk mand med god humor ;) )

Hanni forsøgte på ingen måder at presse noget over hovedet på os, men mødte os på det niveau vi var på, og opfyldte vores ønsker til perfektion.

Vi fik at vide, at der var cirka 3 ugers leveringstid, men allerede efter 10 dage modtog jeg et billede af en smuk gravsten, der var sat på plads på min fars grav.
Under hele forløbet, er det kun Hanni jeg har haft kontakt med, hvilket jeg også synes er dejligt, så man ikke skal forholde sig til en masse andre.

Kommunikationen har været problemfri både på mail og telefon, og Hanni har altid svaret hurtigt tilbage.

Jeg kan derfor kun anbefale Hanni og Danstein! :)

6 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

under alt kritik

under alt kritik - har nu gennem de sidste 4 uger prøvet at få udkast på tekst til gravsten fra Birkerød/Hørsholm stenhuggeri som er del af Danstein.
Få ingen ting retur - den ende gang få man besked at de har problemer med mail - andre gange at du få noget om lidt - 4 uger senere er der stadig intet og nu venter jeg på igen på svar. - Håber det kommer i dag.
Det er ikke den hjælp man har brug i en svær periode.

7 september 2022

Anbefales!

Jeg har bestilt en gravsten hos Danstein, i 2020.
Vi blev mødt med tålmodighed og respekt. Vi har fået god rådgivning og fornuftig pris. Gravstenen blev udført med omhu, og alt var leveret og opsat iht. vores aftale. Jeg takker på egne og familiens vegne.

25 maart 2021

Fantastisk service

Har fået en usædvanlig god service af Michella fra Vestre Stenhuggeri i forbindelse med gravsten til min mor. Så sød, så effektiv og hjælpsom. Kan så absolut anbefale Vestre Stenhuggeri. Giver top karakter for både service, og pris.

8 maart 2021

Utrolig god kundeservice

Utrolig god kundeservice. Min far døde for nogle år tilbage og vi bestilte bedemand online. Han sørgede for at formidle kontakt til firma der lavede gravstene, og graverede på familie gravsten. Vores var det sidste.
Stenen blev sat på plads omkring 1/2 år efter begravelsen (jorden omkring kisten synker så man venter med gravstene til når jorden har sat sig).
Men pga megen regn blev stenen ved med at sætte sig og hele 2 gange var de ude og rette den, sidste gang ventede de et par måneder med at sætte den på plads.
Men altid utrolig venlig kontakt og nu står den rigtig fint .
Så rigtig god service

23 februari 2018