Dartshopper Reviews 35.822

TrustScore 4 uit 5

4,1

Snelle levering, maar kreeg geen 2e mail met afhaal QR code voor het 2e pakket. Kwam uiteindelijk wel goed, met achterhalen van verzend nummer bij de pakketdienst maar was wel onhandig. Verder prim... Toon meer

Groot en uitgebreid assortiment. Was een beetje teleurgesteld over de vertraagde levering maar dat lag aan PostNL. Deze dartshop is prettig winkelen en ze proberen te helpen als je vragen hebt.

Super dart winkel! Groot aanbod, mooie prijzen en overzichtelijke site! De producten zijn echt top! Maar de verzending is wel niet zoals beloofd: Zo beloven ze dezelfde dag verzending, maar in fei... Toon meer

Jullie zijn en blijven mijn favoriet voor alle darts spullen. Zelfs als er een punt mist in je pakketje word dit dadelijk opgelost. Dankjewel voor altijd de perfecte service te leveren. Jullie zijn... Toon meer

1. Dartwinkel

Dartshopper.com is the number one dartshop in the world. With our large variety of products and our outstanding service we guarantee to offer you quality. In our wide product range you can find anything that is related to playing darts. From steel tip to soft tip darts, from dart boards, dart board backboards, dart mats, cabinets and scoreboards to dart clothing, shafts, flights, wallets, accessories and a lot more! We always make sure that all new collections and novelties from the renowned brands such as Winmau, Target, Unicorn, Bull's and XQmax are available on our website when put on the market. We deliver worldwide! We deliver our dart items worldwide and we deliver fast. Curious about our delivery times to your country? Visit our webshop!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

36K reviews

Vraagt klanten om een review

Top diensten

Top diensten , snel leveringen, goede prijzen.

1 juni 2026

Antwoord van Dartshopper

Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering, goede prijzen en service. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Snelle levering in perfecte staat.

5 mei 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat de levering snel en in perfecte staat was. Uw waardering betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan wij altijd voor u klaar.

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Goeie kwaliteit en snelle leverling!

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de goede kwaliteit en snelle levering. Uw support betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, we staan altijd voor u klaar!

Op en top bestellen en product thuis…

Op en top bestellen en product thuis krijgen zonder prob

Antwoord van Dartshopper

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat het bestellen en de levering helemaal naar wens zijn verlopen. Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

Snel binnen en het ziet er gewoon zo…

Snel binnen en het ziet er gewoon zo uit hoe het op plaatje staat

Antwoord van Dartshopper

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat het product precies is zoals op de foto. Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, we staan altijd voor je klaar!

Ze zijn snel met het leveren en ze zijn ook hele goede kwaliteit ligt erijn dan wat je koopt

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit van onze producten. Uw positieve feedback betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, we staan altijd voor u klaar!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Bovendien mooi product.

Antwoord van Dartshopper

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de snelle en correcte levering en het mooie product. Uw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, wij staan altijd voor u klaar.

Geen reactie na foutieve levering

Ik heb een mail gestuurd omdat ik de verkeerde mat heb ontvangen, maar totaal geen reactie terwijl ze zelf de bestelling uit het winkelwagentje stuurde omdat ik de bestelling nog niet had doorgezet naar betalen....

9 juni 2026

Op 11/06 heb ik van dartsshopper een…

Op 11/06 heb ik van dartsshopper een mail gekregen waarin vermeld werd dat ik mijn bestelling niet heb opgehaald op het afhaalpunt. Er zou het bedrag teruggestort worden doch dit is nog steeds niet gebeurd.

1 juni 2026

Gewoon goed

Gewoon goed. Zoals het eigenlijk altijd en overal moet zijn.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. Uw waardering betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Antwoord van Dartshopper

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de goede en snelle levering. Uw support betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, we staan altijd voor u klaar!

Gepersonaliseerde dart flights

De gepersonaliseerde dart flights zijn super mooi geworden! Snelle levering en duidelijke communicatie.

Antwoord van Dartshopper

Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn blij om te horen dat de gepersonaliseerde dart flights, de snelle levering en de duidelijke communicatie zo goed zijn bevallen. Uw positieve feedback betekent veel voor ons. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor u klaar!

Toch wat laat

Had een bestelling gedaan waarbij vermeld stond: voor 23u bestellen volgende dag in huis. Rond de namiddag besteld. Pas een week later ontvangen. Ik vind dit verkeerde info.
Had dit speciaal gekozen omdat ik dezelfde week nog nodig had. Jammer en teleurgesteld

2 juni 2026

Snel zoals gewoonlijk

Snel zoals gewoonlijk

Antwoord van Dartshopper

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat de levering weer snel en goed was. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, we staan altijd voor u klaar!

Customer Care Team

Altijd top service

Altijd top service

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie 4-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat u onze service als top ervaart. Mocht u tips hebben om uw volgende ervaring nóg beter te maken, horen we dat graag. Bedankt voor uw vertrouwen!