DASK - Dansk Skadedyrskontrol Reviews 128

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Karen H bosat i Århus . Mistanke om væggelus efter hjemkomst fra ferieophold i Berlin feb 2026. Henvendte mig til Dask.nu ,ved Martin Fik en særdeles god information om væggelus,intet spør... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kontaktede DASK med en bekymring om borebiller i gammelt træværk. Hvor andre kunne have øjnet et hurtigt og nemt salg, så blev vores bekymringer påtalt, vi fik en venlig og professionel - og yders... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktede dem for second opinion ift mistanke om møl, som anden skadedyrsbekæmper havde sagt det var, efter fremsendelse af fotos. DASK kunne fortælle at det IKKE var møl og professionel behandli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde problem med mår på loftet og senere rotter. Martin kom ud til os over flere besøg, og hjalp med både inspektion, rådgivning om sikring og aktiv bekæmpelse. Effektiv mod mår med det samme. Hjalp... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ongediertebestrijding

Geschreven door het bedrijf

Skadedyrsbekæmpelse. Serviceaftaler på skadedyrsbekæmpelse.

Contactgegevens

1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Karen H bosat i Århus .

Karen H bosat i Århus .
Mistanke om væggelus efter hjemkomst fra ferieophold i Berlin feb 2026.
Henvendte mig til Dask.nu ,ved Martin
Fik en særdeles god information om væggelus,intet spørgsmål var for småt eller forkert, altid i en behagelig og god tone.
Altid muligt at kontakte Martin, blev mødt med forståelse og professionel tilgang.med billeder og spørgsmål, når der var tvivl.
Behandling af mistanke om væggelus marts mdr2026
Kan på det varmeste anbefale det professionelle skadedyrsbekæmpelse firma Dask,nu

3 maart 2026

Besøg af skadedyr

Vi blev informeret om besøg af skadedyr i et udlejningshus, og jeg kontaktede Dask.nu og snakkede med Martin.
Han havde en løsning klar ret hurtigt, og til en meget fornuftig pris.
God, og kompetent, service, er vigtig for os, så vi kan handle hurtigt.
Vi kan kun anbefale Dask.nu

5 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Martin ved ALT om skadedyr!

Martin ved ALT om skadedyr og bekæmpede mine hvepse i første forsøg🤩
Han er samtidig super hyggelig at have på besøg og jeg anbefaler ham derfor gerne til alle der kunne have et problem som skal løses hurtigt og effektivt - og det gælder jo alle slags skadedyr, for han ved seriøst alt om dem😃

11 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi synes at der er lidt mange…

Vi synes at der er lidt mange gedehampse der forsøger at komme ind, men vi har ikke kunne finde noget bo.
Så jeg ringede til DASK og fik fat i Martin, som gav gode råd og vejledning til hvad vi kunne gøre, som vi helt sikkert forsøger os med.

Og finder vi et bo på vores grund, så ringer vi helt sikkert, og får Martin eller en kollega til at fjerne det.

Tak for gode råd og vejledning!

27 augustus 2025

Super god service

Super god service.
Jeg havde problemer med hvipse, og får hjælp med det samme, og nu er problemet løst.
Jeg ville klart anbefale dem.
Skarphed er 100%

21 augustus 2025

Service helt i top

Martin har været helt fantastisk! Han er både super imødekommende, fagligt virkelig dygtig og meget fleksibel. Vi stod med en ret kompliceret sag, der krævede flere behandlinger, og under hele forløbet har han været tilgængelig, lyttende og klar til at svare på alle vores spørgsmål – store som små. Det har betydet meget for os at føle os trygge og godt guidet hele vejen. Vi kan kun give Martin og hans team vores bedste anbefaling!

11 juli 2025

Ringede for hjælp

Ringede for et par måneder siden. Var meget ulykkelig, da et andet firma havde sat en masse i gang. ( blot for at tjene penge) Ved en grundig telefonsamtale og tilsendte billeder, blev alt afblæst. Der var ikke noget alvorligt galt. Vi ville gerne betale for tiden, men det skulle vi ikke. Så ærlig og kompetente service. Vil altid ringe til jer fremover.

22 mei 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Vi har et større problem med myrer både inde og ude. Vi har derfor en sikringsaftale på 2. år. Jeg har ikke oplevet en så god service fra noget andet firma som fra DASK. Den maksimale tid fra henvendelse til at (i dette tilfælde) Martin står på matriklen har været 3 dage. De sidste par gange, har de været hos inden indenfor 3 timer! Behandlingen virker, servicen og rådgivningen er i top og så er de bare virkelig søde og rare. Jeg vil til enhver tid anbefale DASK.

21 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sprøjtet mod edderkopper - god oplevelse

Vi har fået sprøjtet mod edderkopper de seneste år, og produktet fra DASK er indtil videre det, der har fungeret bedst. Det dræber dyrene, når de bevæger sig over det sprøjtede område. Der sprøjtes grundigt både ude og inde. Prisen er fair, det er nemt at aftale tidspunkt, aftaler overholdes og folkene er høflige og respektfulde.

Så vi bliver ved med at ringe til DASK.

9 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver gerne plus ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ selvom det…

Jeg giver gerne plus ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ selvom det var min udlejer der tog kontakt til DASK, så fik jeg et opkald samme dag og fik en aftale om at de allerede kom efter weekenden. Utrolig hurtig udrykning og virkelig god service og forståelse for problemet. Ikke mindst meget hurtig til at vende tilbage og besvare efterspørgsmål. Fantastisk firma!!!

7 april 2025

Fuldstændig tilfredsstillende…

Fuldstændig tilfredsstillende oplevelse. Så venlige og kompetente mennesker. De fulgte op og svarede beredvilligt på alle spørgsmål.
5 fuldt fortjente stjerner. Hvis jeg kunne give Martin og Patrick 6 stjerner, så gjorde jeg det 👍🏻🙏

27 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udsædvanlig god og ærlig service!

Udsædvanlig god og ærlig service!

Jeg kontaktede Dask.nu angående skadedyr i hjemmet og blev mødt af Martin, fra første samtale var han lyttende, imødekommende og fokuseret på at finde den rette løsning.

Fra start til slut har Martin givet grundig information og vejledning, hvilket har været utrolig værdifuldt. Dask.nu er et professionelt og pålideligt firma, der sætter kunden først – simpelthen en fantastisk oplevelse! Anbefaler altid Dask.nu til andre da man ikke finder en bedre service end hos Dask.nu

KÆMPE anbefaling!

2 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bruget dem til at løse et problem med…

Bruget dem til at løse et problem med væggelus i en udlejningsejendom. Fin kommunikation og effektivt arbejde.

Havde først kontaktet Rentokil som ikke løste opgaven, men til gengæld tog sig godt betalt for at prøve,

1 september 2024

Super kompetent

Super kompetent, imødekommende og professionel rådgivning. Tog sig tid til at svare godt på alle mine mange spørgsmål uden beregning. Stor anbefaling.

5 november 2024

Så cool service

Jeg rakte ud til DASK ift. en mulig udfordring med borebiller. Jeg talte med Martin, som roligt og tålmodigt spurgte ind til situationen og de angrebne områder og rådgav mig til, hvordan jeg selv kunne håndtere problemet til en start.

Så sejt ikke at jagte et salg her-og-nu, men dele ud af sin viden. Hvis jeg ikke selv får bugt med borebillerne - eller har et andet skadedyrsproblem i fremtiden - går jeg uden tvivl til DASK. Tak Martin!

28 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udsædvanlig god og ærlig service !!

Ifm. skadedyr i hjemmet ringede jeg til Dask.nu
Det var Martin (direktør i firmaet), som besvarede opkaldet hvér gang.
Martin var tillidsskabende med det samme; lyttende, afventende og tog sig tid til at spørge ind til problemet. Med sit rolige væsen og en helt grundlæggende respekt for kunden, forsøgte han ikke at ‘sælge op’ på unødvendige produkter - hvilket jeg oplevede ved et andet firma, inden jeg ringede til Dask.nu
Martin kunne allerede tilbyde at sende en medarbejder ud dagen efter. Og den rareste unge mand, Jonas, var i vores hjem en halv times tid, hvor han lagde bekæmpelsesmidler i huset. Han var ligeså rolig og respektfuld, som Martin er det.
Martin har fra første kontakt og gennem hele forløbet givet grundig information og vejledning, som har været meget brugbar.
Simpelthen bare et professionelt, ordentligt og reelt firma - længere er den ikke.

24 oktober 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.