Dataflex - feeling at work Reviews 174

TrustScore 5 uit 5

4,9

Mooi bedrijf. Wij en onze opdrachtgevers hebben uitstekend advies gekregen. De het bezoek aan de showroom was erg nuttig en plezierig. En het team is erg hulpvaardig wat betreft proefplaatsingen e... Toon meer

We stelden de vraag aan Dataflex om een van onze monitorbeugels compleet kon maken, want er miste een onderdeel voor de bevestging van een 2de scherm. Dataflex reageerde heel snel en eff... Toon meer

Na ongeveer 2 jaar intensief gebruik was onze monitor arm lam. Ik wilde een nieuwe betere proberen. Oude factuur gevonden bleek hij nog onder garantie. Het was super snel schakelen. Korte lijntjes vi... Toon meer

1. Computer & laptop accessoires
  2. Kantoormeubilair leverancier

At Dataflex we want to help you get the most out of yourself. This is why we want the place where you work to be a place where you feel at home. We call it ‘feeling at work’. Our product collections achieve the optimal balance between functionality, design and price. But while we help create ergonomic computer workplaces to suit every budget, we never compromise on quality. Quality products for everyone We design products at the intersection of ergonomics, technology and workplaces. We call them ergonomic computer workplace accessories. Products for every day, every budget and everyone. From freelancers to multinationals, from factories to banks. Backed up by friendly advice, service and support. And because we never compromise on quality, we’ve won international recognition for both our technical standards and our design flair. All with one thing in mind: to help you create the comfortable, healthy and inspiring workplace that’s right for your needs. Peace of mind We value lasting relationships with our dealers and partners. And because we really care about what we do, we’re more than happy to share our knowledge and expertise with you. Offering advice, service and support to make your life easier and more convenient, and give you total peace of mind. What makes us tick As well as sustainable relationships, we also want to do our bit for a sustainable planet. We try hard to be transparent at all times, and always to operate with integrity and respect for society and our environment. And we like to work with partners who feel the same way.

Product warranty up to 15 years

Dataflex products stand the test of time. In fact, only 0.0003% have ever been returned!

As part of our ongoing efforts to make doing business with Dataflex as easy as possible, we are offering extended warranty period across the board, for most product ranges to 15 years. Just register online, it’s free.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Support was very friendly in helping me…

Support was very friendly in helping me get the spare parts I needed.

8 april 2026

Dear Adam,

Thank you for taking the time to leave a review. We’re glad to hear you had a positive experience with us.
Please feel free to reach out anytime

Kind Regards,
Dataflex International

Antwoord van Dataflex - feeling at work

Bedankt voor je mooie vijf sterren review! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag weer.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, snelle reactie, goede levertijden.

22 juli 2025

Antwoord van Dataflex - feeling at work

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We stellen uw waardering zeer op prijs!

Snel & zorgvuldig

23 januari 2025

Antwoord van Dataflex - feeling at work

Heel erg bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je de service snel en zorgvuldig vond. We doen ons best om altijd de beste ervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Top service!

Ik had een onderdeel kwijtgeraakt en heb contact opgenomen met de klantenservice. Ze reageerden super snel en hebben het ontbrekende onderdeel enorm snel naar me opgestuurd. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en ik had het onderdeel snel in huis. Echt topservice, ik ben heel tevreden!

14 januari 2025

Antwoord van Dataflex - feeling at work

Fijn om te horen dat uw probleem is verholpen en u zo tevreden bent met onze service.
Dit doet ons goed!

Klantgerichtheid super !!

Dataflex reageerde heel snel en effectief op onze klantvraag en stuurden het onderdeel kosteloos naar ons op!

Met name de proactieve houding en de klant gerichtheid is uitmuntend te noemen!

Als je van plan bent om ergonomische werkplekaccessoires aan te schaffen met de hoogste productkwaliteit en klantgerichtheid dan raad ik je aan om contact op te nemen met Dataflex!

Bedankt Dataflex.

Mvg,
Een zeer tevreden klant

19 november 2024

Antwoord van Dataflex - feeling at work

Hartelijk dank voor je mooie review! Het is altijd prettig als een incompleet geraakt product opnieuw kan worden gebruikt, door de missende onderdelen na te kunnen leveren:) Wij doen dit graag, om u als gewaarde klant
te kunnen helpen, maar ook uit oogpunt van duurzaamheid, veel plezier weer met de Viewmate monitorarm!

Dataflex Team

Super snelle reactie

24 september 2024

Antwoord van Dataflex - feeling at work

Bedankt voor u positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we doen ons best om altijd snel en efficiënt te reageren. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we graag voor u klaar.

vriendelijke groet,
Stephany, Team Dataflex

Hulp bij verkrijgen van reserve onderdeel.

Via de live chat gevraagd naar een reserve onderdeel, de persoon aan de andere kant van de chat heeft mij zeer snel en goed geholpen.

Uiteindelijk samen uitgekomen welk onderdeel ik nodig had en deze is dezelfde dag nog als service verstuurd naar mij.

14 augustus 2024

Antwoord van Dataflex - feeling at work

Dank je wel voor je review! We helpen onze klanten altijd graag verder indien er iets mocht zijn met een product, in dit geval een zoekgeraakte Vesa-plaat vanwege het vervangen van de monitor.

Cornel van den Bos

In goed overleg na te hebben gebeld de…

In goed overleg na te hebben gebeld de juiste order kunnen plaatsen. Dank weer!

10 juli 2024

Antwoord van Dataflex - feeling at work

Graag gedaan, Jaco! We helpen je de volgende keer graag weer verder met het vooruitplannen van orders.

Custom made in plaats van special

In een kort overleg met Arend-Jan kreeg ik zoveel goede informatie dat dit direct een order opleverde.
Door een combinatie van componenten kreeg ik precies de oplossing die de klant wilde. Geen special gewoon goed combineren! en snel geleverd daardoor.

8 maart 2024

Beste Gerrit,

Dank voor de mooie review.
Met onze modulaire systemen kunnen we inderdaad met standaard componenten duurzame oplossingen samenstellen. Aangezien we alles op voorraad hebben, kunnen we snel leveren en de eindgebruiker verblijden met de gewenste opstellingen.

Komen beloftes na

29 februari 2024

Beste klant,
hartelijk dank voor deze mooie recensie.
Voor ons bij Dataflex is "beloftes nakomen" een belangrijke hoeksteen van onze bedrijfsfilosofie.
Of het nu goed of slecht nieuws is, u als klant kunt er altijd op vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent.
Vriendelijke groet,
Stephany van Dataflex

Top bedrijf

Top bedrijf. Mooie items en snelle en correcte levering. Echte aanrader.

7 februari 2024

Antwoord van Dataflex - feeling at work

Heel erg bedankt voor deze toffe review, Frits. Dit horen wij graag!

Het Dataflex Team

Vlot geleverd

Vlot geleverd, wel in twee delen.

1 december 2023

Beste Jan,

Hartelijk dank voor de 5 sterren recensie en feedback!
We streven ernaar om zendingen spoedig en volledig af te leveren. Helaas zijn we vaak afhankelijk van externe transportbedrijven, maar proberen de diensten te verbeteren waar mogelijk.

Het Dataflex Team

Snelle levering. Kwalitatief goede spullen

Snelle levering. Goede kwalitatieve monitor armen

24 augustus 2023

Beste Thom,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie achter te laten. We zijn altijd blij om feedback te ontvangen en zijn blij dat je tevreden was met zowel onze service als de kwaliteit van de producten.

Met vriendelijke groeten,

Dataflex BeNeLux

Fijne en goede begeleiding bij vragen

Fijne en goede begeleiding bij vragen. Prima product.

26 juli 2023

Beste,
bedankt voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent met de begeleiding en producten.
Als we in de toekomst ergens mee kunnen ondersteunen dan vernemen we dat natuurlijk graag!

vriendelijke groet,
Dataflex team.

Bijzonder snelle levering en mijn…

Bijzonder snelle levering en mijn Dataflex Addit Bento (Ergonomic Toolbox) is echt van goede kwaliteit. Gelijk in gebruik genomen en nu al ontzettend veel plezier van. Bedankt!

15 maart 2023

Hoi Dennis,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze Bento producten.
Mocht er in de toekomst nog iets zijn waar we je mee kunnen helpen dan horen we het graag!

Dataflex team Benelux

Toppers!

Wij hadden een beugel van een scherm op een machine die afgebroken was. Hadden geen referentie van welke dit was. Na contact op te nemen via het info blad op de website, werden we dezelfde dag nog gecontacteerd en werden we ook direct geholpen. Echt een aanrader! Heel vriendelijk, top service, alleen maar positieve ervaringen!

17 februari 2023

Hoi Joeri,

Wat fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen door de twee oude kopjes op te sturen.

Dataflex team Benelux en Dataflex Support

Altijd aandacht voor de klant

Altijd aandacht voor de klant. Goede informatie voorziening op de website en meedenkend personeel. Super!

19 januari 2023

Goedemiddag Mark,

Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Altijd fijn om te horen dat onze service goed ontvangen wordt.

Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag.

Team Dataflex Benelux

Snelle en correcte Drop Shipment…

Snelle en correcte Drop Shipment levering!

4 november 2022

Goedemorgen Rudi,

Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat super om te horen dat ook onze dropshipments snel en goed geleverd worden!

Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag.

Team Dataflex Benelux