Dating.com Reviews 2.188

1,4

1. Social mediabureau

Dating.com is the top place to meet people from around the world for exciting communication and online companionship. ⚡The service increases the chances of members to meet someone new, discover unique places, explore new cultures, and do things they would never have had the chance to do before. 🙌 𝗗𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴.𝗰𝗼𝗺 covers over 40+ countries and offers the technology to help members take communication further than ever.

1,4

Zeer slecht

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Ik blijk ineens een profiel te hebben

Ik blijk ineens een profiel te hebben, zonder dat ik er ooit eentje heb aangemaakt. Mijn naam, leeftijd en foto staan er ineens op.

2 juni 2025

Vertaald in de app:

Beste Sint,

Wat vervelend om te horen dat er zonder jouw toestemming een profiel is aangemaakt met jouw gegevens.

Bij Dating.com nemen we dit soort situaties zeer serieus. Dit kan duiden op identiteitsmisbruik of een technisch probleem. We verzoeken je dringend om:

Direct contact op te nemen via support@dating.com met het profiel-ID of een screenshot.

Je persoonlijke gegevens te verifiëren zodat we het profiel snel kunnen onderzoeken en verwijderen indien nodig.

We helpen je graag om dit zo snel mogelijk op te lossen en jouw privacy te beschermen.

Ik heb buiten de abonnementskosten al…

Ik heb buiten de abonnementskosten al bijna 45 euro betaald om mails te kunnen sturen. Na 2 mails moet ik weer betalen 😡😡😡. Hoe kan dit??!!!

16 oktober 2024

Antwoord van Dating.com

Hoi Renee, Bedankt voor je reactie. We nemen je zorgen over het creditsysteem heel serieus.

Het gebruik van bepaalde diensten kost inderdaad een vast bedrag aan credits die je los van je lidmaatschap koopt. Op het eerste gezicht moet je, zodra je lidmaatschapscredits op zijn, ze opwaarderen om de diensten te kunnen blijven gebruiken. Online chat kost 1 credit per minuut. Om de besparingen te maximaliseren, selecteer je een groter pakket, ze bieden een gereduceerd tarief/credit of gebruik je online chat voor een lagere prijs. Helaas kunnen we je account niet vinden met de gegevens die je hier hebt verstrekt. Dat gezegd hebbende, zouden we het op prijs stellen als je rechtstreeks contact met ons opneemt met je profiel-ID via het e-mailadres support@dating.com, zodat we je credituitgaven nauwkeurig kunnen controleren.

Dit is oplichterij

Dit is oplichterij. Gelukkig heb ik er niet al teveel geld tegen aan gegooid. Een membership is al 35,99 als je wilt chatten met members vragen ze extra geld. Terwijl je al member bent. Dit zo niet zo horen te zijn. Daarbij zijn het allemaal knappe mannen die goede banen hebben. Waarom reageren die allemaal op mij? Ook als je even niet reageert blijven ze aandringen en gaat het van lieverd naar schatje enc. Trap er niet in. Gelukkig was ik erop tijd bij.

21 juni 2024

Dear Sara,
Bedankt voor de reactie. Uw zorgen met betrekking tot betalingsuitgaven en interacties worden zeer serieus genomen.

Het gebruik van bepaalde diensten kost namelijk een vast aantal credits die je los van het lidmaatschap koopt. Oppervlakkig gezien moet u, zodra uw lidmaatschapskredieten op zijn, uw lidmaatschapskredieten opwaarderen om de diensten te kunnen blijven gebruiken. Houd er rekening mee dat het zo snel opraken van uw credits afhangt van de service (onlinechat, videochat, audio-/foto-/videobijlagen enz.) die u gebruikt.
Om de besparingen te maximaliseren, kunt u overwegen grotere pakketten te selecteren, omdat deze een lager tarief per krediet bieden in vergelijking met kleinere pakketten. Daarnaast raden we aan prioriteit te geven aan online chat voor optimale waarde.
Bovendien bestaat de app om leden met elkaar te verbinden en er uiteindelijk geweldige matches van te maken. Daarom moedigen we leden aan om zoveel mogelijk representatieve foto's te plaatsen. Sommige leden wonen trouwens professionele fotosessies bij, dus het is niet vreemd om mooie fotosessies te zien. Als er sprake is van interactie(s) of profiel(en) waarover u zich verdacht voelt, meld dit dan samen met relevant bewijs aan ons op support@dating.com.
We streven ernaar om een ​​positieve ledenervaring te bieden en het is duidelijk dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Reviews in alle talen tonen. (2.188 reviews)