Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på her. Vær opmærksom på "Love Scams" Når systemet både maskerer dine forsøg på at give kontaktinfo, fx telefonnumre der bliver maskeret og samtidig sender robot-beskeder, er det et klassi... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Troede jeg betalte 179 kr. Men blev trukket et premium beløb på 716 kr. Men kan ikke bruge premium hverken se billeder eller selv ligge billeder op, så det virker slet ikke. Har skrevet til kundeser... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Pas på her

Pas på her.
Vær opmærksom på "Love Scams"
Når systemet både maskerer dine forsøg på at give kontaktinfo, fx telefonnumre der bliver maskeret og samtidig sender robot-beskeder, er det et klassisk tegn på en platform, der er designet til økonomisk udbytning snarere end reel dating. Det Luxembourgske politi advarer jævnligt mod "Love Scams", hvor målet er at holde dig betalende på siden så længe som muligt.

Fiktive profiler: Som beskrevet i deres egne handelsbetingelser (ofte med småt), kan portalen indsætte profiler, der ikke eksisterer i virkeligheden, for at skabe en illusion af aktivitet.

Brugen af "Robot-forsendelser": Bot-engagement
Når henvendelserne kommer fra robotter, kaldes de ofte for falske profiler eller animatører.

15 februari 2026

Antwoord van Dating40plus

Hej, og tak for at du tog kontakt!

Jeg kan forsikre dig om, at vi ikke arbejder med falske profiler, og hvis du mistænker, at du er stødt på sådanne profiler, anbefaler jeg, at du rapporterer det til os med det samme, så vi kan tage de nødvendige handlinger. Vi værdsætter altid vores brugeres sikkerhed og vil sikre, at deres oplevelse på vores platform både er tryg og autentisk.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam, som altid står klar til at besvare dine henvendelser!

Dating 40 svindel

I er nogle svindlere i har sendt en regning til mig trods jeg ikke har haft med jer at gøre jeg vil råde ALLE til at holde jer væk fra denne side det er svindel de vil kun have 💰 penge

Jørgen
Svar udbedes

4 januari 2026

Antwoord van Dating40plus

Hej Jørgen, og tak fordi du tog kontakt!

Dette kan skyldes en fornyelse, hvis dit abonnement ikke blev opsagt i tide. For at jeg kan få det fulde overblik og give dig et korrekt svar, har jeg brug for at se nærmere på din sag.

Kontakt mig venligst på d40-trustpilot@40sdating.dk, så vil jeg hjælpe dig så godt jeg kan. Jeg har også anmodet om oplysninger her på Trustpilot.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Benyt jer ikke af denne datingside!!!

Jeg har oplevet det samme som de øvrige herinde. Fået et medlemsskab som jeg ikke har bedt om. Har forsøgt at opsige, men kan kun sende en anmodning om opsigelse og så kan der vel gå meget lang tid før jeg får en kontrakt til underskrivelse!!! Samtidig er det alt andet end let at finde ud hvor man kan henvende sig. Benyt jer ikke af denne dating site!!!

23 december 2025

Antwoord van Dating40plus

Hej Tina, og tak for din anmeldelse!

Jeg vil gerne minde dig om, at alle priser for dit abonnement er tydeligt forklaret, før du gennemfører købet, så du har mulighed for at træffe en informeret beslutning.

Hvis du ønsker at opsige abonnementet, er det heldigvis en nem proces! Du kan gøre dette ved at gå helt ned i bunden af vores hjemmeside, hvor du finder opsigelsesformularen – og den kræver endda ingen login.

Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at sende mig en besked på d40-trustpilot@40sdating.dk, og jeg vil med glæde hjælpe dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel oprettet en abboment med en…

Svindel oprettet en abboment med en prøve periode på tre måneder til 99 kr og de har trukket 2369 på min konto.. og har forsøgt og kontakte kunde service men intet svar.

13 december 2025

Antwoord van Dating40plus

Hej Allan, og tak for din anmeldelse!

Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på, at abonnementet automatisk fornyes, medmindre det opsiges. Heldigvis er det nemt at opsige abonnementet – du skal blot scrolle ned til bunden af vores hjemmeside. Det kræver ikke engang login.

Hvis du har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte mig på d40-trustpilot@40sdating.dk, så hjælper jeg dig gerne.

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Hold jer væk fra denne side!!!
jeg købte mig abonnement/tre måneders adgang, og de trak 2375kr. Og desværre for mig lod jeg ikke mærke til det da jeg stort set på samme tid fik penge sat ind på min konto fra anden side. Troede det var dem der satte differencen ind der var blevet hævet forkert. Det var så min fejl og den må jeg æde.
Jeg blev først mistænkelig da nogen af de andre (brugere) skrev til mig på mystisk måde.
I hvert fald ikke noget man vil skrive for at (Bryde isen) har også oplevet at når man så begynder at skrive og ikke vil opgive sin mailadresse bliver deres konto pludselig slettet. Fup og svindel. Og ærgerligt for dem der er reelle nok på siden.
Og efter jeg har læst anmeldelserne herinde prøvede jeg også at opsige mit abonnement hos dem. Det kan man så ikke. Der henviser de til at man skal skrive til dem. De svarer bare aldrig tilbage.
Og frygten for at de fortsat vil hæve penge på min konto har jeg spærret mit kort og fået et nyt.

13 november 2025

Antwoord van Dating40plus

Hej Dennis, og tak fordi du kontaktede os!

Jeg kan forsikre dig om, at medlemmerne på vores platform er egde brugere. Hvis du støder på mistænkelige profiler eller matches, må du meget gerne rapportere dem til os med det samme, så vi kan tage de rette forholdsregler — vores kunders sikkerhed er meget vigtig for os.

Hvis du oplever problemer med opsigelse eller har spørgsmål om din konto, er du velkommen til at kontakte mig direkte på d40-trustpilot@40sdating.dk. Jeg kigger gerne på det og besvarer alle dine spørgsmål.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svarer ikke og har trykket 717 på min…

Svarer ikke og har trykket 717 på min konto for en måneds. Virkelig dårlig stil

23 juni 2025

Antwoord van Dating40plus

Hej og tak for din anmeldelse. Abonnementsprisen blev oplyst, inden du gennemførte købet, netop for at sikre, at du kunne tage en velovervejet beslutning. Hvis du har kontaktet vores kundeservice, vil jeg minde dig om, at det i sjældne tilfælde kan tage op til 3-5 hverdage, før du modtager et svar. Om du gerne vil have, at jeg kigger nærmere på din sag, er du velkommen til at sende en besked til d40-trustpilot@40sdating.dk. Jeg har desuden anmodet om yderligere information her via Trustpilot. Tak Henrik.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårligt firmaHvad er meningen med denne side

Hvad er meningen med denne side. Jeg ville som flere andre prøve en 3 mdrs periode men endte med at blive trukket for 1 år med premium abonnement. Det var næsten 3000kr der blev trukket. Har aldrig benyttet mig af siden og nu her et år efter får jeg en mail om at jeg skal betale for et år mere ellers ryger jeg til inkasso. Jeg har aldrig og vil heller ikke være medlem og da slet ikke betale 3000kr for et forudbetalt abonnement. Har svært ved at tro at dette kan være lovligt.

20 juni 2025

Antwoord van Dating40plus

Hej Bettina og tak for din anmeldelse! Jeg vil gerne minde dig om, at de fulde priser for abonnementet blev oplyst, før du foretog købet, så du kunne træffe en informeret beslutning. Det lyder som om, du ikke har opsagt dette abonnement, og det blev automatisk fornyet. Da jeg ikke kan finde din profil herfra, anbefaler jeg, at du sender mig en besked på d40-trustpilot@40sdating.dk, så vil jeg se på din sag for dig. Jeg har også bedt om mere information her på Trustpilot, tak, Henrik.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lige som David burde jeg have tjekket…

Lige som David burde jeg have tjekket trustpilot

"Skulle nok have tjekket TrustPilot
Skulle nok have tjekket TrustPilot, for jeg endte med nøjagtig samme oplevelse som alle andre her. Tegnede et tre dages prøveabonnement til 99 kr. og endte 5 dage senere med at blive trukket 2376 kr. for et halvt år. Jeg henvendte mig omgående, men fik at vide, at fælden var klappet."

Håber virkelig at jeg får mine penge retur for ellers er det jo fusk og svindel. Mener jo ikke bare man kan trække penge uden samtykke.

9 mei 2025

Hej igen,
Tak fordi du vendte tilbage med dine oplysninger – jeg har fundet din profil og kan se, at vores kundeservice allerede har været i kontakt med dig angående din anmodning om refundering. Svar venligst direkte på deres mail, så de kan hjælpe dig videre.
-Noel

Hej,
Bare for at slå det fast – der findes ikke nogen 3-dages prøveperiode. Abonnementets varighed og den fulde pris fremgår tydeligt på betalingssiden, inden købet gennemføres, og beløbet trækkes kun efter aktivt samtykke.
Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis man havde forventet noget andet, men processen er gennemsigtig, og der bliver ikke trukket penge uden godkendelse. Hvis du allerede har kontaktet os, vil supportteamet gennemgå din sag og vende tilbage direkte.
Noel

Jeg er dybt skuffet

Jeg er dybt skuffet over, hvordan dette dating site bevidst vildleder brugerne med deres abonnementspriser. På forsiden reklamerer de med, at en måned koster 179 kr. men når man først er inde i betalingsflowet, viser det sig, at det faktisk er 179 kr. pr. uge– hvilket svarer til over 700 kr. om måneden!

Dette er ren underhånds-markedsføring hvor de gemmer de virkelige betingelser i små bogstaver eller dybt nede i betingelserne. Det er uærligt og udnytter brugerne, der stoler på, at prisen er fair og gennemskuelig.

Jeg vil ikke bidrage til denne slags manipulerende taktikker og anbefaler andre at holde sig langt væk – medmindre de har lyst til at blive snydt.

Til ejerne af sitet. I burde skamme jer. Det her er ikke acceptabel markedsføring.

19 april 2025

Antwoord van Dating40plus

Hej William! Det lyder lidt mærkeligt! Jeg kan forsikre dig om, at vores betalingsside tydeligt viser sammenligningspriser for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om abonnementsplanen, og den fulde pris vises på forhånd. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for yderligere afklaring om priser. Tak, Henrik.

Hold jer langt væk fra Dating40plus

Jeg tilmeldte mig Dating40plus og var nødt til at købe abonnement for at kunne se mine matches. De tilbyder at man kan købe 1 uge eller en måned og anbefaler en måned. Jeg vælger 1 måned. Allerede efter 1 dag ønsker jeg at opsige abonnement og slette min profil, da sitet er dårligt og jeg oversvømmes af mails. Det virker utrolig svært at opsige abonnementet og kan kun gøres via en kontaktformular, hvor der er sat et stort kryds henover teksten, så man ikke kan se, hvad man skriver under på. Jeg bliver mistroisk og tjekker Trustpilot, bare for at opdage at utrolig mange mennesker er blevet taget ved næsen og er blevet trukket mange tusind kroner på deres konto. Jeg tjekker min konto og ganske rigtigt er jeg pludselig blevet trukket for 6 måneder, hvor jeg kun har bestilt 1 måned. Der har ingen steder stået at der var en opsigelsesfrist på 6 mdr!!
Jeg føler mig fuldstændig bondefanget og kan se på trustpilot at mange har oplevet samme behandling: At de har bestilt en måned og da de så vil ud, så hæves der pludselig 2376kr på ens kort.
I kan tjekke her på Trustpilot - der er utrolig mange historier om præcis min oplevelse.
Jeg kontaktede straks Nets og lavede en indsigelse via "min indsigelse” og har fået medhold og tilbageført mine penge. Jeg har også meldt dem til politiet for online kriminalitet.
Jeg er glad for at mine penge retur, men det har kostet mig tid og en masse besvær og en ødelagt påskeferie grundet mit spærrede dankort. Nu følger en masse besvær med at ændre betalingsoplysninger diverse steder.

Jeg kan selvsagt kun sige: Har du dine penge og din tid kær, så hold dig væk!

16 april 2025

Opdatering:

Hej igen Tina! Jeg fandt din profil med de oplysninger, du har angivet, og jeg kan se, at vores kundeservice allerede har kontaktet dig angående din anmodning om tilbagebetaling. Besvar venligst deres besked og følg instruktionerne. Tak, Henrik!

Hej Tine! Jeg vil minde dig om, at dit abonnement automatisk bliver fornyet, medmindre du opsiger det i tide. Du kan nemt opsige dit abonnement ved at scrolle ned til bunden af ​​vores webside, og der finder du opsigelseslinket, det kræver ikke engang et login! Du kan sende mig en besked på d40-trustpilot@40sdating.dk, så vil jeg kigge på din sag og hjælpe så godt jeg kan. Jeg bad også om info her på Trustpilot. Tak, Henrik.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har sjovt nok samme oplevelse som alle…

Har sjovt nok samme oplevelse som alle andre herinde.

I sin tid blev jeg også "lokket" af et tilbud på 99 kr. for 6 mdr. I stedet blev der trukket 2300 kr fra min konto. Jeg skrev med det samme til kundeservice, men modtog ALDRIG noget svar.
Opsagde mit abonnement med det samme, og hørte så ikke mere fra dem.

Forleden kiggede jeg blot på siden ved et mindre uheld og fik en mærkelig besked om at min konto var suspenderet grundet ubetalt abonnement???? Og at sagen var hos et inkassofirma??? Har aldrig modtaget nogen former for varsel om noget som helst og opsagde også mit abonnement.

Er stadig rasende over at i trak alle de penge, ren bondefangeri og svindel. Fatter ikke at det er muligt at snyde almindelige mennesker på den måde 🤬🤬🤬

6 februari 2025

Antwoord van Dating40plus

Vi har ikke modtaget noget svar fra dig. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte os på nedenstående e-mailadresse. Tak, Noel.

Hej Mellanie & Nathalie. Alle abonnementsoplysninger var på betalingssiderne og igen på betalingsbekræftelsen efter køb. Herunder information om fornyelser og fortrydelsesfrist. Jeg vil gerne undersøge din sag og forsøge at hjælpe dig så godt jeg kan, men jeg kan ikke finde profilen din. Kan du kontakte mig direkte på d40-trustpilot@40sdating.dk fra din e-mailadresse, og jeg vil gennemgå din sag. Jeg har også sendt en anmodning via Trustpilot. Tak, Henrik.

Svindel

Troede jeg betalte 179 for 1 måned men er blevet trukket 716. Har ad flere kanaler prøvet at skrive til dem om at få mine penge tilbage men intet hørt! Hvis jeg ikke høre noget indenfor de nærmeste dage,vil jeg politianmelde dating40plus !

28 januari 2025

Opdatering:

Hej Kenneth! Tak for at give os de oplysninger, vi havde brug for for at finde din profil. Der er nu foretaget en tilbagebetaling, og kundeservice har været i kontakt med dig om sagen. Tak, Henrik

Hej Kenneth! Tak for din anmeldelse. Vores kundeservice svarer normalt på din forespørgsel inden for 3-5 hverdage, hvis du endnu ikke har modtaget et svar, kan du også kontakte mig direkte på d40-trustpilot@40sdating.dk. Jeg har også sendt dig en informationsanmodning via trustpilot, da jeg ikke kan finde din profil alene baseret på denne anmeldelse. Tak, Henrik.

Svindel

---

Uacceptabelt
besværlig opsigelsesproces og dårlig kundeservice!"

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Dating40plus. Jeg troede, jeg havde opsagt mit abonnement, men blev alligevel trukket 3.000 kr., fordi jeg åbenbart skulle opsige via en specifik formular, som er gemt væk på deres hjemmeside. Det er unødvendigt besværligt og føles som en bevidst strategi for at fastholde kunder, der ikke længere ønsker deres tjenester.

Jeg kontaktede kundeservice og forklarede, at jeg ikke bruger tjenesten og ønsker at opsige, men fik bare standardsvar og ingen forståelse for min situation. Jeg synes, det er uacceptabelt at fastholde betalinger for flere måneder frem, når opsigelsen kom få dage for sent, og jeg tydeligt har meddelt, at jeg ikke ønsker abonnementet længere.

Hvis du overvejer at bruge deres service, så vær opmærksom på, at opsigelsen er langt fra ligetil, og at kundeservicen er dårlig. Jeg føler mig snydt og vil absolut ikke anbefale dem til andre!

24 januari 2025

Antwoord van Dating40plus

Hei Lasse. Alle abonnementsoplysninger var på betalingssiderne og igen på betalingsbekræftelsen efter køb. Herunder information om fornyelser og fortrydelsesfrist. Jeg kan dog ikke finde profilen til at tjekke detaljerne i din sag. Kan du kontakte mig direkte på d40-trustpilot@40sdating.dk fra din e-mailadresse, og jeg vil gennemgå din sag. Jeg har også sendt en anmodning via Trustpilot. Tak, Henrik.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det værste jeg nogensinde har været ude…

Det værste jeg nogensinde har været ude for. Man tror man betaler for det abb. man klikker sig ind på og så trækker de flere tusinde kr. hold jer langt væk fra det. Dårlig dårlig kommunikation med kundeservice som benægter alt.

28 augustus 2024

Antwoord van Dating40plus

Hej Susanne. Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Vi gør vores bedste for at vise priserne tydeligt før abonnementet, og jeg er ked af, hvis du gik glip af denne information. Desværre kan jeg ikke finde din profil baseret på denne anmeldelse. Kontakt mig venligst på d40-trustpilot@40sdating.dk og nævn denne anmeldelse, så jeg kan se på din konto og hjælpe dig yderligere. Tak, Noel.

Et absolut svigagtigt foretagende

Et absolut svigagtigt foretagende. De gør det nærmest umuligt at opsige ens abonnement. Deres priser er langtfra gennemsigtige og deres kundeservice er robotagtig og upersonlig. Jeg måtte sende mange mails - og endte med at spærre mit kort og bestille et nyt. De trækker penge for service man ikke har modtaget. Hold jer langt væk fra dette firma.

30 juli 2024

Antwoord van Dating40plus

Hej Hans, eftersom du ikke har oplyst din registrerede e-mailadresse, har jeg desværre ikke mulighed for at tjekke din sag. Du kan til enhver tid, opsige dit abonnement, ved at sende os en e-mailvedhæftet opsigelse, opsigelse per post eller fax. Vores priser finder du efter at du har logget ind og du modtager også information om den fulde pris inden du køber et abonnement, og hvordan du kan opsige det. Kontakt vores kundeservice fra din registrerede e-mailadresse, så tjekker jeg din sag. Tak! Hilsen Elias.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der er ingen svar fra deres…

Der er ingen svar fra deres kundeservice og selvfølgelig fik jeg ikke lige tjekket herinde, jeg har opsagt mit abonnement samme dag som det er oprettet, men fik bare et automatisk svar tilbage at der er én som vil besvare mig når der er tid.. simpelthen for dårligt og jeg har anmeldt det i banken og jeg må jo skifte mit kort 😔🤬😡🤬

25 juli 2024

Antwoord van Dating40plus

Hej Cindie, eftersom du ikke har oplyst din registrerede e-mailadresse, har jeg desværre ikke mulighed for at tjekke din sag. Kontakt vores kundeservice fra din registrerede e-mailadresse, så tjekker jeg. Tak! Hilsen Elias.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gør det nærmest umuligt at opsige.

Jeg sidder p.t. og forsøger at komme væk fra siden og må indse at det er de dårligste 1200,- kr jeg har givet.
Jeg kan simpelthen ikke finde det påståede sted hvor man skal opsige sit abonnement, og har dialog med support.

Her får jeg den vel nok dårligste support. Der henvises igen (Bemærk på tekst og de er ikke behjælpelige med at sende et link) - For jeg kan absolut ikke finde deres opsigelsesformular.
Jeg kan heller ikke slette min profil. her fejler den og siger jeg skal tage fat i support.
Jeg får nu fortsat standard svar og regner med at jeg må lukke det kort jeg har tilknyttet for at undgå der trækkes penge.

9 juli 2024

Antwoord van Dating40plus

Hej Lars. Eftersom du ikke har oplyst din registrerede e-mailadresse, kan jeg desværre ikke hjælpe dig, med din henvendelse. Du kan til enhver tid, sende os en opsigelse via e-mailvedhæftet fil, via post eller fax. Venligst kontakt os på d40-trustpilot@40sdating.dk fra din registrerede e-mail, så kigger jeg på din sag. Tak! Venlig hilsen Elias.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skulle nok have tjekket TrustPilot

Update: Siden er der så sket noget, så jeg er nødt til at slette min oprindelige anmeldelse. Jeg modtog en email, hvor jeg har fået fem måneders betaling refunderet. Nu er de så tikket ind på kontoen. Jeg opgraderer til tre stjerner, men ikke mere, for der har trods alt været meget bøvl og tovtrækkeri for at nå til et forlig. Men det endte trods alt lykkeligt.

5 juli 2024

Antwoord van Dating40plus

Hej Asbjørn. Eftersom du ikke har oplyst din registrerede e-mailadresse, kan jeg desværre ikke se på din konto og hjælpe dig videre med din henvendelse. Vi oplyser dig om priserne på vores betalingssider og du har naturligvis mulighed for at gøre brug af fortrydelsesretten inden for de første 14 dage fra købsdato. Venligst ta kontakt på e-mailadresse: d40-trustpilot@40sdating.dk, så kigger jeg på din sag. Tak! Venlig hilsen Elias.

Update: Hej Asbjørn. Jeg er glad for at det blev en løsning, for dig og din sag. For at koble din recension til din profil skal jeg have adgang til din registrerede e-mailadresse, da det svar du har modtaget fra vores kundeservice behandles uafhængigt af mit svar på din recension på Trustpilot. Venligst kontakt mig igen, om du har yderligere spørgsmål. Tak. Hilsen Elias.

Hold jer væk,

Hold jer væk,, de hæver penge uden samtykke.
Der stod 99kr , men 4 dage senere hæver de 2376kr.
Siden er dårlig lavet, ingenting godt at sige der.
Nu skal jeg helt sikkert kæmpe med at få mine penge igen.
SVINDEL
OG I HAR MIN MAIL ADRESSE..
så lad være med at skrive at I ikke har

19 juni 2024

Antwoord van Dating40plus

Hej Lene. Eftersom du ikke har oplyst den e-mailadresse, du har registreret hos os, eller dit fulde navn, er det svært for mig at hjælpe dig videre med din henvendelse. Du kan selvfølgelig kontakte os her eller vores kundeservice på: d40-trustpilot@40sdating.dk hurtigst muligt, så tjekker jeg din sag. Tak. Hilsen Elias.

Hej Lene. Jeg forsøger at hjelpe dig, med at få løst din henvendelse til os hurtigst muligt. Du har ikke oplyst om den e-mailadresse du har brugt for at registrere dig med her på Trustpilot og af hensyn til lover om databeskyttelse skal du skrive til os, fra den e-mailadresse du brugte, for at registrere dig med. Tak! Hilsen Elias.

Lees meer over geverifieerde reviews.