Jag tycker det är kul att det går att vinna lite då och då. Man tappar inte sugen som med postkoden som man inte har samma vinstchanser hos. Har ALDRIG råkat ut för aggressiv marknadsföring vilket pos... Toon meer
Lurendrejeri fick erbjudande av första lotten 69 kr därefter 170 kronor men där kom lurendrejeriet påslag 25 kr i faktureringsavgift totalt pris 195 som tur var läste jag noga och sedan kollade jag r... Toon meer
Fakturerar fast inget beställts eller levererats. Lurendrejeri! Ringde en äldre vän som vägrade köpa lotter. Skickar sedan faktura trots att inga varken beställts eller levererats. Ringer kundtjänst... Toon meer
Jag har beställt p.g.a. de har hänvisat till att de hjälper Cancerfonden och cancersjuka människor. Jag har sagt upp mitt prenm. efter några månader men de har inte slutat det direkt utan räknade hela... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Lurar min dementa närstående att spela…
Lurar min dementa närstående att spela trots att hon inte vet vad hon ger sig in på.
Skickar fakturor utan att det beställt…
Skickar fakturor utan att det beställt ngt. Har sedan mage att inte avsluta utan hävdar ett missförstånd.
Rena rama lurendrejeriet, målgruppen är väl som vanligt pensionärer antar jag. Borde anmälas.
Kunde inte skicka ett underlag på hur, när och vem som tagit beställningen.
Kliv av detta Cancerfonden osv. Vi skickar pengarna direkt till er.
Enda lotteri som finns då toppbetyg
Ett jäkla bluff lotteri,...
Bluff och bedrägeri!
Bluff och bedrägeri! Inte ett seriöst företag som lurar personer på pengar. Kundtjänst är oseriös och lyssnar inte på en.