De opleiding business assistent is een mbo opleiding op niveau 2. Ondanks een eerdere klacht van mij, die serieus is opgepakt is er geen verandering en verbetering. Daarom geef ik maar 1 ster.... Toon meer
Vreselijke school ik volg hier nu bijna een jaar de opleiding Business Assistent en het is puur triest. Slechte tot geen begeleiding van docenten en ook geen communicatie. ik moest ook op ge... Toon meer
Da Vinci College Kagerstraat. Tot vandaag meer dan 45 lesuren uitgevallen in een examenjaar. Worden geen vervangers gezocht voor de, na de vakantie "zieke" docenten. Sterk af te raden, een ongelofeli... Toon meer
slechte docenten zonder ervaring . als je hun slechte uitleg niet begrijpt word er geen extra uitleg gegeven . nu teruggezet in het 2e leerjaar uit het 3e leerjaar . ookal heb ik het 2e leerjaar helem... Toon meer
Met ons brede aanbod aan opleidingen is er altijd een richting die aansluit bij jouw talenten en interesses. Of je nu droomt van een carrière in de zorg, techniek, ICT, horeca of creatieve industrie – bij ons vind je jouw perfecte match. Welke wereld ga jij veroveren? Locaties: Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en Wijk en Aalburg
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vakdiploma fotografie
Leuke, leerzame cursus. Veel geleerd, met name door te doen. Groepsgrootte zou wat mij betreft kleiner kunnen
Opleiding Vakfotograaf
Voor mij als "groene auto" fotograaf was dit een heel nuttige cursus. Onder leiding van docent Rob van de Pas, werden zowel de theorie en praktijk lessen duidelijk uitgelegd. Vooral de workshops waren leuk en leerzaam om te doen. Ook de vrijwillige uitstapjes o.a. Schiermonnikoog en het fotograferen bij de Kennedybokaal op het Da Vincicollege waren leerzaam maar vooral gezellig. Mede dankzij een leuke en leergierige groep was deze opleiding een succes.
prettige cursus
Fijne docent, die er mede voor heeft gezorgd dat er een prettige groepssfeer ontstond. Veel vakkennis en een prettige manier van uitleggen van de theorie.
Er zou iets meer praktijk in de lessen mogen zitten.
Het gebouw is minder prettig, je voelt je een ontdekkingsreiziger.
beoordeling Fotogragie cursus da Vinci college
De leraar rob is een hele fijne man,die erg kundig is in zijn vak.
Wij hadden op de vrijdag middag een groep van +- 12 deelnemers.
zelf vond ik het erg fijn dat je ook zelf wat input kon geven en ook bepaalde voorstellen kon doen aan rob betreft het beoordelen van de foto's, het indelen van de workshops of het evt veranderen vd inhoud vd lessen.
De workshops vond ik erg leuk en hadden er daarom van mij meer mogen zijn.
In de eerste 5 lessen krijg je 1les lightroom
En in de volgende 13 lesses krijg je er weer een aantal.
Persoonlijk vond ik dit echt teveel en dit had ook korter gekunt. In de les uitleggen even oefenen en verder lekker thuis oefenen.
Wellicht is er dan meer ruimte voor een andere les of workshop.
De administratie, contact met Rob en de inhoud en werkindeling van de cursus is erg goed.
Van mij hadden een aantal lessen eerder gemogen. Zoals reportage en de les over reportage flitsers. Ook ivm het aanschaffen van materiaal en de juiste keuze daarin.
Ik raad deze opleiding zeker aan.
Vakopleiding fotografie gevolgd
Vakopleiding fotografie gevolgd. Goede uitleg. Fijne, gezellige , goede en altijd in voor een geintje, docent
Heel leuke cursus fotografie bij Rob
Heel leuke cursus fotografie bij Rob. Prima locatie, hoop geleerd en veel gezelligheid!
Topper.
Vakopleiding fotografie
Een erg leuke tijd gehad met een fijne docent (Rob v.d. Pas) die alles op een leuke manier wist uit te leggen. Zeker een aanrader!
Interieur Styling
Interieur styling in vogelvlucht. Aan de hand van een boek en praktijk ervaring van Esther Canisius, styliste, krijg je een goed beeld van de factoren die van belang zijn bij goede styling. Je gaat zelf aan de slag met een planmatige aanpak en meer structuur. Erg leerzaam!
Vakdiploma fotografie
Een boeiende cursus waarbij ik mijn fotografische skills naar een hoger niveau heb getild. Enthousiaste docent Rob van der Pas draagt het enthousiasme voor fotografie makkelijk over. Leerstof is verdiepend maar begrijpelijk, workshops interessant en afwisselend. Op naar de gevorderden cursus!
Fraaie accommodatie met voldoende ruimte
Modern, ruim opgezet. Praktijk en theorie lokalen in ruime mate aanwezig. Genoeg aansluitingen voor laptop etc.
Restaurant in het gebouw, ook 's avonds geopend. Vlakbij openbaar vervoer maar ook ruime gratis parkeergelegenheid!
Een echte aanrader
Erg leuk om te doen enthousiaste docent uitstekende lokaliseren en leerzame praktijk workshops
Portretfotografie bij daglicht
Binnen drie dagdelen ingewijd in de materie 'portretfotografie bij daglicht'.
Introductie, praktijk en nabespreking. Prima verzorgd. Goede begeleiding met veel ruimte voor eigen inbreng! Inspirerende cursus. Ik heb veel geleerd, was zeer de moeite waard en smaakt naar meer...
Alle credits voor Rob!
Theorie, praktijk en beoordelingen in drie vrijdagmiddagen.
Prima docent. Leuk en nuttig. Voortaan kijk ik anders door mijn camera.
Cursus vakfotografie voor gevorderden
Ruim voldoende leermiddelen voorhanden. Moderne lokalen en gebruiksvriendelijk, Goed en verzorgd lesmateriaal. Flexibele docent. Docent die met zijn beide benen in de praktijk staat en de theoriekennis goed beheerst en ook weet over te brengen. Docent is kritisch en professioneel. Bovendien enthousiast wat de beleving van de cursist ten goede komt. Prijs/kwaliteit ronduit goed! Buiten de theorie en praktijklessen wordt je ook nog de ruimte geboden (en gevraagd) om het geleerde op evenementen van de school e.d. in praktijk te brengen. Bijvoorbeeld: fotograferen van modellen van de kappers opleiding, van de visagisten opleiding maar ook bij evenementen waar de school bij betrokken is. Kortom heel tevreden. ga het missen!
Vervolg cursus vakfotografie Davinci Dordrecht
Vervolg cursus vakfotografie is een fotocursus die naadloos aansluit bij de cursus vakfotografie van davinci.
De theorie wordt onder professionele begeleiding in praktijk gebracht, dit varieerde van Urbex- en studio fotografie tot macrofotografie, waarbij het fotobewerken ook ruimschoots aan bod komt.
Ab Kapoen
fotografiecursus voor gevorderden
De cursus is een leuke cursus voor iedereen die echt wat wil met de camera.
vakdiploma fotografie
De afgelopen maanden heb ik met veel plezier de vakopleiding fotografie voor gevorderden gevolgd. Zeer afwisselend, veel opdrachten waarmee je een mooi portfolio kunt opbouwen. We zijn in het theater geweest, in de studio met modellen en producten en we hebben ons verdiept in strobist/urbex. Een aanrader dus!
Een aanrader: Vakfotografie voor gevorderden!
Na de basis cursus vakfotografie, ben ik verder gegaan met de gevorderden opleiding. Een leerzame, leuke en afwisselende cursus.
Niet alleen maar in de schoolbanken zitten maar zelf bezig zijn in de vele workshops. Zowel in de studio als op locatie, met diverse opdrachten.
Erg veel geleerd en inmiddels een leuk portfolio opgebouwd.
Goede , open en duidelijke cursus
Ondanks dat ik de korte cursus niet geheel heb af kunnen ronden hierbij mijn complimenten voor de opzet van-, en de vervolginformatie via Dropbox. Netjes en proffesioneel opgezet door Dhr. Rob van den Pas.
zeer goede leerzame cursus zakelijk duits gehad
Absoluut een aanrader om cursus bij DaVinci te volgen. Lessen zijn duidelijk, absoluut niet saai, en leraren zijn zeer enthausiast en vakkundig! Een vervolgcursus zou ik hier weer zeker doen!