.goede kwaliteit. Jammer dat we helemaal geen orderbevestiging en bon gekregen hebben. Na 3x Bellen is het gelukkig toch thuis bezorgd.
Ik heb een stofzuiger en dure vuilnisbak besteld. Ik heb echter alleen de vuilnisbak ontvangen! Ik probeer via de mail contact te leggen, er wordt helaas niet gereageerd! Inmiddels is er contact met... Toon meer
Bestelde drie identieke apparaten bij DayDiscounter. Buiten hun schuld bezorgde de bezorgdienst de volgende dag er twee. Waar het derde pakket is gebleven blijft, na vier dagen, onduidelijk ondanks e... Toon meer
Panen zijn zeer goed 👍🏻 maar al hè klijne pan kan ik niet gebruik en dat het niet over heen komt van kwaar grote van kook pit pikt die niet blijf kook plaat denken maar blijf niet doen gr nikita
De scherpste dagaanbiedingen vind je bij DayDiscounter!
Berghemseweg 17A , 5348CA, Oss, Nederland
- 0412 646 555
- info@daydiscounter.nl
- daydiscounter.nl
.goede kwaliteit
Na 3x Bellen is het gelukkig toch thuis bezorgd.
Zeer nette verpakking goed…
Zeer nette verpakking goed geconserveerd,kan echt niet stuk, snel geleverd
Geld is teruggestort!
Inmiddels is er contact met mij opgenomen. Het geld van de stofzuiger is teruggestort.

Antwoord van DayDiscounter
De bestelling is vlot en zonder…
De bestelling is vlot en zonder problemen afgehandeld.
Airco
De airco werkt naar behoren, heeft een duidelijke product beschrijving en werd snel geleverd. Airco is dankzij het lichte gewicht makkelijk te verplaatsen, ook naar de 1e etage.
Prima bedrijf
Snelle correcte levering.
Snelle en correcte levering van een tuinscherm.
Achteraf betalen via Klarna ging makkelijk.
Fijne communicatie en snelle levering
Zeer snelle levering door 2 heel…
Zeer snelle levering door 2 heel vriendelijke en behulpzame bezorgers
Snel,makkelijk duidelijk en een goed…
Snel,makkelijk duidelijk en een goed product ontvangen.
Bestellen ging makkelijk en super…
Bestellen ging makkelijk en super snelle bezorging...
Goede service snelle levering
Vlotte levering
Prima prijs, prima service!!
Ondanks de extreem lage prijs kreeg ik een kwalitatief prima product geleverd en zijn de snelle levertijden perfect nagekomen.
Geen schroevenset ontvangen bij parasol
Ik heb vijf dagen geleden een parasol besteld bij DayDiscounter, vooraf een vraag gesteld over het product. Daar kreeg ik keurig per ommegaande een reactie op. Vervolgens de parasol besteld en die kwam netjes de volgende dag al aan en zag er ook goed uit op het eerste gezicht (ik heb hem nog niet werkend gezien), zeker voor die prijs (55 euro). Echter, het schroefsetje voor de kruisvoet en de instructie ontbraken (terwijl die er wel bij behoren te zitten volgens de tekst op de doos) en de doos leek al eens gebruikt. Toen ik vervolgens bij DayDiscounter bij dezelfde klantenservice aangaf dat de schroeven ontbraken en vroeg of ik deze snel nagestuurd kon krijgen, bleef het stil (ook geen ontvangstbevestiging van mijn bericht oid). Hopelijk wordt dit probleem alsnog opgelost, maar het valt wel op dat de costumer care achteraf wat te wensen overlaat helaas. Ik heb nu niets aan de parasol, terwijl ie hard nodig is....

Antwoord van DayDiscounter
Snelle levering en degelijk materiaal.