Super leuke dag en rondrit. Erg goed gepland, tussenstop halfweg de rondrit. Toffe groep. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede organisatie en het zakje snacks voor onderweg.
Super chille dag! Een prachtige rondrit, social call met mede-car enthousiasts en mooie locaties met fotografie en begeleiding van Bas & Lotte! Thanks voor deze leuke ervaring en tot weerziens!
Geweldige route door het Veluwse landschap ! Hele leuke mensen ontmoet, mooie auto's gezien. Fijne lunch verzorgd. Kortom een fantastische dag. Tot een volgend keer......warme groet WillemVK @hdwi... Toon meer
Voor de allereerste keer meegereden met deze organisatie. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt, van aanmelden tot informatie tussendoor en tot dag van aankomst. Een echte aanrader! Wij zijn er op... Toon meer
DayDrive organiseert auto toertochten en is een auto club voor autoliefhebbers door heel Nederland. Deelnemers ontvangen tijdens een tour van ons een vooraf uitgestippelde route, een goodiebag met hapjes en drankjes en een divers samengesteld programma. Ons doel is om alle deelnemers van onze evenementen een leuke dag te bezorgen. Meer informatie? Kijk op onze website
Nederland
- info@daydrive.nl
- daydrive.nl
Goede organisatie
Voor t eerst mee gereden.Ontvangst was erg leuk ...ook de rit door mooie plaatsjes in t Gelderse was uniek
Voor herhaling vatbaar en natuurlijk hoop mooie auto's bij elkaar.
Fantastische dag met Daydrive
Weer een fantastische dag gehad met Daydrive. Gezellig, leuke route, goed georganiseerd.
Al meerdere keren meegereden en blijf dit ook graag doen.

Antwoord van DayDrive
De rit was goed georganiseerd
De rit was goed georganiseerd, lekker bakje koffie voor de start en lekkere lunch aan het eind en natuurlijk een hoop mooie auto's bij elkaar.
Goed en professioneel georganiseerd
Goed en professioneel georganiseerd! Tot de volgende keer
Mooie route goed georganiseerd
Top organisatie leuk en top
Goed geregeld en een mooie dag gehad
Summer Edition
Fantastische rit gehad tijdens DayDrive Summer Edition.
Mooie route, leuke goodiebag en een heerlijke lunch.
Complimenten voor de crew
Wat een topdag!
Wat een topdag!
Alles wat tot in de puntjes top geregeld! Van de aanvang tot de route en lunch.
Klasse voor de organisatie!!
Goed georganiseerde rit.
Goed georganiseerde rit.
De aanvang locatie was goed geregeld zowel de tussenstop en eindlocatie verder de route goed uitgestippeld en via een goede navigatie app zeer goed te volgen.
Worden foto’s en video’s gemaakt.
Alles bij elkaar zeer goede en professionele groep die goede toure’s organiseren
Super leuke rit gehad mooie route en…
Super leuke rit gehad mooie route en toffe auto's. Alles netjes geregeld en goede routebeschrijving.
Super toffe dag zoals gewoonlijk mooie…
Super toffe dag zoals gewoonlijk mooie route op gps formaat. Lekker gegeten goediebag en gedronken koffie thee.
Een zeer leuke dag gehad 👍
Een zeer leuke dag gehad 👍
Een hele mooie route gereden en een prima lunch hadden ze geregeld.
Het Daydrive team was zeer behulpzaam en vriendelijk.
1 mei top dag !
1 mei top dag gehad tijdens de Spring Edition Alles tot in de puntjes verzorgd!
Misschien een tip!, Dagje buurland met overnachting ? dan leer je elkaar wat beter kennen.

Fijne ride
Top spring ride gehad. Goede, professionele organisatie. Lekkere lunch en goodiebag. Mooie route met net rijgedrag van deelnemers. Fijn om aan deel te nemen!
Uitstekende organisatie!
Voor het eerst deelgenomen aan een daydrive. Een hele leuke ervaring, mede door de hele goede organisatie en begeleiding van het team. Petje af!

Antwoord van DayDrive
Voor de eerste keer deelname was TOP
Voor de eerste keer deelname was TOP, goed georganiseerd qua route maar ook de inwendige mens is niet vergeten. Wij doen zeker vaker mee.
Voor de eerste keer meegedaan bij…
Voor de eerste keer meegedaan bij DayDrive. Goede ontvangst en super goed georganiseerd. Hele leuke route gedaan zonder snelweg.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Geweldige ervaring
Heerlijke lunch, prachtige route en aardige mensen, Goed georganiseerde, professionele drive voor autoliefhebbers
Topdag gehad
Topdag gehad! Echt alles was super geregeld, zeker een aanrader!