Alt som det skal være - nemt og hurtigt. Eneste “problem” var at jeg havde bestilt med hjemmelevering, men pakken blev leveret direkte i pakkeshop - er dog blevet krediteret efterfølgende
Extremely fast shipping right to my doorstep and probably the best prices of korean beauty that you can find in Denmark. Highly highly recommended!! :)
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Day one drop er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i produktionen af ansigtsolier. I særdeleshed hybenkerneolie. Vores olier er økologiske og bæredygtige, og har en glimrende effekt. Er de på udkig efter et simpelt og naturligt hudpleje produkt? Så står vi til tjeneste.
Rentemestervej 23A, 2400, København NV, Denemarken
- (+45) 60631810
- service@dayonedrop.com
- dayonedrop.com
Heeft 21% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alt som det skal være
Good service
Thank you! Very fast delivery! The product is wonderful!
Rigtig gode priser og produkter
Fornuftig priser og god produkter samt…
Fornuftig priser og god produkter samt levering
God service til en skarp pris!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Day One Drop. Professionel og hurtig service, og samtidig nogle af de billigste priser, jeg har fundet online.
Kan klart anbefales!
Very quick delivery plus products are…
Very quick delivery plus products are cheaper than elsewhere, recommend
Hurtig pakning og levering 2 dage efter bestilling.
Best kbeauty suppliers
Alt i alt meget tilfreds
Alt i alt meget tilfreds med produkterne og en hurtig levering. Begge produkter silk peptide og Active renew PDRN virker fantastisk. Man kan allerede fornemme en virkning efter blot få dage, dog føles min hud en anelse klistret ved brug af disse produkter, min hud er generelt meget silke blød, og føler mig derfor lidt klistret efter påføring af produkterne, MEN alfa omega er, at man kan se ens hud bliver mere udglattet og smooth ved brug.
Order with home delivery
Order with home delivery. DAO sent package to pakkeshop because dayonedrop.dk didn't inform them correctly. I tried to contact the online shop (twice)and didn't receive any answer
Hurtig og god oplevelse.
Er rigtigt glad for at købe hos jer💚💚
Overordnet virkelig godt
Overordnet virkelig godt, produkter er gode og de kom virkelig hurtigt.En lille detalje var indpakningen af produkterne var af papir så den var revet op da jeg fik den men der var ikke sket noget med varerne så det gjorde ikke det store!
Hvor er jeg glad for
Hvor er jeg glad for, at fundet denne webshop med de mest fantastiske koreanske produkter, og et meget stort sortiment af produkter de andre forhandlere ikke har, og til priser under de almindelige markedspriser. Hurtig ekspedition. 🤗
I ordered a Retinal Shot from a Korean…
I ordered a Retinal Shot from a Korean brand, but they sent me the wrong product from another brand that was cheaper, and I emailed them but they didn't respond! Retinal Shot is a sensitive product and the product they sent me was not what I wanted.
Endnu engang tip top oplevelse at…
Endnu engang tip top oplevelse at handle hos Dayonedrop.dk.
Produkterne er fantastiske.
Nem og overskuelig hjemmeside med hurtig levering.
Gode priser og hurtig levering
Lees meer over geverifieerde reviews.