Dansk Boldspil-Union Reviews 75

TrustScore 2 uit 5

2,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når man har prøvet at ligge i en sovepose i 80'erne foran en kiosk i Valby for at købe en landskampbillet, så må man jo sige, at det er dejligt med billetsalg på nettet. Det virker og ros til den h... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har de sidste par uger set et dansk landshold der forlader VM som det dårligste hold. Ikke engang Qatar var dårligere, da de i det mindste kæmpede og viste noget vilje. Ja indimellem løb de endda... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vordingborg skulle møde Taastrup i danmarksserien, men 2 spillere havde fået konstateret coronavirus, hvorfor de ville have kampen udsat, men blev istiden dømt som tager..hvor er dbu henne i denne s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Drop “log in”. Unødigt tidsspild for jeres egen skyld. Brug eksempelvis jeres kræfter på at opdatere spilresultater straks efter kampslutning. Bare et eksempel på en moderne brugbar app løsning. In... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voetbalwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Officiel profil for Dansk Boldspil-Union (DBU) - En Del Af Noget Større

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god hjemmeside for Fodbold.

Super god hjemmeside, hvis man skal følge sine favorithold, samt det Danske landshold.

Så sidst en pokalkamp Marienlyst-Esbjerg 1-2, onsdag
d. 6/8-2025.

Hjemmesiden er nem at finde rundt i, og man kan gå tilbage og se gamle resultater, også hos lokalunionerne
FBU (Fyns Boldspils Union), og JBU.

Fodbold er en god sport, om man er aktiv spiller, dommer, træner, tilskurer, holdleder, eller andet.

Som ung er det en god ting at gå til sport, og jeg begyndte som aktiv i 1976. Var heldig at spille på vinderhold med en sejrsstatestik på over 80%.

Har oplevet en kamp i den gamle Idrætspark i 1981 og
1982 mod England, som blev 2-2. Målscorerne var Allan Hansen og Jesper Olsen. Det satte gang i Dansk
fodbolds optur fra 1982-1998. Træner duoen Sepp Piontek og Richard Møller Nielsen, var 2 store træner-kapaciteter.

Som 1. års senior-spiller i 1985, var jeg heldig at træne lidt med Richard, samt Allan Hansen i OB, som er en af de få danske spillere, som har vundet Mesterholdenes Europacup med HSV. En unik teknisk dygtig spiller med
en særlig sparketeknik, og stærk vinder-mentalitet.

Man lærer meget af dygtige trænere og spillere, og
talentudviklingen er god i dansk fodbold.

Så den VM-titel Danmark fortjente i 1986, skal nok komme en dag.

24 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu har jeg igen brugt langt over 1 time…

Nu har jeg igen brugt langt over 1 time på jeres helt ekstremt elendige hjemmeside. Sådan er det hver gang! Jeg forstår simpelthen ikke at det kan være så svært at lave en hjemmeside!
Den kan aldrig genkende min profil/kodeord. Jeg har skrevet det ned flere steder. Har både spiller profil, og profil på mine børn. Men selve den profil jeg betaler til for at kunne få lov til at købe en billet. Den kan jeg gå ind og ændre kodeord til igen og igen. Og det virker stadigvæk ikke. Nu kan den ikke gensende et nyt kodeord, da min mail ikke er i systemet.

DBU i tager glæden ved det her! Jeg orkede virkelig ikke, men tænkte at jeg ville overraske ungerne med billetter. Men giver officielt op nu. Det simpelthen så lavt af jer.
Lav nu et system der rent faktisk virker. Flere gange bliver man tvunget til at gå på dba og købe billetter. Og misser dermed sin loyalitet point.

En del af noget større.. Det her er vores hold, ikke jeres!

5 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

DBU støtter mænd i kvinde sport det…

DBU støtter mænd i kvinde sport det skal omgående enten ændre de regler igen. Kvinder har ikke kæmpet for ligestilling for at nogle forvirret mænd der tror de er kvinder skal spille bold med piger.

14 november 2024

Chikane

Chikane! Jeg har købt 6 fodbold billeter til Serbien:Denmark i Parken for min danske søn og hans 3 danske venner og deres mor så at vi kan hygge os hvor jeg var den eneste Serber mellem dem. Jeg tog det serbiske flag med, vidste ikke det var forbydt og de har ikke lukket mig ind til kampen!!!! Selv om jeg gerne vil ligge flag til side. Fascisme!

8 september 2024

Snydt for præmie

Jeg har gennem flere år været plus medlem til landsholdet, og modtog en mail om en konkurrence om fribilletter til Tivoli og hyldest af landsholdet inden EM. Man skulle besvare den med navn og mail. Jeg modtaget få dage efter en ny mail, hvor der står jeg har vundet i konkurrencen og vil modtage en mail med billetterne. Efter yderligere et par dage modtager jeg en mail, hvor der står tillykke med dine fribilletter til Tivoli og hyldest af landsholdet. Der står at billetterne er vedhæftet i mailen, men der er ingen vedhæftning. Jeg ringer derfor på det telefonnummer, der er i mailen til DBU +45 43262222. Jeg forklarer, at jeg har modtaget en mail uden vedhæftning, hvortil mandlig medarbejder uden tøven siger, at hvis der er ikke er en vedhæftning med billetterne, så er det en fejl, og jeg har ikke vundet. Jeg synes det er ekstremt dårligt, at man kan behandle sine kunder på den måde.Ikke engang en mail om, at der var sket en fejl. Jeg håber så sandelig på en eller form for kompensation som minimum. Det er ganske enkelt ikke godt nok DBU

3 juni 2024

Brøndby fans

Brøndby fans. Nu må i lukke Brøndby boldklub. Deres voldsparate fans er jo værer en rockerne. Det er halvdelen af af fanklubben i øvrigt. Det er en skændsel af sporten. Luk klubben problem løst.

26 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

DBU støtter mobbning i FCK støtte klubber

DBU er pisseligeglade med mobbning og de gir ikke skid om nogen andres følser end dem selv jeg er blevet mobbet af Jægersborg boldklub hele mit liv og der er aldrig sket en skid. Fordi de støtter mobning og sidder bare og klør deres numse lad være med at starte til fodbold i en klub som støtter fck det er udelukkede røvhulle som er der og du vil blive mobber

20 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og komplet umuligt…

Dårlig kundeservice og komplet umuligt at komme i kontakt med dem!
En slem skuffelse for hele vores familie. Vi er meget skuffet over de mange forsøg på at få billetter til landskamp i parken. Vi har 2 gavekort vi ikke får lov til at bruge! Penge ud ad vinduet! KØB ALDRIG gavekort fra DBU som julegave!

30 mei 2023

Drop “log in”

Drop “log in”. Unødigt tidsspild for jeres egen skyld.
Brug eksempelvis jeres kræfter på at opdatere spilresultater straks efter kampslutning. Bare et eksempel på en moderne brugbar app løsning. Indtil videre: “Nej tak dbu”

14 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og komplet umuligt

Dårlig service og komplet umuligt, at komme i kontakt med jer!!
Valideringen til køb af billetter til udekampene tager jo ALT for lang tid!
Ufatteligt at vi i DK har så dårlig en hjemmeside og elendig personale til at varetage DK’s landshold i fodbold…

17 april 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.